Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já teda až na totálně krizové situace nejdu v teplácích vynést ani odpadky před dům
Tepláky vůbec
bydlíme sice na vesnici ale tepláky v žádném případě.
Nechápu proč anonym? Stydíš se za sebe?
Tepláky doma nebo na zahradu. Max po tmě se psem
.. teď jsou in i tepláky, co vypadají, že jsou krátký.. v kombinaci s kabelkou a teniskama a i croptop a je vymalováno… A můžu mi v tom prijdou antisexy
@topazio píše:
Respekt tu nemáš ty, když nás tu nazýváš starými. Začni u sebe.
A zaslouzis si zrovna ty muj respekt?
@Russet píše:
Nedovedu si představit v 53 vyhopkat ven v teplákách a v croptopu. To je tak pro dvacítky. Ženy po 50 maji být elegantní.
Ano, to ma matka elagatni je, sle ani neodsoudo své vnouče, kdyz ho vidí v teplakach
Nejen tepláky, ale i legíny podle mě do města fakt nepatří.. nemyslím legíny, co se nosí pod sukní v chladnějším počasí, ale jen legíny+tričko (teď bunda/kabát). Občas, když chodím běhat (samozřejmě legíny, tričko, ledvinka, proste ostuda), někam dobehnu a vracím se MHD. To se vždycky někam schovavam a modlím se, abych nikoho nepotkala.. Tuhle vystupovala nějaká slečna, co se evidentně byla venčit ve městě, což jsem poznala jen podle bundy, dole barevné legíny a tenisky..
Btw-zrovna jedu metrem a vedle sedí 2 chlapci kolem dvacítky v teplákových soupravách -jeden ve světle šedé, druhý v růžové. Nemám teda odvahu se zeptat, jestli byli běhat nebo v OC ![]()
Můžu se zeptat, co třeba nosíte ven na procházku s kočárkem a na dětské hřiště? Bydlíme na vesnici. Nosím tepláky nebo legíny, ale tahle diskuze mě nutí k zamyšlení, jestli radši nezměnit šatník
Jinak věk 25.
@nikolka112 píše:
Ano, to ma matka elagatni je, sle ani neodsoudo své vnouče, kdyz ho vidí v teplakach
Mně je o deset míň a myslím si, že tepláky se do města nenosí. Své bych si řekla, ale je to vizitka toho člověka, co si na sebe navleče a kam.
@Svetluska55 píše:
Nejen tepláky, ale i legíny podle mě do města fakt nepatří.. nemyslím legíny, co se nosí pod sukní v chladnějším počasí, ale jen legíny+tričko (teď bunda/kabát). Občas, když chodím běhat (samozřejmě legíny, tričko, ledvinka, proste ostuda), někam dobehnu a vracím se MHD. To se vždycky někam schovavam a modlím se, abych nikoho nepotkala.. Tuhle vystupovala nějaká slečna, co se evidentně byla venčit ve městě, což jsem poznala jen podle bundy, dole barevné legíny a tenisky..
Btw-zrovna jedu metrem a vedle sedí 2 chlapci kolem dvacítky v teplákových soupravách -jeden ve světle šedé, druhý v růžové. Nemám teda odvahu se zeptat, jestli byli běhat nebo v OC
Tak než legíny, tak to radši do města v teplákách. Ty legíny, hlavně ne takové, kde to zcela obepíná, tj. každou půlku zvlášť, zářez mezi půlkama. Do tramvaje ve sportovním mi nutně nevadí, pokud tal lidi třeba jedou běhat do nějakého lesíka na kraji města. Ale ne v tom chodit na nákup.
Ja mam teplaky opravdu jen na kempovani, sportuju vetsinou v kratasich, pak leginach. I na doma mam proste domaci kalhoty. Na prochazku do parku treba rifle. Do prace kalhoty, sukne, saty…
Ale mne je to jedno, co nosi ostatni, ja to mam tak, jak to mam. Ale tady se teplaky nosi bezne, i ty leginy. I studenti klidne na prednasky prijdou v teplakach, o obchodacich ani nemluvim, klidne pyzamo a papuce. ![]()
@Lenka_Hal píše:
Ja mam teplaky opravdu jen na kempovani, sportuju vetsinou v kratasich, pak leginach. I na doma mam proste domaci kalhoty. Na prochazku do parku treba rifle. Do prace kalhoty, sukne, saty…
Ale mne je to jedno, co nosi ostatni, ja to mam tak, jak to mam. Ale tady se teplaky nosi bezne, i ty leginy. I studenti klidne na prednasky prijdou v teplakach, o obchodacich ani nemluvim, klidne pyzamo a papuce.
přiznám se, že já vůbec tepláky nemám. Doma mám kalhoty na doma, v těch klidně zajdu i na nákup. Typicky to jsou vyřazené kalhoty, které jsem nosil do práce
@Náhodný host píše:
Tak než legíny, tak to radši do města v teplákách. Ty legíny, hlavně ne takové, kde to zcela obepíná, tj. každou půlku zvlášť, zářez mezi půlkama. Do tramvaje ve sportovním mi nutně nevadí, pokud tal lidi třeba jedou běhat do nějakého lesíka na kraji města. Ale ne v tom chodit na nákup.
Obojí je zlo:)
A ano, běžce a cyklisty chápu, ale nosit legíny mezi lidi, zvlášť pokud nemám co ukazovat, je minimálně odvážné.
Kde jsem to slysela-nejenze se lidé už nesnaží být hezcí, oni se ani nesnaží nebýt oškliví…
Legíny jsem tu rozebírat nechtěla, zmínila jsem je jen v souvislosti s TV v roce 1992.
Ven bych si je nevzala a k šatům / sukni už vůbec ne. Na doma jen v zimě a krizi největší, ale preferuju sukně a šaty.
Co nosite k šatům a sukním? Silonky? Děkuji, nechci je už stejně jako džíny, které mi škrtí břicho, padají na boky, zařezávají se do rozkroku apod. I když před dvaceti lety jsem z nich taky nevylezla.
Když se kouknu kolem sebe, většina lidí je tmavých, jednobarevných, uniformovaných. To se mi zdá horší než příjemné pastelové barevné tepláky nebo naopak jednobarevné leginy pod kvetovanymi saty nebo veselé pod jednobarevnou sukni.