Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nemáte někdo tip na pěkné ubytko v Loparu. Pojedeme s 2letým a 6ti letým synem, vyhovoval by nám bazén a blízko k moři. Díky moc za tipy. K.
Na Loparu nevím, osobně bych tam nejela, nelíbilo se mi tam, my byli v Banjolu v karavanu, ale dá se i do hotelu s bazénem, k moři je to kousek. Pláž je tam malá, polopísčitá, pro děti ideální, protože klidně můžeš do vody a děti nechat na pláži a jen tak se ti neztratí z očí (což třeba na Loparu jsem si netroufla, tam bylo děsně natřískáno - byli jsme tam na výletě). V místě máš supermarket, pekárnu, restauraci, pizzerky, dětské hřiště, do města je to lodním taxíkem asi deset minut jízdy. My tam jedeme letos znovu, dneska se mi o tom i zdálo. ![]()
Já ti zapomněla vložit odkaz
http://www.victoria-ck.cz/…otel_padova/
Díky za tip, na Loparu netrvám, jen že jsem slyšela, že je to tam nejlepší pro děti. Taky bychom tam chtěli nějaké aktivity - hlavně pro manžela, nevydrží celé dny ležet u vody.
Jaké jsou prosí pláže v Banjolu? Jsou také písčité, aby si děti mohly hrát?
@kvítko píše:
Jaké jsou prosí pláže v Banjolu? Jsou také písčité, aby si děti mohly hrát?
Polopísčité, není to jen ten jemný písek, ale jsou v něm kamínky, pro nás to je lepší.Malej si vyhrál dost.
Raduš, prosím nějaký typ na ubytko v soukromí asi nemáš, co? Nikdy jsme v Chorvatsku nebyli, tak sbírám informace. Nejvíc by se nám asi líbil nějaký apartmán nedaleko od moře. Když bude mít bazén, bude to dobré, ale netrváme na tom. Jen proto, že malý ještě po obědě spí a my bychom se mohli zatím válet u bazénu. Díky.
ahoj my byli na Loparu před 2 roky a hrůza.K Čechům se tam nechovají moc hezky,upředňostňují Němce.Byli jsme na té pláži písčité v zátoce,no hrůza:-( ještě 200m od břehu jen po pás vody.Takže jako dospělá si určitě nezaplaveš! A voda je špinavá,kalná rozvířená od toho písku a člověk ho má pak všude.
@Sazkarka píše:
jo jinak jsme byli s CK Victoria,organizované dobře.
Souhlas
A krom toho sleva na zmrzlinu, šlapadla, ovoce, zeleninu… ![]()
Vím, že tam toho soukromého ubytování bylo dost, ale žádný kontakt nemám. ![]()
tak jsem jen náhodně vyhledala tady na emiminu Lopar a hned vyskočil tento odkaz..Uvažujem o dovolené na ostrově Rab ale nevím konkrétně kde..Banjol,suha punta,lopar…Co bude lepší
Na ostrově Rab jsem byla 17×
Na Loparu nás to nebavilo, jdeš do vody ujdeš hroznou dálku a vodu sotva po kolena. My jsme jezdili na FKK a tam je to super, písek, málo lidí, krásná voda… Prostě paráda. Výhoda loparu je, že tam jsou sprchy, wc atd. Ale opravdu hlava na hlavě. A hotel Padova mi vadil, protože je u přístavu…
Tak my byli na Loparu, ale na druhe strane nez je plaz a ty proflakle hotely (bydleli jsme v soukromi) a fakt se nam tam moc libilo. Kousek od domecku byla plaz, lidi malo, pisek pro prcky, 3 hriste. Za rok tam pojedeme zase
Ale fakt ta Rajska plaz a hotely kolem jsou maso, tam neeee ![]()
Ahoj,a kde jste konkretne byli?Mohu poprosit o kontakt či odkaz na dobrý penzionik,nejlépe v soukromí?Díky moc