Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravim holky, chci se zeptat zda nemate nějaké zkušenosti s dobrou rasenkou, co vydrzi potápění v moři? ![]()
Háčknu se tu… roky, roky mám umělé řasy, ale musí dolů, takže potřebuji kvalitní řasenku. Jsem schopná dát za ní dost, ale chci výsledky = nemít za 3h oči jako panda, i když se k vodě nepřiblížím ![]()
Ideální je nechat si řasy nabarvit permanentní barvou a neřešit u moře řasenku ![]()
https://www.dm.cz/…8494415.html
používám několik let, tuto nesmiješ ani odličovačem, to mi věř
sice mi nevyhovuje zrovna nejvíc ten kartáček, ale k vodě na nějaký malý napatláničko stačí, důležitý je obsah té řasenky
![]()
K moři se nechávám řasy barvit - ostatně na celé léto..nemá to sice efekt prodloužení, ale nesmývatelné to je
Co třeba žádná? Proč nedokáží být ženské aspoň někde přirozené ![]()
@lucenka píše:
Co třeba žádná? Proč nedokáží být ženské aspoň někde přirozené
Jinak si myslím, ze vodeodolna je většina, kde je to napsané, když si nepromnes oči - což po vyhoření z vody dělám jako první.
Me stačila obyčejná miss sporty. Max factor me hrozne stipala. Ja když už řasenku, tak vodeoodolnou.
@lucenka píše:
Co třeba žádná? Proč nedokáží být ženské aspoň někde přirozené
víš, že když by ses registrovala na web e-senior, tak by sis hodně pokecala a všichni by s tebou souhlasili ![]()
@stinga píše:
víš, že když by ses registrovala na web e-senior, tak by sis hodně pokecala a všichni by s tebou souhlasili
Nemyslim si. Okolo me se většina i mladých holek nemaluje. Ale rozhodne to neznamená, ze by se o sebe nestaraly a nevypadaly dobře.
A nám okolo 35 většinou tipuji menší věk ![]()
Já nějak nechapu, na co je při potápění řasenka, ocekavas nějaké paparazzi nebo smrt pod hladinou? Já bych proste šla k vodě bez líčení a namalovala se až pak ![]()