Chlapi a “otcovský pud”

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenloth
20.6.21 19:02

Já bohužel z vlastních zkušeností neznám chlapa, který by o ty děti taky řádně pečoval, když je tak moc chtěl. Takže to, že chce děti a jsou pro něj důležité je super, o tom žádná, ale nenech se ukolébat. Když dojde na péči, tak pánové velice rádi zapomínají, jak moc že ty děti chtěli.

• Citovat
  • Upravit
aquarian
20.6.21 19:05
@Elenloth píše:
Já bohužel z vlastních zkušeností neznám chlapa, který by o ty děti taky řádně pečoval, když je tak moc chtěl. Takže to, že chce děti a jsou pro něj důležité je super, o tom žádná, ale nenech se ukolébat. Když dojde na péči, tak pánové velice rádi zapomínají, jak moc že ty děti chtěli.

Taky kdo nastavuje laťku, co je to řádně, že. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
20.6.21 19:17

@aquarian :mrgreen: Taky pravda.
Myslela jsem tím ale cokoliv nad minimální péči nutnou k přežití a zábavu. Takové ty běžné každodenní věci.
Když budeš chtít, tak mi porozumíš. :andel:

• Citovat
  • Upravit
76357
20.6.21 22:02

@mackA159 tak by to chtělo pořešit bezpečí v postýlce - mantinel, aby se nezasekávala o šprušle, pokud se dusí dekou, popřemýšlej o spacím pytli - jako to ti píšu, jen jako námět, mně se osvědčilo spíš nebezpečným situacím předcházet, než to pak řešit a děsit se - neber to prosím ve zlém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76357
20.6.21 22:06
@andelka83 píše:
To můj bratranec taky. Akorát měl jiné zájmy ( kariéra, cestování, vázat se moc nechtěl). Nakonec v 37 poznal slečnu, do tří let měli domek, dítě, svatbu. Ono to pak jde kolikrát rychle.

já takových párů znám víc, první vztahy 10 - 12, 13 let a nic, žádné dítě, žádná svatba, přechozený vztah - pak se rozejdou a do dvou let mají oba mimino s někým dalším a možná i svatbu, ono si pak asi člověk uvědomí, že fakt nemůže čekat dalších 10 let, než zahřmí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
20.6.21 22:16
@Elenloth píše: :mrgreen: Taky pravda.
Myslela jsem tím ale cokoliv nad minimální péči nutnou k přežití a zábavu. Takové ty běžné každodenní věci.
Když budeš chtít, tak mi porozumíš. :andel:

Ono je toho víc než každodenní přežití a případně zábava? :andel: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
105954
20.6.21 23:30
@Dobrej_tym píše:
Me by spis prislo divne, kdyby pro nekoho byl vetsi prioritou vztah nez deti. Ale u tveho muze si myslim, ze to chtel nejak zahrat do autu. Je to fakt blba otazka a co mel rict? Ze kdyby mel tehdy dite s ex, ze by byl stastny? No asi byl, ale tebe by to zranilo :nevim:

Já bych si po takové odpovědi připadala jako inkubátor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
21.6.21 07:08

@Venetia Jako mohl vymyslet teda lepsi verzi. Ale furt se v tom snazim videt dobry umysl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová