Chorvatsko ubytování až tam

38
8.7.15 06:13

Chorvatsko ubytování až tam

Ahoj holky :mavam: :mavam:

Vím, že podobných témat je hodně, ale potřebovala bych poradit. Rozhodli jsme se jet až na poslední chvilku a ubytování přes odkazy je na nás drahý :zed: Ty levný už jsou zamluvený. No a lasty mi nepřijdou vůbec výhodný pro dva dospělý a dvě děti.
Máte někdo zkušenost s výběrem ubytování až na místě a na kolik vás vyšlo???Nároční nejse, podmínka je pouze písek ;)
Tak mi pisněte prosím vaše poznatky, cenu, místo kde se nejlíp shání a čas, jak dlouho ;)
Díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14662
8.7.15 07:01
@bušterka píše:
Ahoj holky :mavam: :mavam:Vím, že podobných témat je hodně, ale potřebovala bych poradit. Rozhodli jsme se jet až na poslední chvilku a ubytování přes odkazy je na nás drahý :zed: Ty levný už jsou zamluvený. No a lasty mi nepřijdou vůbec výhodný pro dva dospělý a dvě děti.
Máte někdo zkušenost s výběrem ubytování až na místě a na kolik vás vyšlo???Nároční nejse, podmínka je pouze písek ;)
Tak mi pisněte prosím vaše poznatky, cenu, místo kde se nejlíp shání a čas, jak dlouho ;)
Díky moc :hug:

Určitě najdeš i tam, ale nebude tak blízko moře, pak je to i levnější.
U moře za aparmán kolem 65-100 eur, dál od moře třeba i 45-55 eur (bavím se o sezoně).
Jen je to někdy úmorné, to hledání s unavenými dětmi po cestě.
Taky jsme tak jezdili, ale teď se dvěmi malými dětmi už jsme radši hledali v listopadu a nebylo to tak drahé:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
8.7.15 07:20

Měli jsme apatmán s kuchyˇˇnkou, dva pokoje a terasa, s klimou za 60E 200m od písčité pláže.
Celkově bych to definoval :
Klid, čisto, málo lidí na plážích, pohoda:-)

Pro nějaké akčnáky by to byla nuda, ale pro rodinku s malými dětmi super.

Sveti filip i jakov, je to kousek od biogradu na moru, takže pohodlně po nové dálnici za 11h jsi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.7.15 07:29

Tak jsem ještě našla za 45 euro na noc pro všechny. Tak podle toho co píšete, asi hodím raději rezervačku :mrgreen:

@jakanas a jaký to tam je??Je to právě tahle lokalita a vyhodilo mi to i písečnou pláž. Nerada bych něco hlava na hlavě jako třebas Makarská atd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
8.7.15 07:45

@bušterka tam kde jsme jezdili mi to bylo super. Byl to prvné dům směrem od biogradu a tam jesou dvě krásné malé pláže s pozvolným vstupem. Potom tam dál do města je to strašný, jako všude jinde v chorvatsklu. Vyprahlý kaměně, spousta lidí ( hodně tam jezdí nevrlí důchodci ) Na těch městských plážích se nám nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.7.15 07:58

@Peczka Tak s pěti tisíci si iluzy nedělám :lol: :lol:,ikdyž by se mi to líbilo. Ale myslela jsem, že tak cca do devíti tisíc by jsme se vlezli :think:.Nejraději bych teda někam na Istrii, skrz cestu.
Každopádně děkuji za info.Na klepání bych asi neměla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
8.7.15 08:54

@bušterka Sveti filip i jakov je super, my tam teda byli až začátkem září, ale moc se nám tam líbilo, na plážích byly toytoy, takže si člověk mohl v klidu odskočit, písková pláž je tam asi jen 60 metrů a je to plní lidí s dětma. My chodili kousek dál, na kulaté molo. Je tam krásné hřiště pro děti, tak se tam vyblbnou. sprchy jsou na každém kroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.7.15 08:55

@Peczka pošlu manžela :lol: :lol:.Jinak jsem teda myslela, že to nabízí hodně i u cesty :think:
No už je mi špatně ted a to jsem ještě doma u PC :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
8.7.15 09:08

@bušterka je to teda trochu opruz hledat ubytování až na místě, zvlášť ted když začíná největší sezona, je to dost o štěstí, s dětma bych to neriskovala,
asi by bylo lepší zvolit tu Istru, bude to tam hádám levnější a levnějc vyjde i cesta. My počítali loni cestu do Dalmácie a je to kolem 9000,– pro dva se to vůbec nevyplatí.

• Citovat
  • Upravit
38
8.7.15 09:37

@Hanney jj házím si to na kalkulátor a je to mazec :zed: Líbilo se nám v Duče, ale ta dálka :zed: + ubytko :zed:
No chtěla bych se vejít do patnácti +- se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.7.15 09:46

Nebála bych se toho, naopak to považuju za výhodu. Aspoň uvidíte, do čeho jdete a jak daleko je to skutečně k moři. Byli jsme tak se synem, když měl cca rok a 3/4, přelom červenec a srpen, a bylo to v klidu. Nejenže Chorvati stojí u cesty, ale dá se i jen tak zastavit a poptat se. Chorvati si chtějí vydělat, takže podle toho se k vám budou i chovat. A mám pocit, že toho ubytování je pořád víc než turistů, takže se nebojte ani smlouvat. Když to srovnám s minulým rokem, kdy jsme měli ubytování zajištěné předem, a 250 m k moři představoval snad milion schodů, což mě dost zaskočilo - obsolvovat to 2× denně tam i zpět byl docela výkon jak pro mě, ověšenou nezbytnostmi, tak i pro syna, kt. neměl v té době ani tři roky. Raději bych volila hledat ubytování na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
8.7.15 09:49
@bušterka píše:
@Hanney jj házím si to na kalkulátor a je to mazec :zed: Líbilo se nám v Duče, ale ta dálka :zed: + ubytko :zed:
No chtěla bych se vejít do patnácti +- se vším.

My jednou jeli takhle na blind ještě se psem a to byl taky mazec, to nás nikde ani nechtěli :zed:… celej den jsme jezdili, příšerný horko, furt stavíš, takže v autě taky pořád horko… a to jsme jeli jen z Rogoznice, kde jsme byli týden a chtěli jsme jinam na jih, protože se nám tam moc nelíbilo. Neumím si představit absolvovat tohle martirium po tý dlouhý cestě z Česka. Ale jak říkám je to otázka štěstí, můžeš zaklepat na první dveře a chytneš se.

• Citovat
  • Upravit
76
8.7.15 09:51
@Hanney píše:
My jednou jeli takhle na blind ještě se psem a to byl taky mazec, to nás nikde ani nechtěli :zed:… celej den jsme jezdili, příšerný horko, furt stavíš, takže v autě taky pořád horko… a to jsme jeli jen z Rogoznice, kde jsme byli týden a chtěli jsme jinam na jih, protože se nám tam moc nelíbilo. Neumím si představit absolvovat tohle martirium po tý dlouhý cestě z Česka. Ale jak říkám je to otázka štěstí, můžeš zaklepat na první dveře a chytneš se.

To bylo nejspíš tím psem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.7.15 10:17

No ted jsem ještě psala do CK na karavan a vyšel by skoro na desítku a to jako last :cert: :cert: Na to se můžu pěkně… :lol: :lol:,když takhle vyjdou i apartmány.
Jen by mě zajímalo, který to letovisko by mohlo být na volný ubytko nejlepší. Zaujala mě Fažana :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4505
8.7.15 12:40

My hledali takhle minulý rok v Nin. Je to asi 20 km od Zadaru. Písková pláž, klid,… Já s dítětem jsem zůstala hned na pláži a muž šel hledat ubytování. Takže žádné paření se s s uřvaným potomkem v autě. Našel asi na 3. pokus studio 200m od pláže za 50 eur na noc. Hůř se hledá ubytování v srpnu, kdy Chorvatsko zaplavují pravidelně vlny Italů, kteří mají v srpnu nejvíc dovolených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí