Chod domácnosti se 7týdenním kojencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
5.2.15 08:47

@Ostružka Moje dítě dávalo takovýhle šlofíky do půl roka - byl to dvouhodinový cyklus: nakojit (cca 30 minut s krkáním), pohrát na dece, zpívat atd., vytuhnout pod hrazdičkou, spát. Já se naučila dělat jen věci, co jdou za 20 minut: otřít kuchyň a tak, uvařit těstoviny, sundat prádlo, pověsit prádlo… Úklid počká a jíst se dá i ten chleba - jedno teplé jídlo denně stačí, a půl roku na rychlovkách, to se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.2.15 08:48
@Ostružka píše:
To u nás bohužel nepřichází v úvahu, nechci blíže rozvádět:(((

U me chlap taky moc nefunguje. Ale duvod je ten, ze jezdi z prace pozde a akorat mi asistuje u koupani, nekdy ani to ne. Nejhorsi je, ze u nej nechce moc byt, coz musime napravit, jinak brzy neudelam skoro nic a bude na me fixovana. I bez chlapa to zvladnes, chce to cas, zajedes se, je brzy. Mne vsichni rikali az po sestinedeli a pritom se to ustalilo daleko pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
5.2.15 08:55

Díky moc za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
5.2.15 09:43
@Ostružka píše:
Díky moc za podporu :)

a odkud jsi? mrkni na youtube na kanál vonzino :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
5.2.15 10:05

@evick2 Praha 4, mrknu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.2.15 10:11

Jeste jsem si vzpomnela :) - na prochazku s kocarem jsem si vzala susenku, ovoce nebo kousek buchty do ruky. Teoreticky se da posvacit i s kocarkem venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
5.2.15 10:13

@Pomka jo, to dělám přesně taky, a kafe v místní cukrárně do ruky s sebou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
5.2.15 13:25

Som rada, že niekto založil toto téma za mňa aspoň sa cítím menej neschopná že nič nestíhám. Mám stejný problém a priority dieťa, záchod, jídlo a ostatné počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
5.2.15 16:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
5.2.15 22:23

@Ostružka - mě třeba pomohlo i to (dcerka byla hodně náročná na zabavení a uplakaná), že jsem s ní nechodila ven na spinkání, ale měla ji naučenou spinkat doma, čas jsem využila podle potřeby, a na procházky jsme chodily jako za zábavou, v době kdy nespávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.2.15 22:32

Holky věřte, ze to přejde. Ja tomu taky nevěřila, ale už je lip. První dva měsíce des a hrůza, malý se kojil každé tři hodiny, většinou tak pul hodiny, pak si hodinu a pul chtěl „hrát“ a pak hodinu spal, a zas se vzbudil na kojení… Viděla jsem všechny noční seriály :) no pak se kojení zkracovalo, v pul roce dokonce i nějaké noční vypadlo. K tomu všemu jsme byli hodně zvraceci, takže denně prevlekat 20× dítě, které nesnáší převlékání, desny. Ted je nám 11 měsíců, už nekojime (sam se odstavil), ale i tak se v noci budime, rostou nám zubi, atd. Ale ve srovnání se sestinedelim je to nebe a dudy. Už jsme se zzili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.2.15 22:36

Většinou v te hodině jeho spánku sem padla s nim. Kupodivu se dařilo něco uvařit, nedělala jsem náročná jídla a hlavně jsem vařila na víc dni, bud se to jedli i další den nebo zamrazilo. Manžel to naštěstí toleroval :) a úklid? Ten moc nemá cenu ani ted, když malej okamžitě obrátí byt vzhůru nohama. Takže když večer usne, jde se uklízet bordel po něm, když usne po obědě, jde se vytirat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
6.2.15 08:56

@xxjaja no to mi hovor keď som ju 4krat za hodinu prezliekala aj mi šla ukapla. Jednu dobu to bol děs, prepijala sa a to bol megagrc a musela som prezliecť aj postel a ísť potom do sprchy. :zed: :zed:
Nedávno růstový spurt to som kojila nonstop, teraz skončil a som zvedavá na tie dva mesiace dúfam, že máš pravdu a bude lepšie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.2.15 14:14

@janvana taky jsem neverila, ze prestane tak zvracet, ale je nam 11 mesicu, a tak od 8. opravdu nezvracime :) zkousela jsem i to zahustovadlo Nutriton, ale po nem mel jest evetsi bolesti briska, takze jsem radeji mela zvraceci a i presto pribyvajici miminko, nez stale placici na prdikach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí