Chloupky okolo řitního otvoru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
24.7.20 10:44
@Anonymní píše:
Ano, mam a uz pres 8let chodim na depilaci cukrovou pastou. intim partie a hyzde a prijde mi to nejpraktictejsi. oholene to okamzite dorusta, picha a svedi.

To si nedokážu představit 8o Vím že se to dělá.. nebolí to? V takových místech… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 10:47

Já se tak holim, normálně žiletkou, když beru předek.. Žádné zrcátko nepoužívám, jedu na slepo a podle pohmatu :lol: Horší mi přijde, že každej druhej chloupek roste na jinou stranu, takže oholit to do hladka je kumšt :oops: A mezi náma.. co jsem měla chlapy, tak všichni si to tam holili taky :pankac:
 K.

• Citovat
  • Upravit
15227
24.7.20 11:51

Jo, chlupy tam mají všichni. Je to úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 16:28

@Hotaru
Je to o zvyku.ja uz si to „poprve“ ani nepamatuju a ted mi chloupky, diky skubani, rostou slabe a chodim do „sikovneho salonu“,kde je za 20min hotovo a ja si u toho ctu na mobilu. jakoze citit to, samo, je, ale nic strasneho.me tak hrozne vadilo, ze jsem, jak pichlavej orangutan a obzvlast v tech intim mistech, ze toto je pro mne nej reseni, ktere se da v pohode vydrzet.jen to leze do penez.

• Citovat
  • Upravit
2181
30.7.20 12:17

@Cenarius vyfoť si svůj a podívej se, když chceš foto :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
428
11.8.21 06:40

Používáte na tuto oblast IPL epilaci?

Máte někdo zkušenost s IPL epilací v oblasti řitního otvoru? Jaký IPL na intimní oblast používáte a jak jste spokojení? Já si tam chloupky holím a mám pocit, že mi jich tam roste čím dál víc a že se rozšiřují do okolí. Už mě to vážně štve, připadám si zarostlá jako opice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.7.26 00:04

Ahoj asi jsem tu pozdě ale tak možná to někdo uvidí a neudělá to. Teď právě řeším chlupy okolo řotního otvoru, asi tak před 2lety skoro, jsem se holila tam dole a vzala jsem to rovnou i okolo té dírky.🤦🏼‍♀️ vím jsem blbá, no a chlupy mi tam začly hned růst a dostalo se to do fáze že teď je mám fakt hodně dlouhý víc než 3 cm a je jich hodně. A mám partnera takže to není příjemné pro obě strany, cítím se špatně před ním když máme pohlavní styk. Mluvily jsme o tom a budeme hledat řešení. Takže vás chci varovat, neholte si řitní otvor žiletkami. Protože budou delší a víc jich bude a museli by jste to dělat každé 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí