Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Ano, mam a uz pres 8let chodim na depilaci cukrovou pastou. intim partie a hyzde a prijde mi to nejpraktictejsi. oholene to okamzite dorusta, picha a svedi.
To si nedokážu představit
Vím že se to dělá.. nebolí to? V takových místech… ![]()
Já se tak holim, normálně žiletkou, když beru předek.. Žádné zrcátko nepoužívám, jedu na slepo a podle pohmatu
Horší mi přijde, že každej druhej chloupek roste na jinou stranu, takže oholit to do hladka je kumšt
A mezi náma.. co jsem měla chlapy, tak všichni si to tam holili taky ![]()
K.
@Hotaru
Je to o zvyku.ja uz si to „poprve“ ani nepamatuju a ted mi chloupky, diky skubani, rostou slabe a chodim do „sikovneho salonu“,kde je za 20min hotovo a ja si u toho ctu na mobilu. jakoze citit to, samo, je, ale nic strasneho.me tak hrozne vadilo, ze jsem, jak pichlavej orangutan a obzvlast v tech intim mistech, ze toto je pro mne nej reseni, ktere se da v pohode vydrzet.jen to leze do penez.
Máte někdo zkušenost s IPL epilací v oblasti řitního otvoru? Jaký IPL na intimní oblast používáte a jak jste spokojení? Já si tam chloupky holím a mám pocit, že mi jich tam roste čím dál víc a že se rozšiřují do okolí. Už mě to vážně štve, připadám si zarostlá jako opice.
Ahoj asi jsem tu pozdě ale tak možná to někdo uvidí a neudělá to. Teď právě řeším chlupy okolo řotního otvoru, asi tak před 2lety skoro, jsem se holila tam dole a vzala jsem to rovnou i okolo té dírky.🤦🏼♀️ vím jsem blbá, no a chlupy mi tam začly hned růst a dostalo se to do fáze že teď je mám fakt hodně dlouhý víc než 3 cm a je jich hodně. A mám partnera takže to není příjemné pro obě strany, cítím se špatně před ním když máme pohlavní styk. Mluvily jsme o tom a budeme hledat řešení. Takže vás chci varovat, neholte si řitní otvor žiletkami. Protože budou delší a víc jich bude a museli by jste to dělat každé 3 dny.