Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
kvaček píše:
Já si taky myslím, že většina děti by dvě hodinky vydrželo bez mámy.. co vím z vlastních zkušensoti.. hlavně nejsou na pokoji samy, jsou tam většinou s dalšm dítětem…
Otázka, když vám dítě zvrací a má průjem,tak je blbé ho nechat samotné..
Přesně tak, ono totiž taky jde o to, KDY by tam vydrželo ty dvě tři hodinky. Později možná, ale když je mu zle, nikdy nebylo v nemocnici, neví kde je, co se s ním děje a jsou mu 4 roky, tak to fakt ne! Možná třeba druhý, třetí den až by jí bylo líp a trochu se rozkoukala, ale hned na začátku? To už je dle mého menší zlo tam chvíli mít to zdravé mladší.
kvaček píše:
Já si taky myslím, že většina děti by dvě hodinky vydrželo bez mámy.. co vím z vlastních zkušensoti.. hlavně nejsou na pokoji samy, jsou tam většinou s dalšm dítětem…
No, právě, když má průjem a zvrací, tak bych se od něj neodvážila hnout.
Ještě by sestry příliš obtěžovalo chytat a odklízet zvratky a … ![]()
jako starší jsem se v nemocnici i zamilovala, a to jsem byla ráda, že tam rodiče nejsou
. Hospitalizovaná jsem byla hodněkrát a vždycky (i teď dospělá), když mě umístějí na pokoj a všichni odejdou, tak se mi chce brečet. Dítě bych samotné nenechala právě hlavně na ten začátek, když je mu špatně a zůstane tam samo.
Terrad píše:
Já osobně jsem kvůli úrazu byla hospitalizovaná 15× mezi 1,5 -17 rokem, ano zvládla jsem to pokaždé, dokonce i mám pár dobrých vzpomínek, ale co bych dala za to, aby tam se mnou někdo byl.
Mě daly na pokoj 4 letou holku samotnou, byla sjem tam s miminem, dali mi tam postel a je pravda, když se jí člověk věnoval, že ani nezaplakala..
Takových tam, bylo víc na oddělení, ale musel být nějaký rozumný personál
Zizalka píše:kvaček píše:No, právě, když má průjem a zvrací, tak bych se od něj neodvážila hnout.
Ještě by sestry příliš obtěžovalo chytat a odklízet zvratky a …
kvaček píše:
Mě daly na pokoj 4 letou holku samotnou, byla sjem tam s miminem, dali mi tam postel a je pravda, když se jí člověk věnoval, že ani nezaplakala..
Takových tam, bylo víc na oddělení, ale musel být nějaký rozumný personál
Nějak nechápu
.
kvaček píše:
Dali mi tak cizí holku a já jsem se s ní hrála.. občas no…
nechápu co se ti nelíbí na personálu ![]()
možná jsem byla starší nevim ale víc jak 5 mi rozhodně nebylo. nemění
Terrad píše:Zizalka píše:kvaček píše:No, právě, když má průjem a zvrací, tak bych se od něj neodvážila hnout.
Ještě by sestry příliš obtěžovalo chytat a odklízet zvratky a …
Neříkám, že všechny. Ale když čtu jak jsou některé „ochotné“, tak si nedělám iluze.
Buzerace dětí…
a zažila sem hodně…
Už jsem ti řekla neřvi… co zas chceš nemáme čas jenom na tebe a všechno zvýšeným hlasem.. atd atd
kvaček píše:
Buzerace dětí…a zažila sem hodně…
Už jsem ti řekla neřvi… co zas chceš nemáme čas jenom na tebe a všechno zvýšeným hlasem.. atd atd
to je ale vždycky olidech, stejně jako narazíš na blbou prodavačku, úřednici, opraváře
![]()
Je no, ale tam když na tebe někdou houkne tak ti to tak nevadí, jak když jsi někde sama a je ti smutno.. teda děti no..
Bohužel je pravda, že za ten rok co jsem s malým byla v nemocnici tak na každém oddělení nějaká taková byla..