Chování Babiše - kdo ho podporujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4537
13.7.26 22:17
@malachi píše: Více

Ano, říkám jen to, co mi přelomučila kamarádka. A nevydávám to za hold fakt a šíření nesmyslů. Taky můžu tvrdit, že soused od vedle tvrdí, že Země je placatá. Od toho diskuze jsou a můžeš mi oponovat. Ale nemusíš o mě mluvit tak, že šířím schválně lži. ;)
Můžeš mi říct, kam přesně ty peníze jdou? Předpokládám, že jsou různé sekce nebo různé rozdělení. :) Nebo mám hledat sama, až budu mít čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4537
13.7.26 22:36
@884135 píše: Více

Pokud by se Fiala, Pavel a další z politiků chovali jako Babiš, Motoristé, SPD a tomu podobní, tak na ně nadávám úplně stejně. ;) Je mi jedno, kdo je u vlády. Ale hodně mi vadí tohle vykrádání ve velkým. Ještě mu to prochází a lidí tomu tleskaj… A upřímně mě strašně štve, že se musí volit „menší zlo“, ale aktuálně je prostě pro mě tím největším zlem to, co je aktuálně ve vládě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
13.7.26 22:55
@Paní.Norrisová píše: Více

Promiň, ale jaké konkrétně vykrádání máš na mysli? Zatím jen sleduji, že odhalují a stornují všechny možné levárny, co se děly za Fialovy vlády, zbavují státní kasu hromady zbytečných přisátých pijavic, ale nevšiml jsem si, že by na ně vyplavala nějaká zlodějina. Ostatně to by toho byly okamžitě plná všechna média.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
13.7.26 22:59
@Parvaneh píše: Více

Hele, mnou taky cloumá vztek, že nám tady 4 roky vládla ulhaná špína, která nesplnila skoro žádný ze svých předvolebních slibů a neustále se jen vymlouvala, proč nemohla splnit toto a tamto. A stejně se najdou tupci, kteří by jim dali zase hlas. Viz výdaje na obranu, ani jednou nedali 2 %, navzdory jejich neustálému lhaní, že jo, zkoušeli to podvodem, ale NATO jim ho neuznalo, ale stejně dál budou blábolit něco o 5 % a nadávat na Babiše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
13.7.26 23:05

Jaké peníze máš na mysli? Rozpočet na školství byl za Babiše mírně navýšen, tak nevím odkud se berou tvé halucinace, že jim něco vzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4537
13.7.26 23:25
@rmot píše: Více

Jedna z věcí je například ten jeho slavný Agrofert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
13.7.26 23:44
@malachi píše: Více

samozřejmě, lidé s jiným názorem jsou tupci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
13.7.26 23:44

To ale není přeci věc vlády, to jsou Babišovo soukromé kšefty. Co mají s Agrofertem společného třeba Motoristé? Navíc mám pocit, že už je Babišovi celý Agrofert ukradený. Je už mu hodně let, je starý a i kdyby neustál další volební období, tak už se nemá kam hnát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
14.7.26 00:19

Tohle je zajimavy, jestli to neni zkresleny. Uz i na seznamu s Babou nesouhlasí a neni to malej vzorek. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.7.26 00:21
@Edna-Bedna píše: Více

On ještě dnes někdo věří článkům a anketám na seznamu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
14.7.26 00:36

Tak zas vypadl ze strihu, chudak. Asi Macron to cislo smazal.
 https://x.com/…501616726016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
14.7.26 00:39
@rmot píše: Více

No, a nekdo ma za zdroj Vox a Xavera. A tipla bych i parlamentni listy. 8)
Jak jsem psala, na seznam nechodim, tohle bylo na X, proto pisu, jestli je to neni upraveny. Nicmene asi stale lepsi, nez ti vyse jmenovani. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
14.7.26 06:23
@ala.lama píše: Více

A jak se ztrapnil? Prezidenti na toto setkání jezdili vždy. Vynechal jen Zeman. Když už nemohl dojet ani na invalidním vozíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
14.7.26 07:21
@Klávesa289 píše: Více

Prezidenti jezdili vždy… Je to jen nepsaný zvyk a co je to zvyk? Právní norma? Kdyby Pavel souzněl s vládou a měl její rétoriku, což je mimo jiné jeho dalo by se říct povinnost, protože nemáme prezidentský systém, nebyl by problém. Ráda bych upozornila, že to, co si Pavel vyvzdoroval u ÚS, se jednou může obrátit proti stranám, které jsou teď v opozici. Jednou bude na Hradě sedět prezident, který současné opozici nebude muset vonět. A ten využije posílených pravomocí, kterým teď účelově požehnal ústavní soud. Každý takový nepřiměřený zásah se většinou vymstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
14.7.26 07:42

Vždyť tam byli 2 dny a podle Babiše se tam nic zvláštního neprojednávalo. Najednou. Babiš s Motoristy jsou největší tragédi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!