Chodí někdo s prckama na plavání v Táboře?

25
15.2.11 11:50

chodí někdo s prckama na plavání v Táboře?

ahoj maminy, nedávno jsme se přestěhovali do Tábora, tak tu moc lidí neznám. tak se chci zeptat, jestli některá z vás nechodí na plavčo s prckama v Táboře? a taky nějaký infa o bazénu… děkuji mooc !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
663
15.2.11 12:01

Chodíme už delší dobu a to jak do Juklíku na Sojčáku, tak na plavečák. Záleží, co by tě zajímalo. A jak máš staré mimčo.
Můžu doporučit ten Juklík, je to tam fakt super, hodiny jsou vždy perfektně připravené a využité do poslední minuty, ale je to teda docela dost drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.2.11 12:05

je nám teprve 6 týdnů..ale chci začít s malinkým co nejdříve, aby si zvyknul.. a cena je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.2.11 12:10

právě že 270Kč za 30minut. je to fakt dost a když se tomu chceš věnovat delší dobu, tak je lepší vůbec nepočítat, na kolik ta celá sranda vyjde.
Jinak pro takhle malé mimčo by možná bylo i dobré to plavání ve vaně - to buď dělají v tom Juklíku taky, ale nejsem si jistá, nebo to provozuje paní Tichá (s tou plaveme v normálním bazéně) ve studiu Bříško (najdeš na netu) u Oliny Havlíčkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.2.11 12:15

tak děkuji moc za informace..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.2.11 12:21

Kdybys cokoliv potřebovala vědět, tak se zeptej. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.2.11 14:32
matyyy píše:
je nám teprve 6 týdnů..ale chci začít s malinkým co nejdříve, aby si zvyknul.. a cena je? :)

Doporučuju nejprve vaničky.
Chodila jsem sem http://www.studio-brisko.com/deti.html
a byla jsem naprosto spokojená. Chtěla jsem chodit i do Juklíka, ale nějak jsem ještě nenašla čas :D
Jinak jsem taky četla, že je snad i plavání na plavečáku. Nevíte o tom některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.11 12:02

Ahoj,

reaguji na dotaz plavání kojenců nově je i na Mozolově a dojíždí sem hodně maminek z Tábora, protože cena v Juklíku je 270,– Kč a na Mozolově se stejnou cvičitelkou (Lucie Pohanová) je to za 100,– Kč a můžete to spojit se super výletem.
Více info je na www.mozolov.cz .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zkatka
5.9.12 12:33

plavečák Tábor

Dobrý den, ráda bych se také přidala k nějaké skupině, která chodí plavat do táborského bazénu, mám 2 letou dceru, děkuji Kateřina

• Citovat
  • Upravit
7907
5.9.12 13:19

Já slyšela holky na Tábor samá negativa. :nevim: Já se chystám do JH. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat