Chování Mudr. po propuštění z nemocnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2436
9.11.11 16:21
EvaG píše:
Princess píše:
Pokud by to šlo, tak je jasné, že lepší by bylo zdravé dítě do nemocnice netahat, ale v tomhle případě to v danou chvíli jinak udělat nešlo. Maximálně se mohla rozhodnout nenechat zdravého v té nemocnici celé ty tři hodiny, ale jen tam odvézt dceru a s malým jet zase domů a tam čekat na hlídání. Stejně ale by do té nemocnice alespoň na chvíli musel a i doma už byl v kontaktu s nemocnou sestřičkou!
Docela by mně zajímalo jak bys to ty tedy v téhle situaci vyřešila? Jo už vím, nechala bys dítě rovnou z ordinace pediatra odvézt do nemocnice sanitkou a sama za ním přijela až bys měla hlídání pro mladší a sbalenej toaleťák?
Já bych to udělala tak, že bych jela do nemocnice až bych měla hlídání pro mladší. Toaleťák bych neřešila, dá se koupit v kantýně.

To jsem právě z toho pochopila, že nešlo, že jela s oběma k pediatrovi a tam jí poslali okamžitě do nemocnice. Pokud by od pediatra mohla jet domů, čekat na hlídání a až pak jet s nemocnou holčičkou do nemocnice tak by to bylo ideální, ale když to možné nebylo tak jí opravdu nezbylo než vzít tam i malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.11.11 16:23

Jenže pokudměla jet hned odpedioatra do nemocnice, tak dítěmusela vzít sebou. Řeknu ti popravdě, že není nic horšího, než když si doma všechno zařídí, pobalí a dorazí po tolika hodinách s vysušeným dítětem, který pak samozřejmě nespolupracuje, protože je unavený, nejde napíchnout a my ho do toho všeho otravujem s celým příjmem a všema věcma okolo. Ten menší sourozenec ať jde klidně taky, stejně byl v kontaktu s malou, tak už je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
9.11.11 16:25
Terrad píše:
Jenže pokudměla jet hned odpedioatra do nemocnice, tak dítěmusela vzít sebou. Řeknu ti popravdě, že není nic horšího, než když si doma všechno zařídí, pobalí a dorazí po tolika hodinách s vysušeným dítětem, který pak samozřejmě nespolupracuje, protože je unavený, nejde napíchnout a my ho do toho všeho otravujem s celým příjmem a všema věcma okolo. Ten menší sourozenec ať jde klidně taky, stejně byl v kontaktu s malou, tak už je to jedno.

taky myslím však doma byli spolu tak pokud měli být spolu pár hodin na víc na tom už nic nemění......mně kdyby se to přihodilo tak bych byla pěkně v prčicích obě babičky rpacují manžel jezdí po celé čr takže bych ho musela brát taky sebou a dál netuším protože malej se dost silnej mamánek kojíme ještě hodně takže tam by byl dost problém jak to vyřešit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.11.11 16:26

Terrad - přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.11.11 16:27
Crystal87 píše:
Terrad píše:
Jenže pokudměla jet hned odpedioatra do nemocnice, tak dítěmusela vzít sebou. Řeknu ti popravdě, že není nic horšího, než když si doma všechno zařídí, pobalí a dorazí po tolika hodinách s vysušeným dítětem, který pak samozřejmě nespolupracuje, protože je unavený, nejde napíchnout a my ho do toho všeho otravujem s celým příjmem a všema věcma okolo. Ten menší sourozenec ať jde klidně taky, stejně byl v kontaktu s malou, tak už je to jedno.
taky myslím však doma byli spolu tak pokud měli být spolu pár hodin na víc na tom už nic nemění......mně kdyby se to přihodilo tak bych byla pěkně v prčicích obě babičky rpacují manžel jezdí po celé čr takže bych ho musela brát taky sebou a dál netuším protože malej se dost silnej mamánek kojíme ještě hodně takže tam by byl dost problém jak to vyřešit.....

Nebyl, v případě nutnosti, se dá druhé dítě přijmout na diagnózu- třeba rýmy :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
9.11.11 16:29
Princess píše:
Docela by mně zajímalo jak bys to ty tedy v téhle situaci vyřešila? Jo už vím, nechala bys dítě rovnou z ordinace pediatra odvézt do nemocnice sanitkou a sama za ním přijela až bys měla hlídání pro mladší a sbalenej toaleťák?

Já osobně bych to vyřešila tak, že bych dojela s oběma dětmi do nemocnice, na příjmu vyplnila příslušné papíry, odevzdala jim nemocné dítě, se zdravým se vrátila domů, připravila potřebné věci a počkala na hlídání zdravého dítěte. Pak bych dojela do nemocnice, kde bych zůstala s nemocným dítětem.

Zdravé dítě v kontaktu s nemocným sourozencem už bylo doma. Bezpochyby. Ovšem nebylo v kontaktu s x dalšími bacily na dětském oddělení v nemocnici. Což konkrétně pro mne je větší priorita než tři čtyři hodiny, které by musela čtyřletá dcera strávit beze mne.

Příspěvek upraven 09.11.11 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.11.11 16:31
BohunkaP píše:
Princess píše:
Já osobně bych to vyřešila tak, že bych dojela s oběma dětmi do nemocnice, na příjmu vyplnila příslušné papíry, odevzdala jim nemocné dítě, se zdravým se vrátila domů, připravila potřebné věci a počkala na hlídání zdravého dítěte. Pak bych dojela do nemocnice, kde bych zůstala s nemocným dítětem.
A to bys ho tam nechala v tom největším zmatku, protože právě ty první hodiny se toho děje nejvíc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
9.11.11 16:34

Terrad: ano, já vím a neměla bych s tím problém (pokud by se nejednalo o nějakou extrémně vážnou situaci, úraz, krvácení a podobné věci). Moje dcera takové věci zvládá s přehledem. Nevydávám to za univerzální pravdu a nikoho nepřesvědčuji, že tak to má být. U nás to tak je.

Příspěvek upraven 09.11.11 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.11.11 16:34
BohunkaP píše:
Terrad: ano, bez problémů. Moje dcera takové věci zvládá s přehledem. Nevydávám to za univerzální pravdu a nikoho nepřesvědčuji, že tak to má být. U nás to tak je.

Tak pokud to zvládá, tak o.k. :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
9.11.11 16:35
A to bys ho tam nechala v tom největším zmatku, protože právě ty první hodiny se toho děje nejvíc.

No přesně tak, to už je podle mně jen o maličko lepší varianta než vyděšené nemocné čtyřleté dítě poslat rovnou od pediatra samotné sanitkou. Stejně už mladší v kontaktu s nákazou byl i doma, stejně už byl v nemocnici, byť jen chvilku na příjmu :roll: Vážně si myslím,že zakladatelka to udělala jak nejlépe to v danou chvíli šlo a vás co tu hlásáte, že se zachovala nezodpovědně a že čtyřleté dítě musí pár hodin v nemocnici zvládnout samo fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
9.11.11 16:38

Kdo čřekl samotného sanitkou. ani o ten příjem nejde Eva mluví o tý době co tam bylo mezi těma bacilama z oddělení ne z domova :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.11.11 16:39

jo Bohunko a tobě podobní u vás to tak prostě je a tvoje děti jsou ti zato nesmírně vděčné že?i ty Evo,vždycky si to zvládla bez rodičů,jsi borka ale nebyla bys taky rači kdyby tam byla mamka v těžkých chvílích s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
9.11.11 16:43

Sanitku jsem řekla já, protože v dané situaci byly jen dvě varianty jak to udělat tak, aby mladší do nemocnice nemusel nebo alespoň ne na delší dobu. Jet domu a čekat na hlídání nešlo, hrozila dehydratace, takže buď poslat holčičku samotnou sanitkou, nebo ji tam jen dovézt a předat personálu a odjet. Obojí mi přijde neskutečně krutý a mezi tím, že bylo mladší dítě pár hodin na oddělení a tím, že by bylo pár minut na příjmu už takový rozdíl nevidím. Nemocniční bacily jsou na oddělení i na příjmu, prostě v celý nemocnici. Podle mně prostě zakladatelka nic nezodpovědného neudělala a hotovo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.11.11 16:47
lucavlachova píše:
Volala jsem manželovi a ten že nemůže dřív jak v 5 odpol.tak jsem byla s ní na pokoji do 2 než přijela tchýně i s naším ročním prckem

Tak podle tohoto jsem pochopila, že jsi tam jela s Marťou sama a ve dvě přijela tchýně s prckem.

Co se týká nočníku, přijde mi to fakt přihlouplé, že ti odmítla ho vynést. Musela být pěkná trubka.
Mně to teda přijde zvláštní. Kdyby tam byla sama, tak by to asi dělali jak? Sestry vlastně můžou být rády, že tam je někdo, kdo se o dítě komplet stará, protože by to jinak musel dělat personál (sestra, sanitář…), ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
9.11.11 16:50
Bajča píše:
jo Bohunko a tobě podobní u vás to tak prostě je a tvoje děti jsou ti zato nesmírně vděčné že?i ty Evo,vždycky si to zvládla bez rodičů,jsi borka ale nebyla bys taky rači kdyby tam byla mamka v těžkých chvílích s tebou?

Taky jsem zvládla pobyt v nemocnici bez rodičů řekla bych že skoro každá z nás to má za sebou já z toho žádný truma nemám dneska vim že to bylo nutný a tenkrát si dovolim říct že tam byla bez rodičů i sranda :pankac: tady je to tet rozdělený na dvě strany a jedna o voze a druhá o koze

A abych to uzavřela taky jsem měla holku v nemocnici a to 14 dní na chyrurgii a bejt jsem tam sní nemohla protože neměli lůžka pro rodiče jezdila jsem za ní a byla tam od rána do večera a když jsem odcházela tak se to malí moc nezdálo ale nedalo se nic dělat stejně tak když jsem ráno přišla tak byla malá vysmátá a bylo vidět že to beze mně zvládá uplně v pohodě a teda že bych se kuli tomu nedošla najíst nebo vyvenčit no tak to nazdar já nejsem stroj a to moje děti vědi a nemyslim si že nějak strádji naopak umí si poradit a vědí že jim maminka nestojí věčně u zadku a přesto je miluje.Chce to k nim pustit trošku reality a je mi jasný že si tohle psaní vyloží většina z vás uplně jinak :))) než je myšleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí