Chodíte s miminkama ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
875
16.3.20 11:56

@welovefashion není pravda, v noci o tom Hamacek mluvil, můžete jít ven, ne mezi lidi a jen na krátkou dobu. Jak byste to chtěla dělat např. se psama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
16.3.20 11:59

Primo v narizeni je ze pobyt v parcich a prirode je povolen, jen se nesmite shlukovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.3.20 12:01
@welovefashion píše:
Holky já teda úplně nechci strašit, ted jsem vzala holku do práce, ale já právě měla pocit, že teď tím posledním usnesením zakázali i procházky, že lidé fakt mohou jen do práce a na nákup a pak jen být doma…dítě se může dát k otevřenému oknu, jasně ideální zrovna v tomhle počasí to není, ale když je tento stav, lepší vydržet týden doma než pak třeba 3…

Včera jsem to sledovala. Karanténa není. Lidé mají omezit pohyb venku, neshlukovat se, ale zakázané jít ven není. S rozumem, vyhnout se lidem, trávit čas jen s lidmi z domacnosti..ale asi je to otázka času, kdy to utnou jak to sleduju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
16.3.20 12:06

@Ukulemba @veria @AlenaSu no já včera četla ten návrh a pak TV, jenže když mi u toho ječí děti, tak občas něco přeslechnu, tak dobré. Pejskaře jsem viděla, to i chápu, že je nenechají čůrat doma.

My bydlíme skoro v centru, takže si asi na pár dní procházky odpustíme, včera jsme byli v přírodě a bylo to tam skoro jako na Václaváku, možná i ten Václavák je teď míň zalidněný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.3.20 12:29

Na ulici (Praha) lidí vidět nejsou. Ale když jsem vylezla do podkroví, odkud je vidět na park, tak jsem viděla, že je tam milion matek s dětma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
16.3.20 12:31

Holky psala jsem to uz v jine diskuzi. Bydlim skoro v centru Prahy a ted jsme byli venku se synem s odrazedlem. Venku plno lidi s kocarkama, s detma na odrazedlech nebo kolech, 3 matky s detma byly na hristi. Takze zadna panika a s kocarem ven uplne v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
16.3.20 12:46

Chodim s rocnim denne, ziju v Holandsku kde je uz pres 1000 pripadu, z toho vetsina v oblasti, kde ziju. Doma bychom se zblaznili. Chodime kazdy den do supermarketu, na prochazku, na hriste. Deti priznaky nemaji a jinak se s lidmi nestykame, takze z toho zadny strach nemam. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
16.3.20 12:51

@MichaelkaT a mate tam nejake uredne narizena omezeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
16.3.20 13:08

Ja jsem byla venku, jedno dite v kocaru a starsi jela na odrazedle. Prosli jsme tady takovou zastavbu radovek, kde nikdo pres den nechodi ani normalne a stavili jsme se na dvou hristich. Na jednom jsme byli sami, kdyz prisli dve dalsi maminky, tak jsme sli pryc. Na druhym hristi byla jen jedna pani, tak jsme tam chvili zustali, v uctive vzdalenosti a za chvili dcera chtela domu. Na hlavni ulici minimalne lidi, hlavne teda starsi :roll: ( Praha 10 )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
16.3.20 13:10

Jinak kocarky jsme potkavali taky, ale nikdo se nikde neshlukoval. Az na par vyjimek byli vsichni sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.3.20 13:19

Holky, ale hriste jsou zakazany, vite o tom? 8o nebo mi prijde, ze to snad plno lidi nevi ci co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
16.3.20 13:25

Pokud bych bydlela ve meste asi bych nesla, pokud bych nemusela ( ale zaroven by me slehlo)… :roll: ale my bydlime skoro u lesa a mame zahradu. Na prochazce v lese jsme dopoledne byly hodinku a pul a ani noha :oops: takze odpoledne zas na 2-3 hodky klidne vyrazime..zato vecer se nam vrati tatka, co sedi v open spacu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.3.20 13:25

@welovefashion bydlím v Praze, mimo centrum, lidí tady moc teď nechodí. Takže psy v klidu vezmu ven, ale zbytecne to neprotahujeme. Uvidím, jak se situace vyvine. Nechci zbytečne riskovat, jsem těhotná ale sedět doma na zadku taky celý dny nechci.. tak uvidíme.
Spíš mě dost štve, že nejsem z těch syslů, který máj zásoby na pět let dopředu a musím do krámu čas od času. Internetové obchody s jídlem mají buď obsazené termíny dovozu a nebo vyprodané potraviny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.3.20 13:41

My normálně chodíme kolem domu a na procházku. Jinam se nechystáme. Snad se uvolní i Tesco, abych mohla objendat nějaké potraviny. Jiné bohužel nedoručují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
16.3.20 15:32
@veria píše:
@MichaelkaT a mate tam nejake uredne narizena omezeni?

Od tohoto tydne zavreli skoly, skolky a jesle, vyjimku maji deti rodicu pracujicich v zachrannych slozkach, ty chodit muzou. Restaurace a bary zavrene od 18h. Zadne omezeni pohybu tu vsak neni, pouze doporuceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí