Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kouřící králík píše:![]()
to odpovídá + paštika
My jsme takhle v chorvatsku hodně nakupovali potraviny a dovolená se nám dost prodražǐa, teď si vše vezu a zavařím si a pak jídlo jen ohřeji a dokupujeme jen pečivo ovoce a zeleninu
@Lamátko píše:
My jsme takhle v chorvatsku hodně nakupovali potraviny a dovolená se nám dost prodražǐa, teď si vše vezu a zavařím si a pak jídlo jen ohřeji a dokupujeme jen pečivo ovoce a zeleninu
Ne nadarmo nám říkají paštikáři a mají z nás srandu ![]()
Ať si srandu mají mě je to jedno, my rím hodně ušetříme, jsme v apartmánu a nikdo na nás nekouká, že otevřu sklenici, ohřeji a je to ![]()
@Lamátko píše:
Ať si srandu mají mě je to jedno, my rím hodně ušetříme, jsme v apartmánu a nikdo na nás nekouká, že otevřu sklenici, ohřeji a je to
To bych radši nikam nejela ![]()
@Šmoulice píše:
To bych radši nikam nejela
A když pojedeš na robinsonádu na ostrov, tak si budeš muset nakoupit do posledního zrníčka i kapičky vody
Každý má rád jiné dovolené. Někdo all inclusive v hotelu, někdo s partou v domě na pobřeží, kytarou a bečkou piva
Vždyť je to jedno ne?
@Black Cat píše:
A když pojedeš na robinsonádu na ostrov, tak si budeš muset nakoupit do posledního zrníčka i kapičky vody![]()
Každý má rád jiné dovolené. Někdo all inclusive v hotelu, někdo s partou v domě na pobřeží, kytarou a bečkou piva
![]()
Vždyť je to jedno ne?
Dovolená v domě na pobřeží má něco do sebe
Ale rozhodně sebou nemusíš tahat zásoby
I v zahraničí totiž mají obchody a dá se tam nakoupit
![]()
Já tam s sebou letos vezmu chleba, ten tam prostě nemají. Jinak asi vše nakoupíme tam. Předloni jsme tam všechno táhli, ale mají tam to, co tady, takže na to prdíme a nakoupíme tam.
@mmuerka píše:
Já tam s sebou letos vezmu chleba, ten tam prostě nemají. Jinak asi vše nakoupíme tam. Předloni jsme tam všechno táhli, ale mají tam to, co tady, takže na to prdíme a nakoupíme tam.
Přesně a cenové rozdíly jsou minimální.
Něco je dražší, něco je levnější. Ale zase ty luxusní trhy s ovocem, zeleninou, rybami.
Mě by nevadilo na dovolené vařit, co by ne občas, ale když už, tak jedině z lokálních surovin. Nechápu ty tuny zavařenin, paštik, konzerv, co lidi sebou tahají ![]()
@Šmoulice píše:
Přesně a cenové rozdíly jsou minimální.
Něco je dražší, něco je levnější. Ale zase ty luxusní trhy s ovocem, zeleninou, rybami.
Mě by nevadilo na dovolené vařit, co by ne občas, ale když už, tak jedině z lokálních surovin. Nechápu ty tuny zavařenin, paštik, konzerv, co lidi sebou tahají
Asi tak. Když už jednou dáme peníze za cestu a ubytování v zahraničí, tak si tam přece nepotáhneme paštiky a konzervy…to můžeme rozložit stan u Mácháče, tam se to hodí…
Jsem si vzpomněla na ty trapáky ve filmu Účastníci zájezdu, typické čecháčky ![]()
@mmuerka píše:
Asi tak. Když už jednou dáme peníze za cestu a ubytování v zahraničí, tak si tam přece nepotáhneme paštiky a konzervy…to můžeme rozložit stan u Mácháče, tam se to hodí…
Jsem si vzpomněla na ty trapáky ve filmu Účastníci zájezdu, typické čecháčky
Já myslím, že v tom filmu to bylo jasně vystiženo. Takto nás hlavně vnímají i ty ostatní státy.
ale když to paštikářům nevadí ![]()
Ať si tahají tuny zásob. Ono je to oficiálně zakázáno a už se mnohokrát stalo, že jim na hranicích auta vybrali a přikázáli vše vyhodit.
a to se pak vyplatí ![]()