Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na druhou stranu, vim jak ti je, ale zkus opravdu pochopit jeho. I kdyby chtel zpatky, tak uz jen proto, ze tam ta duvera v tebe neni a nebo je mala. Nebude chtit nicit soucasny vztah, i kdyby k tobe neco citil.
Proc by si po roce co jsi se s ním rozešla a zablokovala ho nemohl zařídit nový život? To, že to nedokazes ty neznamena, že na tebe musí čekat jako pejsek na zavolání. Prostě se s tím smiř, že je konec a bez dal. Pokud to nezvládás sama, tak si zajdi na nějakou terapii.
@Anonymní píše:
@Corttez nemáš pravdu. Já si rozhodně nikoho nehledala, potřebovala jsem být sama, vlastně celý ten rok jsem se z toho dostávala, na jiné chlapy jsem neměla ani pomyšlení. Kdo si prošel těžkým rozchodem určitě toto chápe. A pokud si někdo z vás po 6 letém vztahu dovede do roka zařídit nový život, tak má můj obdiv
Anebo jsi nebyla schopná za rok nikoho najít, tak by ti byl najednou dobrej, co? ![]()
Hele, působíš jako totálně nevyrovnaná egoistka. Jestli ho tak děsně miluješ, měla bys mu přát to nejlepší a to ho rozhodně nečeká ve tvé náruči ![]()
Chybama se člověk učí. Zapomeň na něj, přej mu štěstí v novém vztahu a sama jdi dál. Nemá cenu utápět se v minulosti, jestli k tobě něco cítí. Třeba se někdy zase potkáte, ale v tuto chvíli má jinou. Ty si najdi jiného.
A nebo zatím přemýšlí, co odepsat a šrotuje mu to v palici. Záleží, jestli neodpověděl dvě hodiny nebo dva týdny, to jsme se od zakladatelky buď nedozvěděli, nebo jsem to přehlídla.
@unuděná píše:
Anebo jsi nebyla schopná za rok nikoho najít, tak by ti byl najednou dobrej, co?
Ale tak nebuď škodolibá a nepodsouvej jí něco, co opravdu tak být nemuselo. Pamatuj na presumpci neviny
.
Nevíme, co si udělali před rozchodem, každý má jiné uvažování, každý potřebuje problémy zpracovat jiným způsobem.
@Cimada píše:
Ale tak nebuď škodolibá a nepodsouvej jí něco, co opravdu tak být nemuselo. Pamatuj na presumpci neviny.
Nevíme, co si udělali před rozchodem, každý má jiné uvažování, každý potřebuje problémy zpracovat jiným způsobem.
Jojo, pardon, rok si zajisté pouze třídila myšlenky
![]()
@unuděná Pokud by sis někdy prošla těžkým rozchodem, jako byl ten náš, určitě bys pochopila, že rok je alespoň pro mě velmi krátka doba na to se s tím vyrovnat. A věř si tomu nebo ne, to je mi celkem jedno, já žádného jiného chlapa nehledala a doposud nehledám. Pokud ty seš schopná po šesti letém vztahu vše do pár měsíců hodit za hlavu a vesele si začít jiný vztah, tak tě za to taky neodsuzuju, protože každý takové věci prožívá jinak.
Tak tvojemu to asi trvalo ten kratší dobu no. Našel si přítelkyni se kterou žije, tak do nich neklaviruj a nech ho na pokoji. Budeš akorát za hysterku. Pochopila bych to, kdyby ti dal kopačky on, ale takhle tomu nerozumim. Přece nemůžeš čekat, že zůstane sám a bude čekat, jestli si to náhodou nerozmyslíš ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná Pokud by sis někdy prošla těžkým rozchodem, jako byl ten náš, určitě bys pochopila, že rok je alespoň pro mě velmi krátka doba na to se s tím vyrovnat. A věř si tomu nebo ne, to je mi celkem jedno, já žádného jiného chlapa nehledala a doposud nehledám. Pokud ty seš schopná po šesti letém vztahu vše do pár měsíců hodit za hlavu a vesele si začít jiný vztah, tak tě za to taky neodsuzuju, protože každý takové věci prožívá jinak.
Když to byl tak těžký rozchod a chlapa nehledáš, proč ho chceš zpátky?
@mdvorak píše:
@terien
Závist?
Nebo nedokáže přenést přes srdce, že se jí nedoprošuje a má svůj život bez ní
@Anonymní píše:
Tohle naprosto chápu. Ale sama jsi psala, že tys byla ta, kdo kvůli velkému problému od něj odešel. On s tebou chtěl být. Tys měla závažné důvody, proč ho opustit a odstřihnout (zmizely, jo??). On si musel nejspíš projít horším peklíčkem, než ty. Zvládl to, našel nový vztah a nejspíš je nyní šťastný. Tys to nezvládla ani za rok (protože kdyby ano, nebudeš se k němu chtít vracet). Co ti dává právo chtít po něm nyní, po roce od rozchodu, nějaké definitivnější vyjádření, než „mám přítelkyni“? Jakýkoli další pokus z tvé strany tě akorát v jeho očích ještě víc poníží. A kdybys ho milovala, nikdy ho do této „rozhodovací“ pozice nedostaneš.
@Anonymní píše: Více
Nikdy bych nešla do vztahu s někým kdo si mne zablokoval… ano odpověděla bych mu na zprávy a klidně si s ním popsala. Klidně zavzpomínala, ale rozhodně bych mu už nikdy nevěřila. A jinak to, že ke ve vztahu a ty jsi mu ten vztah chtěla rozbít a vrátit ho k tobě asi považoval za podraz a pokus ho poškodit. Asi čekal, že mu budeš přát být šťastný a ne ho pokusit rozejít…
@unuděná píše: Více
No přesně, po rozchodu se na něj a jeho potřeby úplně vykašlala, zablokovala ho, aby ji neobtěžoval svými pocity! A teď najednou si myslí, že se jli bude věnovat ![]()