Chování Mudr. po propuštění z nemocnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
9.11.11 11:53

chování mudr

Holky potřebuji poradit,ve středu min.týden začla naše Marťa zvracet jela jsem k mudr a on že je to na kapačku tak jsme se odebrali do nemocnice tam příjem a já že tam s ní bude muj manžel,protože nikdy nebyla nemocná tudíž se bála doktorů a když jednou očkovali malého tak i omdlela a vím jak některé sestry se dokáží chovat což se mi potvrdilo po sléze.Volala jsem manželovi a ten že nemůže dřív jak v 5 odpol.tak jsem byla s ní na pokoji do 2 než přijela tchýně i s naším ročním prckem Marťa zvracela do toho se dostavil průjem a já prosím sestru jestli by byla tak hodná a nočník vynesla že mám tady ještě malého tak ať tady nebloudím a ona mi řekne copak já jsem od toho abych vynášela nočníky? 8-o Holky platila jsem 250 za noc tak snad by to neměl být problém ne + dalších 180 regul.poplatky za nás obě,no a k věci marťa měla den a půl kapačku zvracela jen ten 1den,průjem trval pak byla stolice kaše,ale tím jak se bála přestávala pít a jest a chtěla jen domů brečela primář řekl manželovi v pátek že nás pustí v sobotu to už jsem tam byla já s ní a při vizitě kdy se primář zeptal jestli se něco zhoršilo a já mu řekla že ne že teda půjdem dom a on řekl že ne že možná zítra tak jsem se naštvala,protože malá nespolupracovala a zvýšil se jí aceton v moči předtím byl jen lehce jsem mu řekla že klidně podepíšu revers tak pak nás milostivě pustil mezi tím jsem volala svému dětskému lékaři a ptala se jestli on v tom bude mít problém řek že ne,ale když teď s ním volám tak je vidět že je odměřený máte někdo podobnou zkušenost jak to dopadlo?jinak Marťa v neděli už skládala pucle a vše je ok jen malej v té nemocnici stihl chytnout virozu :-(

Musím to předělat,protože sem to blbě napsalůa a nečtete vše…s mudr dětským jsem se dohodla že on nemá problém v tom že chceme jít dom,250 je za noc za to že tam můžu být sní budou jí 4roky,byla jsem tam sama s 2dětma tchýně přijela za 3 hod. a v nemocnici jsme byli od středy rána do soboty odpoledne

Příspěvek upraven 09.11.11 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21967
9.11.11 12:10

Já moc nechápu, na co se ptáš.

Dítě bylo hospitalizované - zřejmě kvůli dehydrataci, předpokládám - Tys podepsala revers, že s ním chceš domů i proti doporučení ošetřujícího doktora. Máš na to rozhodně právo a lékaři jsou povinni to respektovat - ovšem na druhou stranu od žádného lékaře (v nemocnici ani od svého pediatra) nemůžeš očekávat nadšení (a většinou ani souhlas) nad takovým jednáním.

Jak se k Tobě chovaly sestry, to je jiná věc - bohužel v dnešním zdravotnictví nijak neobvyklá. Tyhle věci jsou o lidech - když natrefíš na milou, ochotnou sestřičku, problém nejspíš nebude.

Chtěla sis postěžovat nebo se ptáš na nějakou konkrétní věc? Moc mi to z toho nevyplynulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
9.11.11 12:21

Tak já taky nepochopila nač se ptáš :nevim:
Sestry na odděleních takové bohužel jsou,mám to taky zažité.Ne všechny samozdřejmě.
Ležela jsem s dětma v nemocnici kolikrát,taky jsme tam už nechtěli být,ale revers jsme nepodepsali nikdy.Přece jen trošku si myslím ,že doktoři vědí co dělat.A že nebyl Váš doktor nadšený se nediv,moje lékařka by taky nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.11.11 12:21

Revers jsem podepsat chtěla,ale pustili mě sami a ptám se na to jestli máte někdo zkušenost s chováním mudr potom,kdybych věděla že je na tom malá zle tak tam s ní sem,ale ona byla dobrá a pak se zhoršovala a doma byla v pohodě asi jsem se do toho předtím zamotala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
9.11.11 12:23

ale sestra není od toho, aby vynášela plné nočníky. Pochopila jsem, že sis zaplatila nadstandard - který je ale v něčem jiném, než si dělat ze sester slouhu (asi to píšu tvrdě, ale z toho mi to tak prostě vyplývá) a regulační poplatky bych do toho vůbec nepletla. Jinak souhlas s Bohunkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.11.11 12:26

To já vím že tam nejsou od toho,ale mohla by aspoň pomoct když sem tam měla prcka ne,ale to je jedno jen mě zajmá jak pokud to někdo zažil jak to bylo s dětským lékařem jinak moje švagrová je zdrav.sestra tak tu byla s náma ten nadstandart to nebyl to byl poplatek že tam můžu být sní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21967
9.11.11 12:31
lucavlachova píše:
jen mě zajmá jak pokud to někdo zažil jak to bylo s dětským lékařem

Po propuštění z nemocnice jsem s naší doktorkou telefonicky domluvila, kdy máme přijít na kontrolu. Tam si přečetla zprávu, prohlédla dcerku a doporučila, jak pokračovat v léčení.

Kdybych jí předtím do telefonu byť jen naznačila, že si v nemocnici víceméně vydupávám propuštění (i přesto, že nakonec revers podepisovat nemusím, to už je formalita), rozhodně by z toho velkou radost neměla, tím jsem si po čtyřech letech u ní naprosto jistá.

Ohledně sester je komentář opravdu zbytečný - sestry tam od toho nejsou, od toho jsi tam byla Ty a holt jsi bohužel zrovna narazila na takovou, která nebyla ochotná dělat věci nad rámec svých povinností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
9.11.11 12:35

ono když má jedna nebo dvě sestry na starosti celé oddělení, tak se toho moc nad rámec svých povinností dělat nedá, takže sestřičku docela chápu, zvlášť když vidí, že tam maminka má doprovod, který by mohl pomoct. Jasně, mohla být milejší - ale ruku na srdce, kdo z nás je nebo byl milý celou svou pracovní dobu? no nic, to jen postesk zdravotníka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.11.11 12:39

cell: já tam byla sama s Marťou a v náručí ještě ročního prcka a na 3 pokoje s maminkama tam bylo 5 sester a lékařka,ale to je jedno vím že sestřičky to nemají jednoduché,ale když vidím že stojí na chodbě a hraje si s mobilem tak to fakt potěší,ale mám ponaučení pro příště jíd do jiné nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
9.11.11 12:41

Cell,souhlas s tebou,taky pracuju v nemocnici a je fakt,že lidi si většinou vubec neuvědomjí,že nemám na starosti jen je,ale celý zbytek oddělení a že se to všechno prostě nedá stihnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
9.11.11 12:42

No,ja nevim, jestli to dobre chapu, ale budu asi jeste tvrdsi. To ze sis platila nadstandard, rozhodne neznamena, ze je sestra povinna vynaset nocniky apod… To zes tam s sebou mela jeste druhe dite neni problem sestry ale tvuj, takze to bych do toho nepletla(vubec se divim, ze ti tam tak male dite dovolili vzit) Byla tam s vami jeste tchyne, ne? Tak se o maleho mela postarat ona, nemocnice neni hotel a poplatky jsou smesne male, at se vam to libi nebo ne.
V ostatnim souhlasim s predchozimi nazory, pokud jsi chtela nebo podepsala revers i pres nesouhlas doktoru, rozhodne necekej, ze tvuj pediatr bude skakat radosti… v nemocnici si vas urcite nechteli nechat jen tak pro nic za nic…a ted bude nastala event, komplikace resit pediatr, se nedivim, ze z toho neni nadseny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27000
9.11.11 12:50

ZNevím ale rozhodně bych si nevydupávala propuštění oni by tě tam zbytečně nedrželi :nevim: za druhé když jsem byla s oběma v nemocnici s rotavirama starší na jipce mladší semnou na pokoji tak sestryneměly problém vynést nočník o starším nebo mu pustit pohádku či dá čajík pokud došela já zrovna nemohla od mimina z pokoje ale já to ěmla složitější byla jsem tam sama a byl to trochu jiný příklad než tvůj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.11.11 12:54

Píšu to už po několikáté byla sem tam sama tchýně přijela za 3 hodiny to sem měla dát malýho někam na chodbu?A můj dr mi řek normálně že nebude mít problém ví že mám v rodině zdrav.sestru která je na neurojipce takže jsem chtěla vědět jen jaké to je potom nic víc a to že ve vedlejším okrese se za to že je matka s dítkem v nem.nic neplatí jen reg.poplatek asi taky něco znamená :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.11.11 12:54

Souhlas s ostatními, ale mám veliké pochopení v tom ,že na vizitě se řekne, že se ten a ten den jde domů - člověk přichystaný, natěšený a druhý den pacientovi vynadají, kam se jakože hrne, vždyť nejde atd..
zažila jsem to POKAŽDÉ a pokaždé jsem málem pukla vzeky..
Jakoby v tu chvíli vůbec nezáleželo na tom, co si myslím, jak to chci já a co mi kdo nakuká..
V nemocnici se pravidelně připadám jako kus hadru v pyžamu..A to jsem vzorný pacient, nedělám problémy, na vše se ptám, nikoho nepřesvědčuji o své pravdě a nikoho netlačím, aby mě pustili..Jen se zdvořile ptám, kdy jdu..

A fakt pokaždé jsem naštvaná.. :-?

Zkus to ještě své pediatričce vysvětlit a třeba se i tak trochu vyzpovídat, že ti ruply nervy a v tu chvíli jsi prostě již potřebovala domů, bylo toho na tebe moc..Možná to pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.11.11 12:55

Ps. nějak mi připadá divné ,že by sestry neodnesly nočník - starým i dospělým nemocným se takhle odnáší běžně, tak proč né dětem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí