Chování Mudr. po propuštění z nemocnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2872
9.11.11 17:16
Bajča píše:
Petro,neříkala jsi že už tě to tu neba?? :mrgreen: :mrgreen:

nedáí mi to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale psát už vám asi nebudu protože to už neni k tématu. každá jsme jná a děti též :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.11.11 17:17
kvaček píše:
Je no, ale tam když na tebe někdou houkne tak ti to tak nevadí, jak když jsi někde sama a je ti smutno.. teda děti no..
Bohužel je pravda, že za ten rok co jsem s malým byla v nemocnici tak na každém oddělení nějaká taková byla..

Já vím, taky mám pár kolegyň, který si ventilovaly svoje problémy v práci, ale fakt je dost těch, který se snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
9.11.11 17:21

Kvaček, ale to je právě ono - sestry tě nechají starat ještě o další dítko, prostěspoléhají, že ho řvát nenecháš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
9.11.11 17:24

A nad čím mi opravdu zůstává rozum stát - chodím docela často na různá oddělení pracovně a sestry se zrovna na dětském přede mnou (v podstatě cizím člověkem) bavily stylem: „Přeložíme ty sračky z jedničky na pětku…“. 8-o Hrůza. Mít tam hospitalizované dítě a slyšet toto, asi se neudržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.11.11 17:25

No je o tak no :mrgreen: Neměly místo blízko sesterny a ta jedna říká, když jsem byla na wc.. Dáme ji tady i když je malá s nočníkem , je tady maminka kdyby něco :mrgreen:
Bohužel to bylo tak, že jsem měla zabluté svoje dítě a průjem i ona, rotaviry, takže jsem měla svojého dost, takže jsem zvonila za ni já.. Nepřidržovala jsem ji na blití a nebo vodila na záchod :think: ..
Podala pití, zazvonila, přikryla, ale toto ne.. měla jsem toho dost u svého dítěte..
Ale taky jsem ji v tom nenechala, když byla vyzvracená, tak jsem sestry volala, protože jsem s všimla, že čekaly ode mně všechno…
Takže v tomto zakladatelku chápu, já bych v tomto přpadě taky nenechala, protože jsem si pomalu týden zažila s 4 letou holkou a nevím, kdyby tam byla sama :think: Během hodinky se pozvracela 4 krát - asi tak nějak, takže nevím no

Příspěvek upraven 09.11.11 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
9.11.11 17:28
Alichi píše:
A nad čím mi opravdu zůstává rozum stát - chodím docela často na různá oddělení pracovně a sestry se zrovna na dětském přede mnou (v podstatě cizím člověkem) bavily stylem: „Přeložíme ty sračky z jedničky na pětku…“. 8-o Hrůza. Mít tam hospitalizované dítě a slyšet toto, asi se neudržím.

tak to je síla teda 8-o 8-o 8-o já se teda nštěstí setkala se super přístupem i ochotou každý ěm tam litoval že tam mám obě děti a každé jinde(starší musel na jipku)takže mi tma pomáhali sestřičky zabavovali staršího když jsem nemohla i na wc s ním chodili .....kdybych se setkala se hororovým přístupem asi by si jen tak nedali za rámeček co bych řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.11.11 18:25

Terrad - zažila jsem docela ošklivé věci. Chodila jsem v Motole jako fyziotarapeut na internu a tam vzádu na jipu ležela samotná miminka. U jednoho miminka jsem si sedla a nebyla jsem vidět. Nebudu psát, jak sestřička nad jedním plačícím miminkem mluvila a jak ho nehezky brala, když mě neviděla.

Nebo jsem se starším ležela 11 dní v roce a něco v Krči s laringitidou a to bylo vůbec něco. Vedle v pokoji ležela asi 11tiletá holčička a moc dobře jsem slyšela, jak na ní byly sestry hnusný. A tahle holčička mi říkala, že tam je často a sama. Jednou prý brečela, že se jí stýskalo a sestra jí vzala, že jí vyhodí z okna, když bude brečet. Jo, mohla bych jí nevěřit. Ale ty sestry byly děsný všechny. Třeba schválně budily maminkám děti, když si povídaly na chodbě. Mají být přece zalezlé na pokoji. :wink: Upozorňuju, že si maminka dovolila vylézt po celém dni z pokoje před pokoj a ještě měla dítě na chůvičce.

V Nových lázních v Teplicích jako studentka na praxi jsem zažila, jak fyziotarapeutky hulákají na děti, aby změnily cvik - od stolu, kde dvě tři kecaly a na dítě ani nesáhly. A byly na děti fakt hnusný. Jedno jsem viděla přetáhnout dřevěným pravítkem. A to prosím od člověka, který je celkem často vidět na různých akcích - např. paralimpiáda atd. Kluk dostal za to, že nechtěl zalézt na správnou cvičební kabinku - protože se tý fyzioterapeutky bál. :nevim:

Mám hodně živé děti. Vím, že by nebyly klidné. Já bych je prostě samotné nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
10.11.11 00:07

byla jsem s malou v nemocnici, kdyz nemela ani mesic. Od narozeni pila Bebu.Chtela jsem si vse privest z domu, ze ji budu mlicko delat sama. Ale u prijmu mi rekli, ze mi budou UM pripravovat v centralni kuchyni, ze se o to nemusim starat a ze mi to budou vozit. jen chteli vedet kolikrat za den krmim (tehdy jsme jedly ve dne v noci po trech hodinach). Vse se zdalo v poradku. Akorat druhy den jsem zjistila, ze v kuchyni uz predem pripravi UM do vsech osmi flasek na celych 24 hodin, nechaji to v sesterne v lednici a sestra mi to vzdy akorat ohreje v mikrovlnce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
10.11.11 09:35
Makin píše:
byla jsem s malou v nemocnici, kdyz nemela ani mesic. Od narozeni pila Bebu.Chtela jsem si vse privest z domu, ze ji budu mlicko delat sama. Ale u prijmu mi rekli, ze mi budou UM pripravovat v centralni kuchyni, ze se o to nemusim starat a ze mi to budou vozit. jen chteli vedet kolikrat za den krmim (tehdy jsme jedly ve dne v noci po trech hodinach). Vse se zdalo v poradku. Akorat druhy den jsem zjistila, ze v kuchyni uz predem pripravi UM do vsech osmi flasek na celych 24 hodin, nechaji to v sesterne v lednici a sestra mi to vzdy akorat ohreje v mikrovlnce. :zed:

To je v pořádku mlíčko si můžeš připravit dopředu a hned ho v ledničce zchladit jen se nemá na dvakrát ohřívat nebo chladit pomalu tim myslim třeba nechat stát někde venku.bavila jsem se o tom i s naší obvodačkou a prej uplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
10.11.11 09:38

K tomu UM, někdy do porodnic to vozí už hotové, je to speciálně děláné pro porodky, prostě se to tam nemíchá. Jen se to pak ohřeje, setkala jsem se s tím na neonatologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.11.11 10:20
Makin píše:
byla jsem s malou v nemocnici, kdyz nemela ani mesic. Od narozeni pila Bebu.Chtela jsem si vse privest z domu, ze ji budu mlicko delat sama. Ale u prijmu mi rekli, ze mi budou UM pripravovat v centralni kuchyni, ze se o to nemusim starat a ze mi to budou vozit. jen chteli vedet kolikrat za den krmim (tehdy jsme jedly ve dne v noci po trech hodinach). Vse se zdalo v poradku. Akorat druhy den jsem zjistila, ze v kuchyni uz predem pripravi UM do vsech osmi flasek na celych 24 hodin, nechaji to v sesterne v lednici a sestra mi to vzdy akorat ohreje v mikrovlnce. :zed:

To se dělá běžně, jen teda příprava bývá častěji na 12 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.11.11 10:24
Aladina píše:
Terrad - zažila jsem docela ošklivé věci. Chodila jsem v Motole jako fyziotarapeut na internu a tam vzádu na jipu ležela samotná miminka. U jednoho miminka jsem si sedla a nebyla jsem vidět. Nebudu psát, jak sestřička nad jedním plačícím miminkem mluvila a jak ho nehezky brala, když mě neviděla.

Nebo jsem se starším ležela 11 dní v roce a něco v Krči s laringitidou a to bylo vůbec něco. Vedle v pokoji ležela asi 11tiletá holčička a moc dobře jsem slyšela, jak na ní byly sestry hnusný. A tahle holčička mi říkala, že tam je často a sama. Jednou prý brečela, že se jí stýskalo a sestra jí vzala, že jí vyhodí z okna, když bude brečet. Jo, mohla bych jí nevěřit. Ale ty sestry byly děsný všechny. Třeba schválně budily maminkám děti, když si povídaly na chodbě. Mají být přece zalezlé na pokoji. :wink: Upozorňuju, že si maminka dovolila vylézt po celém dni z pokoje před pokoj a ještě měla dítě na chůvičce.

V Nových lázních v Teplicích jako studentka na praxi jsem zažila, jak fyziotarapeutky hulákají na děti, aby změnily cvik - od stolu, kde dvě tři kecaly a na dítě ani nesáhly. A byly na děti fakt hnusný. Jedno jsem viděla přetáhnout dřevěným pravítkem. A to prosím od člověka, který je celkem často vidět na různých akcích - např. paralimpiáda atd. Kluk dostal za to, že nechtěl zalézt na správnou cvičební kabinku - protože se tý fyzioterapeutky bál. :nevim:

Mám hodně živé děti. Vím, že by nebyly klidné. Já bych je prostě samotné nenechala.
Říkám, je to o lidech. Když jsem byla v porodnici s malou, tak jsem tak špatný chování ještě nezažila, až když za mnou přišly kolegyně v uniformách, tak se chování lehce změnilo, ale opravdu jen lehce. Péče byla kapitola o sobě, ale víc mi vadilo jak se mnou jednali, co říkali, no děs.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22024
10.11.11 12:26
Makin píše:

No a co? :nevim: Normálka… přece to nebudou pokaždé míchat pro každé dítě extra podle jeho potřeb. To se dělá i v porodnicích a klidně to tak můžeš praktikovat i doma, když je nejhůř. Připravit, co nejrychleji vychladit a pak jednou ohřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
10.11.11 14:04

Aha, tak to jsem nevedela, ze maji specialni smesi. Ktere muzou pripravovat dopredu a ohrivat v mikrovlnce. Otazka pak je, proc se me teda ptali, jakou znacku davam? Ale to je vedlejsi.
Ja jsem si stejne radeji pak vse nechala donest z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
13.11.11 13:33

ahoj, no co se týče těch poplatků, myslím, že to není nic hrozného. Moje babička bydlí v zahraničí, v blízkosti bydliště má jen obvodačku, na všechny další vyšetření (gynekolog, zubař,atd.) musí jezdit 130 km ! Jako my máme tady poplatek 30,– oni tam mají poplatek v přepočtu na koruny 500,– a péče tam se nedá porovnat s tou tady, takže budme rádi za to, co máme ! A to chování zdravotníků je jak kdy a jak jde, můj syn musel ve třech letech do nemocnice na neurologii pro podezření na epilepsii a že tam s ním někdo musí být, jennže manža si nemohl vzít v práci dovolenou a já jsem byla doma s párměsíční dcerkou, ptala jsem se na nějaký hostinský pokoj, kde bych mohla být s malou,protože jí kojím, ale řekli mi že ne, že by tam malá něco chytla. Ale zároven tam musel s malým někdo být. Nakonec jsem s ním byla já, malou hlídala chůva,kterou jsem si sehnala. V nemocnici ležel týden, malej je dost hyperaktivní, byla jsem tam s ním celý den, na noc chodila dom, nesměl lítat po chodbě, jen být na pokoji, což bylo těžké ho udržet, ale sestry to zakazovali a večer jsem nemohla odejít, dokud neusnul, ale on kolikrát plakal třeba do desíti a nechtěl usnout :nevim: jednou se mě stalo, že jsem uvízla v dopr. zácpě a dojela za ním o hodnu později, byl stále v pyžamu neměl vyčistěný zuby nic a sestry řekly, že nemají na toto čas, přitom jich tam bylo dost na pět pokojů :zed: pořád malýmu dělali vyšetření, pořád dokola to stejné výsledek mě nikdo nedokázal říct, jeden den došla přimářka s tím, že malej má jakési prázdnoty na mozku, vyděsila mě k smrti, druhý den mi řekli, že mu vlastně nic není a pustili nás domů :zed: za tři měsíce kontrola ta vypadala tak že se dr. zeptala jak se má řekla jsem že fajn a ona že máme jít domů a aza tři měsíce znovu žádné vyšetření neudělala :zed: tolik mé zkušenosti s nemocnicí a dětma !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí