Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak jestli ho tam jenom pusinkuje…nedělala bych z toho drámo. Spíš se divím, že jste si udělali dítě v době, kdy jste se ještě ani nevyhrabali ze vztahové krize a to jste se evidentně nevyhrabali doteď. ![]()
Normální mi to nepřijde. A byla bych víc než ve střehu. Asi bych zkusila potajmu natočit video a navštívila bych psychologa, jestli je tohle chování ještě normální.
Aby to u chlapa nepřerostlo v těžkou zvrácenost, kdy malému může nepěkně ublížit.
@Paola21 Dát pusinku je ok, ale pět minut se věnovat jedné oblasti, obzvláště té spodní, mi nepřijde až tak normální.
Proč má někdo tendenci „pusinkovat“ dítě na zadek? Vždyť je to nechutný.
@leisa píše:
@Paola21 Dát pusinku je ok, ale pět minut se věnovat jedné oblasti, obzvláště té spodní, mi nepřijde až tak normální.
Tak jestli zakladatelka nepřehání..pusinky otce dítěti, i když na zadek, nejsou přece hned sexuálního podtextu. A že ho vzrušuje lízání zadku a jiný „zadkový“ praktiky, tak snad se zajímá hlavně o partnerčin zadek a nemusí být hned ještě pedofil.
Hlidat, pozorovat, nenechavat s nim o samote. A rekla bych, at ho dolu nepusinkuje, normalni mi to neprijde vubec. My ani nedavali pusy na zadek ![]()
Řekla bych, že si zaujatá. Tím, že víš o té „úchylce“, tak ho moc pozoruješ a spojuješ si to.
Pokud ho vzrušuje lízání zadku ženské, tak pochybuju že ho bude vzrušovat dětská prdélka.
Zkusila bych to jinak - rict mu, ze CHAPES, ze to mysli hezky a ze se chce pomazlit s mimineckem, ale do budoucna by bylo vhodnejsi se teto oblasti vyhybat, at si syn nemysli, ze je normalni, kdyz se s nim nekdo mazli v teto partii, i kdyz je z rodiny. Ne tabuizovat pohlavni organy, ale take se jim prilis nevenovat. Aby nebyl syn ohrozen. Podej to opravdu citlive, aby bylo jednoznacne,,ze nepochybujes o manzelovych cistych umyslech. A pokud se urazi, nedej boze nejak neumerne, tak sledovat,,sledovat, sledovat. Vis,,jak se to rika o te potrefene huse.
@Petra Z…zeptat ho.
Slovník mi to automaticky opravil. Nevšimla jsem si.
@Bandii píše:
Proč má někdo tendenci „pusinkovat“ dítě na zadek? Vždyť je to nechutný.
Co je nechutnyho na tom, dat diteti pusu na cisty zadek?
Z hlediska hygieny je mnohem horsi treba libani, ci dokonce oralni, nedej buh analni sex.Ale to jiste neprovozujes.
Mám takový choulostivý dotaz. Proto anonym.
Mám 5mes chlapečka. Můj muž se s ním z mého pohledu divně mazlí.
Po umytí ho pusinkuje jen v oblasti plen.. podbřišek a zadeček. A dost si to užívá. Vydrží to třeba dělat i pět minut. Já nevím.. možná jsem divná já.. ale nepřijde mi to úplně normální. Sama malému dám taky pusu i na zadeček, jasný, ale taky na hlavičku, tváře, ťapky, atd. Manžel pouze opusinkovává (téměř ožižlává) okolí pindíka.
Možná mi to přijde divný i proto, že vím, že manžela přitahují sex praktiky související se zadkem.. včetně olizování.
Možná mi napíšete, že se jí na to mam zeptat. Ale.. nevím jak a hlavně jsme měli před čtyřmi lety vážnou krizi. Jak se postupně lepšila, ‚pořídili‘ jsme mimi, ale poslední dobou se zas bohužel odcizujem.
Navíc je muž velmi uzavřený, málo komunikuje a snadno se uráží.
Prosím vás o názory. Slušné.
Díky!