Chlapi, kterým nevadí malé děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12885
25.1.26 13:17
@Alušáček píše: Více

Přesně, ani omylem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
25.1.26 13:55
@Gita17 píše: Více

Kdyz jsem mela takhle malé dítě nechtěla jsem nic vážného budovat.
Kdo si zasloužil moji péči, pozornost byla rozhodně dcera.
Dokážou se chlapi kolem single matky s dítětem motat, ale záleží, jestli je ta žena k sobě pustí do svého soukromého života :kytka:.

Když mé dítě bylo o něco starší, seznámila jsem se s mým současným mužem na dovolené, kdzy jsem měla hlídání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
25.1.26 13:58

Tak bud nekdo hodne naivni, mlady, kdo ma rad deti… nebo takovy ten typek ala animator z detskych taboru. Vzpomnela jsem si na ctyri v tom, jak mela ta pani dve deti, kdyz se poznali, typek nadseny a spolu meli dalsi dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
25.1.26 13:59
@Liberalissima píše: Více

nám ženám to vadí, spoustě chlapů to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
25.1.26 14:03
@andiedvorakova píše: Více

To ja i teda jako samoživitelka s dítětem jsem se dala dohromady s mužem, který by byl žádany i u single slečen. Jsem asi šikulka :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
25.1.26 14:21

To se nedá tak paušalizovat. I takoví muži/ženy jsou. Není jich mnoho. Podle mě je důležité hlavně ukázat, že neočekáváš sponzoring, že jsi samostatná a nejsi zoufalá. A taky, že ti jde i o ten vztah. Protějšek by měl mít kladný vztah k dětem, jinak to nejde.
Já jsem si našla taky vztah se dvěma dětmi tehdy jim bylo 5 a skoro 9. Jo už trochu starší, ale zrovna ten starší je komplikovanější a už má svoje názory. Skoro si říkám, že mít je ve věku tvých dětí je to jednodušší. Mám vedle sebe osobu, která vlastní dítě nemá, ale ty moje přijala úplně nadstandardně. Hrozně jsem se toho bála. Každopádně si troufám tvrdit, že já mám, co nabídnout a tomu vztahu dávám všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
25.1.26 14:28

Mám k tomu jednu poznámku ze svého okolí každá žena, pokud si chce najít chlapa, tak si ho najde vdaná, těhotná, s miminkem kterákoliv, s výjimkou těch které nechtějí chlapa ani vidět (taky mam pochopení 😁) ale znám spoustu chlapů bez co jsou samotní a nechtějí být takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15193
25.1.26 14:33
@smile_xxx píše: Více

Tak to je ještě větší level :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107026
25.1.26 14:49
@Gita17 píše: Více

Za mne šílenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32232
25.1.26 14:50

@_.Emilyyy Ne, ty jsi princezna a on moc dobře poznal, co v tobě má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107026
25.1.26 14:59
@Dollorres píše: Více

Takže to pro tebe není cizí Strejc co nemá nárok cokoliv komentovat, ale jen vyskakovat podle tebe?
Viz vedlejší diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
25.1.26 15:01
@Venetia píše: Více

Ne žádnej strejc to není. A do výchovy mi nekecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
25.1.26 15:04
@Monchichik píše: Více

Ty jsi hodna :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32232
25.1.26 15:08

@_.Emilyyy No nejsem :mrgreen: ale jak tě tak odtud znám tak si to fakt myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí