Chodící pás – hlučnost

316
14.1.26 14:46

Chodící pas-hlučnost

Ahoj holky. Chci si koupit chodící pas, takový ten skladný, cenově vychází do 5k. Je tam maximální rychlost těch 6km/h, takže bych rada takovou svižnější chůzi. Ale co mě strašně zajímá a zatím odrazuje je to, že to i přes tlumiči podložku uslyší sousedi a nechci je tím nějak obtěžovat 🙏🏼 😂 máte s ním někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16951
14.1.26 15:27
@chlorace889 píše: Více

Ahoj,

proč myslíš, že to uslyší sousedi? Máš zkušenost? Já mám klasický běhací pás, takový robustní a ano je to slyšet a to docela dost :nevim: ale myslím si, že když na něm nebudeš x hodin denně, ale třeba 30-45minut denně, že to k životu v bytě patří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.1.26 15:30

@chs.jasmin no přijde mi, že tady jde toho slyšet celkem dost a nechci nějak znepříjemnit den sousedům 😂 bydlíme tu od nějakého května, předtím jsme sice taky bydleli v paneláku, ale v životě sem nikoho neslyšela a tenhle je nejspíš víc papírový. Mame vinyl s vložkou, koupila bych i tu podložku. Jen jsem chtěla vedet, zda nemá někdo přímou zkušenost s tím chodícím pasem. Běžící děla celkem hluk, to vím 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
14.1.26 16:18
@chs.jasmin píše: Více

Já si teda myslím, že dělat brajgl svým koníčkem, když bydlíš v paneláku je hrozně neohleduplné 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
14.1.26 16:34

Známá si to před cca 10-15 lety pořídila v dobré víře zhubnout. Musela to dát pryč. Okolním bytům to vadilo. Byla samozřejmě nešťastná a doslova řekla. Když někdo přijde ožralý a dělá hluk, když se někde v noci hádají nebo pouští extrémně nahlas televizi, nikdo na chodbu nevyleze, aby se náhodou nedostal do konfliktu. Ale na normálního člověka si hubu otevře každý.
Třeba máte ve sklepě prostor, kde bys to mohla mít. Jenomže ty prostory jsou společné. A sklepní kóje pro jednotlivé byty jsou malé a zaprášené. Takhle se domluvit s víc lidmi a využít nepoužívaný mandl nebo prádelnu…stejně jsou ty místnosti prázdné. Ale chce to pořešit se samosprávou. Lidi mají ve sklepích různý binec, nedonutí je nikdo to uklidit, ale pás na běhání by jim tutově vadil i tam. Kdybys sehnala k sobě spojence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.1.26 16:37

@Pe.M.1 no lidem tady většinou nic nevadí, je tady snad 80% dětí, takže neustálý křik a dupot. Každopádně já nechci být lhostejná. Možná to zkusím a kdyžtak vrátím 😂 a co se týče společných prostor tak pochybuji, že by to klaplo. Musela bych jet na společnou elektřinu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
14.1.26 17:35

A jak vycházíš se soudedy pod tebou? Pokud je to normální pracující člověk, tak by neměl být problém chodit, když bude v práci třeba. Využít místnost pod kterou mají třeba ložnici ( tak člověk tráví noci) a přes den by to mělo být ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14593
14.1.26 19:14

Dala bych to kdyžtak do kuchyně, přijde mi, že tam se vaří, hučí tam digestoř a myčka, tak další kravál se snese snáze, než kdyby si chtěl člověk přes den odpočinout v obýváku nebo ložnici a někdo mu začal nad hlavou dupat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
14.1.26 21:06

6km za h je děsně málo, mám do 12km a jsem ráda, že jsem tak vybrala.
Začínám chůzi na 5,5 km, pak 6,5km a průběžně se popobehnu i na 10-12km/h. A to začínám teď a nejsem žádný běžec.
Randal to dělá, já ho mám na místě, v kuchyni, kde vím, že pod námi je obchod a neruším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
15.1.26 10:02

Do 6 km/h mi přijde taky málo, svižnou chůzi v posilovně začínám na 6,2 km/h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
15.1.26 10:16

Jee, takhle diskuze se mi zrovna hodí, protože také vybírám chodící pás (teda já už mám vybraný, kvůli prostoru v bytě musím pořídit takový ten, co se dá složit na půl). Jenom se odhodlávám pořád k nákupu..
Každopádně chci hodit během pracovních schůzek, takže hlavně přes den a jsme v prvním patře a pod námi nikdo nebydlí, takže by snad s hlukem být problém neměl…

Také má rychlost 6 km/h, přijde mi čistě pro chůzi dostatečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
22.1.26 08:08
@Magrathea píše: Více

Zrovna taky přemýšlím nad pásem ke schůzkám. Myslím že tam pomalý stačí, když se člověk u toho soustředí na další věc.
Jaký pás máš vybraný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
22.1.26 09:35
@Ruxas píše: Více

Mám zálusk na ZenRun Fold 10 - už ho mám v košíku asi týden, jenom ho už odbouchnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
22.1.26 11:48
@Magrathea píše: Více

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
22.1.26 12:08
@Lucie008 píše: Více

Není to málo, jen to chce natáhnout čas. Ono jít 3h rychlostí 6km/h - máš v nohách 18km, to je už solidní zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková