Chování ex partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
16.11.21 12:36

Nojo, prostě odmítnutí někým, kdo tě dřív uháněl, se zkousává hodně těžko, že? Ale stejně ti nezbyde, než se s tím smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.21 12:44
@Anonymní píše:
@Eemii když jsem dostala otázku jestli mi chybí a myslím na něj, tak jsem nějakou reakci na odpověď očekávala.

Třeba ty mě ne, už jsem na tebe dávno zapomněl? :P Myslela jsem, že tyhle věci potřebují na férovku slyšet spíš chlapi, ženský obvykle mívají trochu víc empatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.21 12:56

@unuděná asi ne všechny a já jsem ta výjimka.

• Citovat
  • Upravit
53190
16.11.21 12:56
@Anonymní píše:

Tak ještě že je tady emimino, kde ti ty chápavější poradí :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
16.11.21 13:00
@Anonymní píše:

No a dokážeš si teda představit sebe na místě jeho nové partnerky?
Si představ, že jsi zamilovaná do chlapa, jste spolu pár měsíců, všechno fajn, a najednou jemu začne psát jeho bejvalá, která ho před rokem nechala. A ještě mu píše, že to asi byla chyba, že se s ním rozešla. Jak by ses cítila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
16.11.21 13:01

Jej, to je aké rozkošné, že si myslíš, že si stred vesmíru. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.21 13:04

@OpportunityNox napsala jsem to, jak to teď cítím, protože bych pak celý život žila s pocitem, že jsem mu nestihla říct co jsem měla.

• Citovat
  • Upravit
6956
16.11.21 13:06
@Anonymní píše:
@OpportunityNox napsala jsem to, jak to teď cítím, protože bych pak celý život žila s pocitem, že jsem mu nestihla říct co jsem měla.

Ok. Tak jsi mu to řekla, dobrý. A ted už je oba nech na pokoji, myslím, že se bez tebe obejdou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.11.21 13:06
@Anonymní píše:
@OpportunityNox napsala jsem to, jak to teď cítím, protože bych pak celý život žila s pocitem, že jsem mu nestihla říct co jsem měla.

Zkus taky někdy myslet i na to, jak se cítí on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.21 13:10
@Anonymní píše:

A on to zajisté četl a jeho odpověď je mlčení=nemá zájem :nevim: Eventuálně bude časem mlžit, což znamená „nechávám si volná vrátka, kdyby to nevyšlo se současnou přítelkyní, tak ať mám kde zasunout“. Ale klidně ho ještě chvíli nadháněj osudovýma zprávama - tím dřív se dočkáš definitivního odmítnutí, o které tak stojíš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
16.11.21 13:17
@Anonymní píše:
@unuděná já k tomu měla opravdu důvod, který ale nechci zmiňovat. Jen nechápu, že normálně komunikoval, psal, a až když napíšu jak to teda opravdu teď mám, tak je to bez jakékoliv reakce.

no tak mohla se ve dveřích objevit jeho nová láska, mohl začít něco dělat, někam odejít a už neměl potřebu se k tomu vracet. Mohl si celou konverzaci smazat, aby to náhodou neviděla jeho partnerka a prostě je to uzavřené, tak co by se s tím dál mazal.
Jako upřímně…mě když nejakej ex napíše, můžem si vyměnit pár zpráv, jak se máme, ale jak začne mlejt o tom, že rozchod byla osudová chyba, taky bych úplně nevěděla co napsat…dát ti za pravdu? Proč, aby sis myslela, že to zase můžete dát dokupy? Říct, že to chyba nebyla a tím dost ublížit? Možná mohl odepsat „teď jsem šťastný, tak nevykopávej mrtvoly“, pomohlo by ti to? Jenže on je jen chlap, neví, že po něm chceš odmítnutí, aby sis to v sobě mohla uzavřít.
Nebo čekáš odpuštění, žes ho předtím totálně odstřihla?
Prostě se s tím, co se stalo a nestalo, smiř sama a nehledej nějakou berličku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.21 13:57

@unuděná nemyslím si, že jsem ho uháněla osudovými zprávami, napsala jsem to jak to nyní je a i to co celou dobu chtěl slyšet. A chápu, že mě tady odsuzujete, ať se mu nemíchám do života, ale někdy si člověk uvědomí, že něco byla chyba a asi přirozeně se ji ještě pokouší napravit.

• Citovat
  • Upravit
35348
16.11.21 13:59
@Anonymní píše:

A co on s tím? Nemá tě nakonec politovat? Ty si vážně praštěná. On se kvůli tobě trápil, ty sis hrála na ledovou královnu, a teď čekáš, že si z tebe sedne na zadek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.21 14:05
@Anonymní píše:
@unuděná nemyslím si, že jsem ho uháněla osudovými zprávami, napsala jsem to jak to nyní je a i to co celou dobu chtěl slyšet. A chápu, že mě tady odsuzujete, ať se mu nemíchám do života, ale někdy si člověk uvědomí, že něco byla chyba a asi přirozeně se ji ještě pokouší napravit.

Musíš si připustit, že už jdeš prostě s křížkem po funuse :nevim: Navíc je od tebe dost hnusné pokoušet se teď lepit váš dávno ukončený vztah, když víš, že má přítelkyni. Pokud už nepovažuješ důvody vašeho rozchodu za důležité, tak teď nezbývá, než čekat, jak to s ním a novou slečnou dopadne a doufat, že se třeba ozve, kdyby se rozešli. To je jediné slušné a čestné stanovisko, které můžeš zaujmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.11.21 15:05

Me by zajimal ten duvod rozchodu, protoze ty pises, ze na vsechno zle jsi zapomnela.Ty po case zapomenes, ale jrmu se ten rozchod vratil v momente kdy ses ozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí