Padání vlasů - nad normu?

Anonymní
22.7.20 21:03

Padání vlasů - nad normu?

Ahoj, prosím o radu, možná trochu uklidnění :roll: :mrgreen:. Pokaždé, když projedu vlasy, několik mi jich v ruce zůstane, jsou to třeba dva/tři, ale je to opravdu pokaždé. Vím, že se říká, že do 100 vlasů denně to není žádná tragedie, no ale spočítejte to, žejo :mrgreen:. Asi trochu panikařím, ale mám momentálně nejdelší vlasy za celý život, tak na to nejsem asi zvyklá. Jsem bohužel v cizině a dlouhou dobu se nedostanu k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Altavista
22.7.20 21:10

Když máš dlouhé vlasy, jde to více vidět. Kdyby byly krátké, tak ani nevíš, že ti spadly. Navíc ještě jde o pročesávání, já je klidně umyju a pak nečešu, protože jsou ok, takže u dalšího česání vypadne to co jsem nezachytila den předtím.

• Citovat
  • Upravit
2349
22.7.20 21:11

U holek to že souviset se stresem, hormonálními změnami, imunitním systémem a tisícem jiných věcí, a většinou se to do pár týdnů zase spraví. U kluků je to horší, tak je to plešatění většinou dědičné a nic moc se s ním nenadělá.

Edit: Neumím číst :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.07.20 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.7.20 21:12

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.7.20 21:28

Ono to tak u dlouhých vlasů bývá, že máš pocit, že ti jich padá strašně moc :D Taky jsem jednu dobu docela panikařila, ale vlasy pořád mám a věřím, že mít i budu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
22.7.20 21:33

Hele ja mam vlasy skoro k zadku, a taky pri projeti hrebenu mi zustavalo hrozne vlasu, pomohlo mi si vlasy po umyti vycesat a nanest arganovy olej a nefenovat, nedrhnout rucnikem a rano na hrebenu nic.. chce to setrny hreben, mam tegle teezer, jak na suche tak mokre vlasy, a jestli ten na suche musim cistit jednou tydne tak je to moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí