Chorvatsko - Lopar - ubytování

209
24.3.12 22:13

Chorvatsko - Lopar - ubytování

Ahoj, nemáte někdo tip na pěkné ubytko v Loparu. Pojedeme s 2letým a 6ti letým synem, vyhovoval by nám bazén a blízko k moři. Díky moc za tipy. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
25.3.12 09:05

Na Loparu nevím, osobně bych tam nejela, nelíbilo se mi tam, my byli v Banjolu v karavanu, ale dá se i do hotelu s bazénem, k moři je to kousek. Pláž je tam malá, polopísčitá, pro děti ideální, protože klidně můžeš do vody a děti nechat na pláži a jen tak se ti neztratí z očí (což třeba na Loparu jsem si netroufla, tam bylo děsně natřískáno - byli jsme tam na výletě). V místě máš supermarket, pekárnu, restauraci, pizzerky, dětské hřiště, do města je to lodním taxíkem asi deset minut jízdy. My tam jedeme letos znovu, dneska se mi o tom i zdálo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.3.12 09:06

Já ti zapomněla vložit odkaz :lol: http://www.victoria-ck.cz/…otel_padova/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
26.3.12 13:32

Díky za tip, na Loparu netrvám, jen že jsem slyšela, že je to tam nejlepší pro děti. Taky bychom tam chtěli nějaké aktivity - hlavně pro manžela, nevydrží celé dny ležet u vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.4.12 23:12

chorvatsko rab ubytování

Jaké jsou prosí pláže v Banjolu? Jsou také písčité, aby si děti mohly hrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.4.12 13:42
@kvítko píše:
Jaké jsou prosí pláže v Banjolu? Jsou také písčité, aby si děti mohly hrát?

Polopísčité, není to jen ten jemný písek, ale jsou v něm kamínky, pro nás to je lepší.Malej si vyhrál dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
8.4.12 21:23

Raduš, prosím nějaký typ na ubytko v soukromí asi nemáš, co? Nikdy jsme v Chorvatsku nebyli, tak sbírám informace. Nejvíc by se nám asi líbil nějaký apartmán nedaleko od moře. Když bude mít bazén, bude to dobré, ale netrváme na tom. Jen proto, že malý ještě po obědě spí a my bychom se mohli zatím válet u bazénu. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
8.4.12 21:26

ahoj my byli na Loparu před 2 roky a hrůza.K Čechům se tam nechovají moc hezky,upředňostňují Němce.Byli jsme na té pláži písčité v zátoce,no hrůza:-( ještě 200m od břehu jen po pás vody.Takže jako dospělá si určitě nezaplaveš! A voda je špinavá,kalná rozvířená od toho písku a člověk ho má pak všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
8.4.12 21:26

jo jinak jsme byli s CK Victoria,organizované dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.4.12 09:16
@Sazkarka píše:
jo jinak jsme byli s CK Victoria,organizované dobře.

Souhlas :palec: A krom toho sleva na zmrzlinu, šlapadla, ovoce, zeleninu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.4.12 09:17

@kvítko

Vím, že tam toho soukromého ubytování bylo dost, ale žádný kontakt nemám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
4.5.12 09:42

tak jsem jen náhodně vyhledala tady na emiminu Lopar a hned vyskočil tento odkaz..Uvažujem o dovolené na ostrově Rab ale nevím konkrétně kde..Banjol,suha punta,lopar…Co bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
4.5.12 12:02

Na ostrově Rab jsem byla 17× :D Na Loparu nás to nebavilo, jdeš do vody ujdeš hroznou dálku a vodu sotva po kolena. My jsme jezdili na FKK a tam je to super, písek, málo lidí, krásná voda… Prostě paráda. Výhoda loparu je, že tam jsou sprchy, wc atd. Ale opravdu hlava na hlavě. A hotel Padova mi vadil, protože je u přístavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.5.12 12:42

Tak my byli na Loparu, ale na druhe strane nez je plaz a ty proflakle hotely (bydleli jsme v soukromi) a fakt se nam tam moc libilo. Kousek od domecku byla plaz, lidi malo, pisek pro prcky, 3 hriste. Za rok tam pojedeme zase ;) Ale fakt ta Rajska plaz a hotely kolem jsou maso, tam neeee ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlaZ..
18.5.12 15:22

lopar

Ahoj,a kde jste konkretne byli?Mohu poprosit o kontakt či odkaz na dobrý penzionik,nejlépe v soukromí?Díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix