Chování Babiše - kdo ho podporujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1884
12.7.26 18:42

:mrgreen: Jsem si odskočila na Twitter a tam jsem narazila na upozornění na oficiální fotogalerii summitu. Pavel je na třech fotkách… a Babiš na jedné a u té se navíc nezobrazuje náhled :mrgreen: (a když si ji člověk stáhne, tak i na té vidí za Babišem dalšího Pavla). K tomu tam navíc ještě britský The Telegraph udělal s Pavlem exkluzivní rozhovor o Ukrajině, stejně tak ještě před summitem poskytl rozhovor pro Turkiye gazetesi o roli Turecka pro bezpečnost Evropy.

Jako jo, na člověka, který na summitu nikoho nezajímal a každý se divil, proč tam je, docela dobrý. Ale tak jo, jel si tam popovídat o bezpečnosti, tak si o ní povídal. Babiš si tam jel pokecat o jídle a fotbale, tak má taky splněno. Každému, co jeho jest :srdce:

Jo, ta fotogalerie:
Meeting of the North Atlantic Council at the level of Heads of State and Government

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
12.7.26 18:45
@Veveří píše: Více

Hele, já bych takovým optimistou nebyl, ale strašně si přeju, abys měla pravdu, sám mám pochybnosti, kde je ta pravda o bydlení. Zda tou pomyslnou žábou na prameni je opravdu byrokracie a ti oběti jsou developeři, kteří kdyby na razítko v Praze nečekali i 10 let, stavěly by se byty tak rychle, že by se nestíhaly prodávat. A nebo developerům současný stav vyhovuje a není nezájem i o opravdu drahé byty v Praze.

Je to úplně stejný případ jako drahé potraviny a nyní neřešme, zda jsou skutečně drahé či nikoliv. Jen mě vždy pobavila debata u Moravce, kde byl prezident Agrární/Potravinářské komory, Prouza za hypermarkety a někdo z ministerstva zemedělství a navzájem si přehazovali vinu (zemědělci drahé vstupy, hypermarkety marže a ministerstvo bezzubé).

Mám pocit, že u bydlení to bude podobné a myslím, že méně byrokracie nám zázračně víc bytů nepostaví ani nezlevní. Takže cena bytů v Praze vůbec není problém a je otázka, jestli developeři chtějí, aby klesla, když minimálně pražský trh je hladový i při současných cenách.

Příspěvek upraven 12.07.26 v 18:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
12.7.26 18:45
@sysi píše: Více

Kritérium počtu výskytu na fotografiích a rozhovorů je jen pro naivní publikum. Ty hlavní věci se pečou za zavřenými dveřmi, kam novináři nesmí. Nesmíš taky na všechno skákat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
12.7.26 18:47
@Anonymní píše: Více

No to je u nás po celém městě, tady je to jedno, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4537
12.7.26 18:48
@sysi píše: Více

Mě taky dostává, jak sám Babiš tvrdil, že se na večeři neoficiálně řeší i důležitá politická témata a účast je velice důležitá. No a pak dojde s tím, že řešil jídelníček se Zelenskym a pokecal o Melanii s Trumpem. S tím jsou fakt lidi v pohodě a nevadí jim to? :think: Pak si člověk poslechne Pavla a je to prostě vyjádření o něčem jiném. Být tam jen Babiš, tak věřím, že by lhal a plácal se po ramenou. Takhle musí být zticha, protože tam byl právě i Pavel a ten mu na ruku nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
12.7.26 18:49

@Cenarius No je to tak, pronajímat byt je většinou čisté šílenství, ochrana majitelů žádná, nájemců nadstandardní. Je fakt celkem problém sehnat slušného nájemníka. Dokud se neposílí práva majitelů, nic se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
12.7.26 18:52
@Paní.Norrisová píše: Více

jednalo se tam samozřejmě o diskrétních tématech za zavřenými dveřmi, proto tam také novináři neměli vstup a plebsu se předhodí báchorka o fotbalu. A plebs na to skáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
12.7.26 18:52
@Kelsey1 píše: Více

Jo, přesně. Kdyby radši někdo založil téma JAK BUDETE SLAVIT DEN ŽENSKÉHO ORGASMU 8. 8. Zas to téma budu muset založit já, jako každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
12.7.26 18:54
@884135 píše: Více

Reprezentace, zlato, reprezentace. Ty rozhovory s prezidentem mi přišly jako důstojná reprezentace České republiky. Ráda bych si něco takového přečetla i od Babiše, ale nějak jsem na obdobné články nenarazila. I ten rozhovor s ním na českém iDnes byl z poloviny fňuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
12.7.26 18:57
@884135 píše: Více

Na večeři? Za zavřenými dveřmi? Vážně na té večeři, o které je řeč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
12.7.26 18:58
@Ploskutáček píše: Více

založ, už se na to těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
12.7.26 19:02

@Monchichik v podstatě souhlasim, ale už sem zažila i že majitel byl hovado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
12.7.26 19:03

@Ploskutáček počkej, to existuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3297
12.7.26 19:08
@Hanča1234 píše: Více

No jo, taky jsem o tom nedávno četla.. 8.8., den ženského orgasmu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
12.7.26 19:08

@Hanča1234 tak to je jasný, ho.vada se můžou vyskytovat na obou stranách… :mrgreen: ale jako majitel nemáš téměř žádnou možnost dostat neplatiče z bytu, když ti z toho udělá kůlničku na dříví, tak nic nevymůžeš a ještě máš o zábavu postaráno na další roky…kdyby to bylo tak, že dvakrát nezaplatíš a jdeš, tak je klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!