Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojka, prosím Vás chtěla jsem se zeptat, jedeme letos do Chorvatska na blind, a stále nevíme kam, prosím poradte nějáké hezké a hlavně klidné místo, a kde by se dalo sehnat i ubytování jestli někdo máte zkušenost
??? v jedné diskuzi jsme zminovala že jedu se mladšíma sourozenci, tak chci aby to bylo super
a užili jsme si to
![]()
@Bellinečka my jedeme na doporuceni znamych do Rtiny je to kousek od Zadaru mala vesnice je tam pry klid tak uvidine ![]()
@Lilua Tak držím palečky at se Vám tam líbí
a vydaří se to
a ubytování máte už zarezervované?
@Bellinečka jojo mame vybirali jsme ubytovani zde http://www.chorvatske.cz/ je to bez cestovky domlouva se primo s majitelem
Dnes v noci jsme se vrátili z Ruskamenu, kousek před Makarskou, podél magistrály od Omiše na Makarskou seženeš ubytování raz dva. Ceny se dají i smlouvat. Je tam krásně čisté moře a ne moc lidí, dají se najít i klidné pláže.
Holky prosím nemáte někdo aktuální info o cenách za 2 dospělé +dítě 3roky. Chceme vyrazit asi příští týden na blind. Podmínka blízko moře, výhled na moře. Díky. Ceny na netu znám spíš mě zajímá jestli někdo jel bez objednaného ubytování
My budeme platit 80 Euro za noc za apartman se tremi loznicemi (po dvou postelich v kazde), obyvakem, kuchyni, koupelnou a terasou. O zahradu se budeme delit se tremi podobnymi apartmany. Par metru od more, ale bez vyhledu na nej.
Ahoj, zajimaly by me aktualni letosni ceny v Ch…pry je tam dost draho…
Kolik apartman pro 2 plus 2 ve vetsim letovisku(Baska Voda, Omis, Tucepi) a ceny…zmrzlina, vecere, jidlo v supermarketu…opet vetsi letoviska…kdo jste se vratil?
Prosím o radu…jedeme do Chorvatska a váhám s penězma. Vzít Eura a tam vyměnit na kuny nebo tady rovnou měnit kuny? Co je letos výhodnější. Už pár let jsem v Chorvatsku nebyla tak nevím. A mítné platit kartou nebo kuny? Děkuji za rady
@Bellinečka Myslíš přímo Ruskamen?
Sehnali jsme 2+2 během 5 ti minut za 50 e. Pán sice žbleptal cosi o 60 ti, ale nesmíš se dát, byl rád za to, co jsme nabídli. Stojí tam při silnici každý den hodně nabízečů, problém nebude ![]()