Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte chtela jsem se zeptat zda nevite o nejakym autokempu v chorvatsku (nemusi byt velky)…spise nekde u crikvenice, ne moc daleko…moje dite nema moc rado cestovani
Jedeme takovym mensim karavanem…dekuji
Padova III v Banjolu na ostrově RAB, byli jsme tam už loni, letos zase (malýmu je tři a půl). Ale nekoukám na mapu, kde je Crikvenice.
Crikvenica je naproti ostrovu Krk nebo je to i pod Rijekou. Dekuji za typ…ale je to dal pod crikvenici..ale neni to zase kilometrove daleko jak jsem se koukala na mapu…
Tak my jezdime na Krk obytnym autem. Primo v Krku jsou 2 kempy. Jeden je nudisticky, ten je klidny, opravdu pekny. Ale musis byt na plazi nahy. Po kempu to nikdo neresi, ale nesmi ti vadit nahaci kolem tebe. Pak je tam jeste jeden, ale tam je byli jednou a nic moc. Potom jezdime do Basky, tam kemp Zablace, jedna cast bliz k mori, ale tam se rezervuje misti dopredu. Tam jezdime. A v te zadni casti, tam je to taky dobre. Ale musis si uvedomit, ze tam budou mraky lidi. Potom jsou docela vybacene kempy na Istrii, ale tam to nemame projete.
Doporučuju kemp Grebisce na Hvaru. http://www.grebisce.hr/
Je tam pro dite ideální písečná pláž, kemp je moc pekny a čistý (byli jsme naposledy před 3 roky, tak snad porad je…), vecer se dá dojit do Jelsy na procházku a najíst se.
Luca001 to uz je moc daleko…jedeme poprve s malou a poprve s karavanem do zahranici takze, budu radsi kdyby to bylo nekde pobliz, jeste mam nervy s malou ze to nevydrzi v aute, nema rada cestovani…