Chodí někdo s prckama na plavání v Táboře?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
chodí někdo s prckama na plavání v Táboře?
ahoj maminy, nedávno jsme se přestěhovali do Tábora, tak tu moc lidí neznám. tak se chci zeptat, jestli některá z vás nechodí na plavčo s prckama v Táboře? a taky nějaký infa o bazénu… děkuji mooc !!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chodíme už delší dobu a to jak do Juklíku na Sojčáku, tak na plavečák. Záleží, co by tě zajímalo. A jak máš staré mimčo.
Můžu doporučit ten Juklík, je to tam fakt super, hodiny jsou vždy perfektně připravené a využité do poslední minuty, ale je to teda docela dost drahé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je nám teprve 6 týdnů..ale chci začít s malinkým co nejdříve, aby si zvyknul.. a cena je? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
právě že 270Kč za 30minut. je to fakt dost a když se tomu chceš věnovat delší dobu, tak je lepší vůbec nepočítat, na kolik ta celá sranda vyjde.
Jinak pro takhle malé mimčo by možná bylo i dobré to plavání ve vaně - to buď dělají v tom Juklíku taky, ale nejsem si jistá, nebo to provozuje paní Tichá (s tou plaveme v normálním bazéně) ve studiu Bříško (najdeš na netu) u Oliny Havlíčkové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
matyyy píše:
je nám teprve 6 týdnů..ale chci začít s malinkým co nejdříve, aby si zvyknul.. a cena je?
Doporučuju nejprve vaničky.
Chodila jsem sem http://www.studio-brisko.com/deti.html
a byla jsem naprosto spokojená. Chtěla jsem chodit i do Juklíka, ale nějak jsem ještě nenašla čas ![]()
Jinak jsem taky četla, že je snad i plavání na plavečáku. Nevíte o tom některá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
reaguji na dotaz plavání kojenců nově je i na Mozolově a dojíždí sem hodně maminek z Tábora, protože cena v Juklíku je 270,– Kč a na Mozolově se stejnou cvičitelkou (Lucie Pohanová) je to za 100,– Kč a můžete to spojit se super výletem.
Více info je na www.mozolov.cz .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plavečák Tábor
Dobrý den, ráda bych se také přidala k nějaké skupině, která chodí plavat do táborského bazénu, mám 2 letou dceru, děkuji Kateřina
- Citovat
- Upravit
Já slyšela holky na Tábor samá negativa.
Já se chystám do JH. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit