Chlapi v práci, obtěžující?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@lolink ja pochopim placnuti po zadku, oplzly kecy ale fakt by musel resit i pozvani na veceri? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tě chápu, zažila jsem něco podobného. Něco jiného je občas zažertovat a něco úplně jiného je, když jsou chlapi vlezlý, otravný a „NE“ je pro ně jen výzva k dalším pokusům. Někteří si myslí, že jsou neodolatelný…
Ne každá ženská tohle chce pořád dokola poslouchat a řešit a bohužel tady pořád chybí nějaká pracovní etika, kdy by si muži byli vědomi toho, že takové chování už je přes čáru. Že je ženská mladá a hezká přece neznamená, že musí s radostí poslouchat lascivní poznámky a ještě se u toho usmívat a červenat… Jsem v práci, jsem tam kvůli pracovním výsledkům a ne pro potěšení kolegů, chci aby mě respektovali a ne abych byla jejich případná trofej. O nic jinýho dost často ani nejde. V drtivé většině případů jsem si tohle dokázala vyřešit sama. Dotyčného jsem si vzala stranou a jasně jsem mu vysvětlila, že se mi to nelíbí a buď s tím přestane nebo to budu řešit po svém a líbit se mu to nebude… Bohužel se mi stalo i to, že se rozhovor minul účinkem. Nakonec zakročil přítel a vyříkal si to s nimi sám.
- Citovat
- Upravit
Si je proste neumis srovnat, to je cele
ja jsem taky mlada hezka holka v ciste muzskem kolektivu a nejsou to jen chlapi v kancelari, ale i delnici. A ja do prace zasadne chodim v satech a suknich, k tomu lodicky. Zezacatku jsem si taky vyslechla nejaky narazky, pozvani do sauny, atd. Ale rozhodne jsem se z toho nehroutila a slusne ale jasne je odpalkovala, ted uz si to nikdo nedovoli. Je to ciste jen o tvem pristupu. Kdyz takoveho rejpala pred kolegy slusne usadis, tak ver, ze si to vickrat nedovoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si taky myslím, že se musíš naučit s tím zacházet. Taky pracuji v kolektivu, kde nás je 16 a z toho 2 ženy. Já jsem prostě žena, takže nosím sukně, šaty, chodím namalovana a s nalakovanymi nehty. Kolegyni je jedno jak vypadá (spíš mi přijde, že něco vezme ze skříně a jde), pořád má pocit, že má někdo blbé narážky (mě to neprijde) a řeší to se všemi kolem, kupa věci dělat nebude, protože je holka,… No prostě chování slepice a už si vybudovala dost blbé postavení. A já si to, že jsem holka, naopak užívám, někdy i využívám 😄 kolegům důrazně naznač, že o večeři nemáš zájem a oni to pochopí. A navíc se říká, že pes, který štěká, ne kouše, neutekli by nakonec, kdyby jsi to přijala? ![]()
A ještě, neber to špatně, ale neděláš si to sama? Vidím to u té kolegyně, že si kolikrát sedne s nohama do praku a v sukni naproti chlapovi, začne s ním flirtovat a pak si stěžuje, že měl nemystne řeči. K tomu všude vykládá, jak se ani v klidu nenaobedva, protože na ni všichni civí, no a pak se diví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to samé. Každý úsměv si vyloží jako výzvu, když řeknu ne, tak vlastně myslím ano (kdo tenhle nesmysl furt vtlouká chlapům do hlavy???), když už teda bouchnu, tak jsem k. áva a nerozumím legraci.
Taky potřebuji poradit. Nechápu to, mě by nenapadlo dělat jen tak návrhy kolegovi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si s každým vše vyříkám, vysvětlím kolegům své mantinely, a i připomínám, oni vědí, co je pro mne sranda, co už ne, co je úplně mimo. Chce to tyhle trable řešit hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit