Chodíte do fitka?

184
6.5.23 23:50

Chodíte do Fitka?

Bohužel mě mrzí že spoustu holek v dnešní době neposiluje a více kluků. Líbí se vám cvičit? Jaký na to máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2603
7.5.23 00:05
@Marty 066 píše:
Bohužel mě mrzí že spoustu holek v dnešní době neposiluje a více kluků. Líbí se vám cvičit? Jaký na to máte názor?

Tak velká část populace se nijak nehýbe, jedou do práce, možná tak na nákup a dorazí domů, večeře, televize ap. A pak jsou zas borci, kteří z práce rovnou do fitky a domů jen se najíst, osprchovat a jít spát. neznají krom práce a fitka nic jiného. Říkám si, že člověk by neměl žít jen proto, aby nabral co nejvíc svalů nebo kondice vůbec. Koho zajímá, jak rychle uběhne desítku nebo kolik najezdí na kole nebo kolik zvedne. Na druhou stranu, lidi co jsou bez pohybu, to je taky chyba. Já jsem pro pohyb, který zdravotně prospívá nebo je v rozumných mezích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
7.5.23 00:48
@Marty 066 píše:
Bohužel mě mrzí že spoustu holek v dnešní době neposiluje a více kluků. Líbí se vám cvičit? Jaký na to máte názor?

Myslím, že zrovna ty bys měl procvičovat i mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31080
7.5.23 01:50

Vždy když mě přepadne chuť na cvičení, tak si chvíli lehnu a počkám až to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.5.23 06:34

Nechodím do fitka..cvičím doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13231
7.5.23 06:43
@Marty 066 píše:

Ty jsi Čech? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
7.5.23 06:45

A proč tě to mrzí? To ti snad může být jedno?
Nevidím jediný důvod proč bych měla posilovat v nějaké tělocvičně. Mnohem radši vezmu kolo, brusle nebo trekový boty. U toho si aspoň pročistím hlavu, případně něco vidím.

• Citovat
  • Upravit
463
7.5.23 06:52
@LiduNe píše:
A proč tě to mrzí? To ti snad může být jedno?
Nevidím jediný důvod proč bych měla posilovat v nějaké tělocvičně. Mnohem radši vezmu kolo, brusle nebo trekový boty. U toho si aspoň pročistím hlavu, případně něco vidím.

Přesně. Teď v létě se mi fakt nechce být zavřená ve fitku když se dá tolik věcí podnikat venku, na sluníčku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.5.23 07:02

To je snad každého věc. Někdo raději třeba jezdí na kole nebo běhá. Nemyslím si, že je nutné vyloženě chodit do fitka. Chodili jsme oba nebo chodila jsem do fitka s mužem. On dlouho za svobodna cvičil. Něco jsem se od něj naučila. Měli jsme možnost v obci chodit do fitka. Ale dočasně není. Tak není, kde chodit. Do města do fitka nepojedu. Až bude zas tady v provozu, tak třeba jednou týdně půjdu. Ale přes koleno to lámat nebudu. A přiznám se, že to bylo nutné zlo. Šla jsem si udělat cviky na zadek a stehna, na břicho, ramena a ostatní stroje jsem obcházela, že jsem měla odpor. Dělala jsem, že tam nejsou. Raději bude skákat na trampolíně nebo chodit rychle na pásu. A kettbelly se dají koupit domů na posilování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.5.23 07:05

Nechodim. Kdysi jsem chodila, ale spis na skupinove lekce, na zumbu a tak… Ty stroje jsou pro me neco jako muceni, navic naprosta nuda :nevim: Chapu vyznam cviceni, dokonce i posilovani, ale mistnost plna stroju a upocenych lidi cumicich do zrcadla je pro me ekvivalent pekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.5.23 07:14

U nás nebyly davy lidí. Na půl roku se zaplatil poplatek. Jsem zaměstnanec školy a tím pádem obce. Takže jsem měla zdarma. Kdo není zaměstnanec, tak zaplatí členský poplatek správci. Každý účastník dostane svůj klíč a chodí si cvičit, kdy chce. Žádné davy lidí. Jestli se potkají 2-3 to je moc. Jen se každý zapsal do sešitu. Kdy přišel, jak dlouho cvičil. Byly tam kamery. Kdyby náhodou chtěl někdo krást. Našel se takový, že cvičil třeba ve 2h v noci. Podle toho deníku. Teď bude rekonstrukce delší. Tak nebude cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
7.5.23 08:32

Jsem zastánce přirozeného pohybu, chůze venku, práce na zahradě, projet se na kole apod. Proti cvičení ve fitku nic nemám, pokud se cvičí se zdravým rozumem. Ale já to teď nepotřebuji, tak o tom neuvažuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
7.5.23 09:46
@Lorre píše:
Vždy když mě přepadne chuť na cvičení, tak si chvíli lehnu a počkám až to přejde
:P :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.23 09:49

Raději budu 3 hodiny na výletě kde něco uvidim, něco zažijí, ochutnání nové…
Než abych se na 3 hodiny zavřel do posilovny. Teď je hezky na vzduchu.
To v tělocvičně nebo šatně nezazijes

• Citovat
  • Upravit
3600
7.5.23 09:51

Ano fitness, cvičím ve fitku 5× týdně, podle mě cvičení se zátěží je stěžejní a nic ho nenahradí, ale je mi úplně jedno, jestli někdo jiný cvičí nebo necvičí. A je mi jedno, jestli někdo cvičí ve fitku nebo hopsá doma před obrazovkou nebo je venku na bruslích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová