Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jáchym, Jaromír, Josef, Jorik, Jiří, Jindřich, nebo pak dát jedno z uvedených a k tomu nějaké? Jan Jáchym?
Za mne také Jindřich
je to krásné staré české jméno, znamená vládce domova, je jich jen pár (nebude jich ve třídě tři až pět jako v mé době pět Petrů z 11 kluků na gymplu a dnes ve školkách samí Jan, Jakub, Lukáš…)…
Děkuji moc za rady, Jiří se mi taky líbí, ale zapomněla jsem napsat, že se takhle jmenuje otec mého manžela. A tenhle vztah není vůbec dobrý, takže Jiří nepřichází v úvahu
sestra má zase Josefa. Některé zkusím navrhnout doma, a uvidíme ![]()
@Petra131 píše:Janus
Ahojky, čekáme chlapečka a ráda bych jméno na J. Nejstarší je Jaroslav, druhorozený Jakub Jan (chlapeček zemřel a narychlo jsem volila jméno, takže jsem si vyplýtvala, která se nám líbila, protože jsem dala obě) a teď bych ráda taky na J. Máte nějaké nápady? Příjmení je na Š, takže nic končící na toto písmeno. Nejradši bych, aby tam bylo,,r" nebo něco tvrdého, protože samotné příjmení je měkké. Máte nějaké nápady nebo inspiraci? Předem děkuji
Příspěvek upraven 29.08.19 v 16:16
@carsa píše:
Pokud máte Jaroslava, dejte druhého Jaromíra. Bude to jako princové z pohádky „Třetí princ“.