Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Copak, ten vztah do kterého jsi odešla nevyšel a teď neumíš být sama, tak hledáš náhradu? ![]()
Třeba prostě jen chtěl, aby jsi uznala, že byla chyba se rozejít. Ty sis nasypala popel na hlavu, on má jinou, a asi to nechce měnit. Už bych mu nepsala.
Na to není totiž úplně co odepsat… a pokud má známost, pak ani třeba nechce.
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtěla bych Vás požádat o názor/radu na chování ex partnera. Rozešli jsme se po 6 letech, iniciativa byla z mé strany. Partner to nesl velice těžce, neustále mi vypisoval, já ale utnula veškerý kontakt, jiné východisko jsem neviděla. Nyní je cca rok co jsme od sebe a začala jsem si říkat, zda-li jsme neměli zůstat spolu. Tak jsem se mu ozvala a zjistila, že bydlí s novou známosti. Nechápal proč jsem se mu po takové době ozvala, dopisovali jsme si. Pořád ale bylo vidět, že chce slyšet, že to byla chyba. Psal, že na mě nikdy nezapomene, pořád budu v jeho srdci. Já mu napsala, že vše spatně odvál čas, a že asi byl ten pravý, načež on už vůbec nereagoval, ikdyž předtím na všechny zprávy vždy odepsal. Prosím poraďte, co si o tom mám myslet? Jen chtěl ať uznám chybu a tím to pro něj končí?
Třeba jsi mu tím pomohla to uzavřít. Každý dobrý skutek se počítá, i když jsi to tak zřejmě nemyslela. ![]()
@pikola já do žádného jiného vztahu neodešla, ani jsem po celou tu dobu nikoho jiného neměla. Důvody rozchodu byly jiné.
@Anonymní píše:
@pikola já do žádného jiného vztahu neodešla, ani jsem po celou tu dobu nikoho jiného neměla. Důvody rozchodu byly jiné.
Důvody rozchodu jsou už jedno. Bys chtěla, aby se rozešel s přítelkyní a vrátil se k tobě?
@Jolka86 když jsem se mu ozvala, asi jsem si myslela, že bychom to spolu mohli dát zpátky dohromady. Taky jsem si říkala, že být ve vztahu kde jsem šťastný, nevypisuji si s bývalou holkou o tom, jak jsem ji měl rád.
Lidé se rozcházejí, lidé se scházejí.
Rozešla jsi se s ním ty - zřejmě jsi k tomu měla důvod, po roce je jedno, jestli byl malicherný či ne. Co se změnilo? Máš pocit, že on změnil něco na sobě, že už nedělá to kvůli čemu jsi odešla? Nebo to byl tvůj nesprávný úsudek a chyba byla v tobě? Ve výsledku je to jedno, nicméně on teď vztah má, tj. nech ho být, najdi si přítele.
Lidé se rozcházejí, lidé se scházejí.
@Anonymní píše:
@Jolka86 když jsem se mu ozvala, asi jsem si myslela, že bychom to spolu mohli dát zpátky dohromady. Taky jsem si říkala, že být ve vztahu kde jsem šťastný, nevypisuji si s bývalou holkou o tom, jak jsem ji měl rád.
Ano, měl tě rád, ty jsi váš vztah ukončila, chvíli se trápil a potkal jinou ženu, která s ním bydlí. Vy dva jste minulost, pak už ti neodepsal, už mu nepiš a najdi si nezadaného
Hihi, nechutná ti tvoje vlastní medicína co? ![]()
Hele, ty ses s ním rozešla, tys ho odsekla, on to zchroupal, šel dál a našel si nový vztah. Nemůžeš si přece myslet, že když si po roce vzpomeneš, tak zase vesele přiběhne a budete spolu, ne? Nech ho být, už tě nechce.
Predstav si, ze jsi na miste jeho nove pritelkyne a ex si po roce rozmyslela, ze tvuj pritel je ten pravy.
Prosim te nech ho byt, do stejne reky stejne nevstoupis dvakrat.
Ahoj,
chtěla bych Vás požádat o názor/radu na chování ex partnera. Rozešli jsme se po 6 letech, iniciativa byla z mé strany. Partner to nesl velice těžce, neustále mi vypisoval, já ale utnula veškerý kontakt, jiné východisko jsem neviděla. Nyní je cca rok co jsme od sebe a začala jsem si říkat, zda-li jsme neměli zůstat spolu. Tak jsem se mu ozvala a zjistila, že bydlí s novou známosti. Nechápal proč jsem se mu po takové době ozvala, dopisovali jsme si. Pořád ale bylo vidět, že chce slyšet, že to byla chyba. Psal, že na mě nikdy nezapomene, pořád budu v jeho srdci. Já mu napsala, že vše spatně odvál čas, a že asi byl ten pravý, načež on už vůbec nereagoval, ikdyž předtím na všechny zprávy vždy odepsal. Prosím poraďte, co si o tom mám myslet? Jen chtěl ať uznám chybu a tím to pro něj končí?