Chlapi a “otcovský pud”

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1553
20.6.21 14:15
@Tarjei píše: .. vidis a v mem okoli se takovej chlap vyskytuje. Vyresili to pestounstvim.

Urcite neni jedinej. Jen neni v mem okoli.

Btw, hlaska meho pritele: Deti jsou strasny a je uplne fuk, jestli jsou vlastni nebo cizi :lol: :lol: :D

Trufnu si tvrdit, ze az bude tvuj pritel mit vlastni deti, uz by to nerekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
20.6.21 14:18

@carsin tak to se dost pletes. Ma svoje vlastni deti, dospely. Nam uz je pres 40. Jezis to je napul sranda, my si ji delame ze vseho. Ja bezne o svejch detech tvrdim, ze jsou to satani. A ano, priserny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
20.6.21 14:35

Chlap se určitě nerozmnozi se ženou, ke které by nic necítil :)

Já myslím, ze si i on sam prošel očistcem - a zřejmě si mohl myslet, že je neplodný. Pracuji v mužském týmu a většina kolegu má po 3 dětech, jeden kolega nemá žádné a chtěli by, detaily neznáme. A vím jak ho to trápí a jak moc by chtěl svou rodinu. Podle mě to chlap muže brát i jako že selhal jako muž.

Takže pokud teď čekáte rodinu, je do tebe zamilovaný, tak je podle mě v úplný euforii. A to, ze by možná měl klidně dítě s ex - to je vlastně fajn, je vidět že to je dobrej chlap a že byl tolik let ve vztahu kde to fungovalo, jen jim to nepřineslo to očekávané dítě. Takže bych to brala pozitivně, že je takhle rodině založen.

A ta žena zůstala sama a bez dětí? To musí být docela drsný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.21 14:40
A ta žena zůstala sama a bez dětí? To musí být docela drsný :(

Zatím ano :? Ale věřím že i ona se dočká, myslím, že já jsem důkazem toho, že minimálně on byl zdravý a ona dle doktorů taky, takže až někoho potká, třeba to bude taky hned. Strašně bych ji to přála

• Citovat
  • Upravit
2033
20.6.21 14:41
@Anonymní píše:
Aktuálně chce 3 děti ;) Ale samozřejmě to mělo byt vše jinak a dneska měl mít ty 2 nebo i 3 děti dávno na světě, kdyby život šel podle jeho prani.

To ho přejde… :lol:

Ještě teda je taková kategorie mužů, kteří sice „upřednostňují rodinu“, rodinou se chlubí, dětí by chtěli pět, ale ve výsledku dělá všechno kolem dětí ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.21 14:44

@Santa Juana doufám ze to nebude tento případ :lol:

• Citovat
  • Upravit
10651
20.6.21 14:49

Hele já bych se v tom nehrabala. Prostě něco řekl. Nejdůležitější je, jak se chová. Pokud je na něj spoleh a plus měl tak dlouhodobý pohodový vztah, tak je to výhra. Ja bych se spíš ptala, jak a proč se rozešli… Ale taky to není pro váš současný vztah podstatné. Ex by mi tedy bylo pekelně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.6.21 14:50

Položila jsi uplně dementní otazku a bud rada, že se ti na ni nedostalo horší odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.6.21 15:03

A nemyslel to spis obracene? Ze i kdyby vztah nefungoval, zustane kvuli detem a rodine?

Ale ber, ze je to furt v teoreticke rovine, dite se jeste nenarodilo, takze on porad jeste nemuze vedet, jak to bude cele prozivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.6.21 15:38

K tomu pudu…já si myslím že chlap má půd tak akorát se mnozit. Ne fakt.. kdyz děti rvou tak je prostě nechají rvat. Aspoň tak to vidím v okolí, vlastně i doma. Když jedna z holek rve, tak on si dodělá v poklidku svoje věci (blbosti, vyměňuje koš, utírá linku, nádobí..klidne víc věcí najednou - umývá nádobí a následně zdima hadr a otírá linku.,dítě v postýlce hystericky křičí) a pak teprve je jde utěšit, podívat se co se děje. Ve mě to mezitím trne, vře, mám pocit že musím jít okamzite. Bavím se o malým bezbranným miminku, ne staršímu ujecenymu decku co teď nutně něco potřebuje. Nechá roční holku před garáží, a jde si pro nějaký harampádí, holka mezitím už běhá po vedlejší cestě kde občas jezdí auta… Veze holku na Tatře kterou drží za šňůru, jdou z kopce, pod kopcem hlavní silnice a on tatrovku drží jen za to lano..co když se lano přetrhne, holka sjede rovnou do hlavní silnice???.nevím, jsou hrozně laxní :think:

• Citovat
  • Upravit
10651
20.6.21 15:50

@mackA159 řekla bych, ze tohle je kus od kusu. Ač mám doma lenocha, tak na bezpečnost dbá daleko víc než já. To řvaní mimina, přes den ho řvát nenechá a v noci mi tvrdí, že ho pláč nevzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9718
20.6.21 16:15

@mackA159 U nás tedy od malička startuje a zachraňuje otec dřív než já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.6.21 16:22
@Jahru píše:
@mackA159 U nás tedy od malička startuje a zachraňuje otec dřív než já :oops:

Tak on není vyloženě neopatrnej že ji nechá běžet pod auto, skočit do rybníka. Jen já vidím ty šílený scénáře.. a vidím to vlastně u všech chlapu okolo mě co mají děti. Že jsou laxní. :think: :)

• Citovat
  • Upravit
2031
20.6.21 16:32

Me by spis prislo divne, kdyby pro nekoho byl vetsi prioritou vztah nez deti. Ale u tveho muze si myslim, ze to chtel nejak zahrat do autu. Je to fakt blba otazka a co mel rict? Ze kdyby mel tehdy dite s ex, ze by byl stastny? No asi byl, ale tebe by to zranilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
20.6.21 16:33
@mackA159 píše:
Tak on není vyloženě neopatrnej že ji nechá běžet pod auto, skočit do rybníka. Jen já vidím ty šílený scénáře.. a vidím to vlastně u všech chlapu okolo mě co mají děti. Že jsou laxní. :think: :)

U nas taky startuje driv chlap. Ja travim s detmi vic casu a vim, co si muzu dovolit. Je dobre, ze je opatrnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová