Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky s miminkama bych doporučovala Bulharsko Primorsko, je to tam levné a pláže jsou čisté a písčité. Je tam levno!!! Ja miluji Chorvatsko, ale je tam straslive draho a pry jeste přidraží, za mě s malým dítětem Bulharsko, můžete si koupit cokoliv chcete a nehledet na penize.. a plaze jsou ciste. Chorvatsko je sice má srdecni zalezitost, ale když si chci dopřát ten luxus a nehledet na penize radeji to bulharsko. ![]()
@Peetronelka Loni jsme byly ve stejném termínu v Bašce na Krku s půlročním prckem, a byla to jedna z nej dovolených:)
A my na Krk-Baška vyrážíme už zítra
Batole nemá ani 2 roky, tak snad to tam bude super.
Holky, prosím, narazila jsem na vaši diskuzi tak se s dovolením přidám. Chceme jet přelom červen-červenec…větší část červenec. Pořád sedím u netu a nemůžu nic pěkného najít. Chtěla bych písečno oblázkové pláže a ubytování s byzénem sladkým a pro malou nějaké brouzdaliště. Nemáte prosím nějakou zkušenost a nebo tip. Ale blízko ČR a kromě Krku ne ostrov kvůli úspoře času. Moc děkuji
Dencca: Prosím dotaz…pláže tam jsou jaké? A je tam někde možnost ubytování s bazénem a brouzdalištěm se sladkou vodou? Děkuji moc
@bumbaz na Krk to máš stejně daleko jak třeba na Istrii. Trajektem se nezdržuješ, vede tam z pevniny most. Žádné zdržení.
Včera jsme se z Krku vrátili a paráda. Ale nevím teda jak přes sezonu, ted tam bylo na mě tak hraniční počet lidí, víc si představit neumím. Jinak pláž super, oblázko-písečná a moře křišťálově čisté, tyrkysové. ![]()
Ahoj holky, jedeme na prvni dva tydny v září, s dvouletym a petimedicnim. Kam by jste doporucily takhle v zari?
Ahooj, také chceme jet letos Chorvatsko s 3-letým prckem. Máte nějaké dobré tipy? chtěli bychom možná zkusit na blind, ale nejsme si jistí nemáte s tím zkušenosti? Díky ![]()
Ahojky, také se chystáme letos prvně do Chorvatska tak kolem 10.8.děti 2 a 7 let. Klidně by jsme to prubli na blind, jen jak píše Káťa, trošku jsou obavy, kam, zda najdeme dobré ubytko u pláže a spíš bych chtěla také na sever. Vyrazíme ze Slovenska přes Maďarsko. Máte nějaké tipy? Ještě kolik tam cca stojí apartmán na 10dní? Díky.
![]()
@julierob jé také plánujem nějak tak okolo 10.8. a také něco na severu…četla jsem, že dobré je to pro děti na Rabu v Loparu, jen kdyby tam nebyl ten trajekt
no a nebo ostrov Pag-ten je spojený i mostem..
Já o ostrově Pag také četla většinou dobré recenze. Je tam i písčitá pláž. Já se spíš bojím aby jsme našli dobré ubytování za dobré penízky, v blízkosti nějaké příjemné restaurace a občerstvení. Spíš jsem myslela, že sem někdo hodí link nebo odkaz kde už byl
a byl spokojen ![]()
Hodně rodin s dětmi jezdí do střední Dalmácie do střediska Resnik v oblasti Kaštel Stafilič. Jsou tam bungalovy nebo hotel. Je tady diskuze o tomto ubytování.
A máte někdo tip, kam do Chorvatska s dětmi, aby nebylo přelidněno? Osobně bych na Krk do Bašky v sezóně nejela, byli jsme tam loni na výletě a vůbec mě to nenadchlo, moře krásný, pláž také, ale sehnat místo, kam položit deku problém. Když už se místo našlo, tak se těžko dostávalo k moři, jak byla deka vedle deky. Ráda bych našla místo, kde bude trošku soukromí.
@Monca111, my jsme byli s dětmi předloni v září na Pagu, je tam spoustu malých pláží, kde moc lidí není, bylo to tam fajn ![]()