Chodítko - režim
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chodítko - režim
Ahoj holky, mám dotaz: Mám syna 9,5 měsíců a koupili jsme mu klasické chodítko. Zajímá mě, na jak dlouho jste vždy děti do chodítka dávali, zda jste jim dávaly botičky atp… malý se zvedá k nábytku a chce ťapkat, tak si chci v klidu umýt hlavu, nebo dodělat oběd
dostali jsme i aktivní chodítko, ale to mi zatím přijde nebezpečné, Honzík neví co s ním a na plovoucí podlaze stejně klouže. Moc prosím odpůrkyně chodítek, aby mi nepsaly, jak je chodítko škodlivé, na to mám jiný názor a nechci se tady s někým dohadovat a obhajovat - děkuji za pochopení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ho tam dávala naboso..a byl tam jak kdy..někdy hodinu denně, někdy více, mu se tam strašně líbilo tak v tom lítal jak čert..
- Citovat
- Upravit
Malej je z toho taky nadšenej, ale nechci to přehánět, hoďka a půl za den mi přijde akorát
naboso, to vyzkouším. Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simona.b. píše:
Malej je z toho taky nadšenej, ale nechci to přehánět, hoďka a půl za den mi přijde akorátnaboso, to vyzkouším. Děkuju
nemám nějaké mega zásady, ale myslím že noha naboso co nejdýl..takže mi neobouváme doma ani papučky - nic, ani do golfáče nedávám - venku zatím nechodí, tak nevidím důvod..a pokud je plovoučka, bosou nohou se lépe odrazí než papučí
- Citovat
- Upravit
Nikdy jsem ji tam nedavala… ani kdyz si to vyzkousela tak se ji to vubec nelibilo… nastesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
nemám nějaké mega zásady, ale myslím že noha naboso co nejdýl..takže mi neobouváme doma ani papučky - nic, ani do golfáče nedávám - venku zatím nechodí, tak nevidím důvod..a pokud je plovoučka, bosou nohou se lépe odrazí než papučí
Taky nemám mega-zásady, řídím se selským rozumem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
Mě děti v 9,5 měsících teprve začínaly lézt a sedět, takže o chodítku, i kdybych nakrásně chtěla, nemohla být řeč.
Do klasického chodítka jsem nedávala a dávat nebudu. Ale kdybych nad tím uvažovala, rozhodně bych dávala naboso (při chladnu v ponožkách s protiskluzem nebo kožených či podobných capáčkách, aby to nepodkluzovalo) a jen na krátké chvilky - třeba po deseti minutách nebo na tu nejnutnější dobu - umytí hlavy, osmažení řízků atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám tak na dvacet minut třikrát denně, většinou tam ale ani tak dlouho nevydrží. Samosebou nám chodítko nebylo vůbec doporučované, ale nevím, jak jinak si v klidu dojít na záchod nebo posbírat prádlo ![]()
- Citovat
- Upravit
Už nevím, na jak dlouho jsem ho dávala, ale měl ponožky s protiskluzem
A sám si z chodítka udělal aktivní chodítko, vůbec v něm nevisel, pěkně stál na nožkách.
Btw, jsem ráda, že ještě existují matky, které se řídí výhradně svým selským rozumem
Doufám, že se to tu zase nezvrhne v boj o to, co je a co není správné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju holku, koupila jsem i ty ponožky s protiskluzem, ale malého škrtí, takže jsme vyzkoušeli naboso a super, lítá jak drak a já si mohla v pohodě vybalit po víkendu u babičky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simona.b. píše:
Děkuju holku, koupila jsem i ty ponožky s protiskluzem, ale malého škrtí, takže jsme vyzkoušeli naboso a super, lítá jak drak a já si mohla v pohodě vybalit po víkendu u babičky![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit