Chování arogantní setřenice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
2.8.20 07:56
@Anonymní píše:
@stinga
Ano chápu že je normální mít auto ale vyhodit 50tisic za havarované, korozí prolezlé auto.
Tohle nedokážu pochopit.

A do toho je Ti co? Vůbec nic, ale hlavně, že jí vypisuješ blbosti a děláš vlny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
2.8.20 08:48
@Anonymní píše:
@Natálka26
Jde vidět že v dnešní době je moderní soudit člověka podle toho jak píše.
Nemám žádný důvod proč jí závidět že se má dobře. Taky se mám dobré ale narozdíl od ní nepotřebuji si zvyšovat ego tím že se povyšují nad ostatní. Kbybych byla tak hloupá jak tvrdite tak nedokážu pracovat za pokladnou.

Za pokladnou??? Teď si mě rozesmála. Za pokladnou dokáže pracovat i cvičená opice v dnešní době. Však ona ti vyplivne i kolik máš vrátit. No ještě že. Jestli takové, jako jsi ty, pracují za pokladnou, tak jsem ráda, že máme moderní automatické pokladny. :mrgreen: když se někdo neumí ani vyjádřit, neřeším pravopis, ale to, cos napsala v úvodním příspěvku, tak je hloupý. To nemá ani hlavu, ani patu ten text. Ve své podstatě mu vůbec nerozumím. Je to směsice slov, která nic neříká. Zamysli se nad sebou, ty pokladno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
2.8.20 08:49
@Anonymní píše:
@stinga
Ano chápu že je normální mít auto ale vyhodit 50tisic za havarované, korozí prolezlé auto.
Tohle nedokážu pochopit.

A co je ti do toho. I kdyby si na něj půjčila půl mega, je to po tom houno :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
2.8.20 11:45

Ježíš, vy jste ale primitivní slepice obě dvě.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.8.20 19:43
@Anonymní píše:
@Kazimíra Olejovka
Nezvládne každý sedět za pokladnou.
Možná v těch obchodech kde mají dotykovou obrazovku kde vidí pečivo, zeleninu a ovoce.
Divný je že mi v práci byla nabídnuta vyšší pozice.

A o čem to svědčí, že ti byla nabídnuta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný