Choulostivý dotaz - mazlení tatínka

Anonymní
24.11.17 19:46

Choulostivej dotaz - mazlení tatínka

Mám takový choulostivý dotaz. Proto anonym.

Mám 5mes chlapečka. Můj muž se s ním z mého pohledu divně mazlí.

Po umytí ho pusinkuje jen v oblasti plen.. podbřišek a zadeček. A dost si to užívá. Vydrží to třeba dělat i pět minut. Já nevím.. možná jsem divná já.. ale nepřijde mi to úplně normální. Sama malému dám taky pusu i na zadeček, jasný, ale taky na hlavičku, tváře, ťapky, atd. Manžel pouze opusinkovává (téměř ožižlává) okolí pindíka.

Možná mi to přijde divný i proto, že vím, že manžela přitahují sex praktiky související se zadkem.. včetně olizování. :oops:

Možná mi napíšete, že se jí na to mam zeptat. Ale.. nevím jak a hlavně jsme měli před čtyřmi lety vážnou krizi. Jak se postupně lepšila, ‚pořídili‘ jsme mimi, ale poslední dobou se zas bohužel odcizujem. :nevim:
Navíc je muž velmi uzavřený, málo komunikuje a snadno se uráží.

Prosím vás o názory. Slušné.
Díky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3823
24.11.17 19:51
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866

Tak jestli ho tam jenom pusinkuje…nedělala bych z toho drámo. Spíš se divím, že jste si udělali dítě v době, kdy jste se ještě ani nevyhrabali ze vztahové krize a to jste se evidentně nevyhrabali doteď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leisa

Normální mi to nepřijde. A byla bych víc než ve střehu. Asi bych zkusila potajmu natočit video a navštívila bych psychologa, jestli je tohle chování ještě normální.
Aby to u chlapa nepřerostlo v těžkou zvrácenost, kdy malému může nepěkně ublížit.

• Citovat
  • Upravit
leisa
24.11.17 19:53

@Paola21 Dát pusinku je ok, ale pět minut se věnovat jedné oblasti, obzvláště té spodní, mi nepřijde až tak normální.

• Citovat
  • Upravit
2474
24.11.17 19:54

Proč má někdo tendenci „pusinkovat“ dítě na zadek? Vždyť je to nechutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
24.11.17 19:56
@leisa píše:
@Paola21 Dát pusinku je ok, ale pět minut se věnovat jedné oblasti, obzvláště té spodní, mi nepřijde až tak normální.

Tak jestli zakladatelka nepřehání..pusinky otce dítěti, i když na zadek, nejsou přece hned sexuálního podtextu. A že ho vzrušuje lízání zadku a jiný „zadkový“ praktiky, tak snad se zajímá hlavně o partnerčin zadek a nemusí být hned ještě pedofil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
24.11.17 19:57
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85421
24.11.17 19:58

Hlidat, pozorovat, nenechavat s nim o samote. A rekla bych, at ho dolu nepusinkuje, normalni mi to neprijde vubec. My ani nedavali pusy na zadek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65411
24.11.17 20:03

Možná mi napíšete, že se jí na to mam zeptat
Koho?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
24.11.17 20:06

Řekla bych, že si zaujatá. Tím, že víš o té „úchylce“, tak ho moc pozoruješ a spojuješ si to.
Pokud ho vzrušuje lízání zadku ženské, tak pochybuju že ho bude vzrušovat dětská prdélka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
24.11.17 20:10

Zkusila bych to jinak - rict mu, ze CHAPES, ze to mysli hezky a ze se chce pomazlit s mimineckem, ale do budoucna by bylo vhodnejsi se teto oblasti vyhybat, at si syn nemysli, ze je normalni, kdyz se s nim nekdo mazli v teto partii, i kdyz je z rodiny. Ne tabuizovat pohlavni organy, ale take se jim prilis nevenovat. Aby nebyl syn ohrozen. Podej to opravdu citlive, aby bylo jednoznacne,,ze nepochybujes o manzelovych cistych umyslech. A pokud se urazi, nedej boze nejak neumerne, tak sledovat,,sledovat, sledovat. Vis,,jak se to rika o te potrefene huse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27708
24.11.17 20:11

Tohle téma už tu kdysi bylo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 20:12

@Petra Z…zeptat ho.
Slovník mi to automaticky opravil. Nevšimla jsem si.

• Citovat
  • Upravit
21910
24.11.17 20:13
@Bandii píše:
Proč má někdo tendenci „pusinkovat“ dítě na zadek? Vždyť je to nechutný.

Co je nechutnyho na tom, dat diteti pusu na cisty zadek? 8o Z hlediska hygieny je mnohem horsi treba libani, ci dokonce oralni, nedej buh analni sex.Ale to jiste neprovozujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí