Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@zudina Prosím? Venku plno lidí a hurá mezi ně? To jako vážně nebo jsem to blbě pochopila?
@Bábrdl tam bych teda nešla ani za nic a pokud tam někdo jde a ví o tom, tak se pokouší akorát tak o pokutu a rozšiřování viru!
Ahoj, za mě určitě jo. Ideální, pokud máš auto a řidičák, nacpi mimco do auta, odjed někde do lesa, na polní cestu, kamkoliv kde nikoho nepotkas (nebo skoro nikoho) a tam se prochazkujte klidně půl dne
já sice řidičák mám, ale jsme bez auta, ale zas naštěstí bydlíme na malém městě a ještě na kraji. Sice v paneláku, ale naše „sídliště“ má šest baráků, takže nahodim roušku, malýho zavřu v kočárku do pláštěnky (jako upřímně se mi nechce dávat 10m mimcu roušku), probehneme sídlištěm a za chvilku jsme ven z města. Potkáme tak obvykle 2-3 lidi za hodinovou procházku… Ale já musím i kdybych 1000× nechtěla, chlap maká 12tky a máme psa, takže jednu velkou procházku a jedno vyběhnutí na vycurani minimálně musím… Ale i tak teď trpime, malej je dost „náročný“ dítě. Nic ho nebaví dýl jak pět minut, dřív se uměl chvíli zabavit sám, ale poslední dobou vůbec, já už nevím jaký aktivity mu furt vymyslet, když ho něco baví jeden den, tak druhej už ne… Normálně jsem to řešila tím, že když už jsem nevěděla co, tak jsem ho oblikla, vzala do kočárku a šli jsme ven… Klidně 3× denně na hodinu, bez ohledu na počasí… ![]()