Chránič na vodovodní baterii

45
5.1.14 22:58

Chránič na vodovodní baterii

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, co dáváte přes vodovodní baterii na vaně, aby se mimčouš nemajznul. Naše malá už měla jednou úraz, kdy si narazila kořen nosu i přesto že jsem byla u ní a dokážu si představit jak to muselo bolet. Teď ovazuji ručníkem, ale nějak se mi to stejně nezdá. Máme hodně živou holčičku, 10 měsíců a neustále si ve vaně stoupá.

Na internetu jsem našla toto:
http://www.unibabyshop.cz/…any,439.html
a toto:
 http://www.rajmiminek.cz/…ka-251-25928

Ale než zase vyhodím nějaké peníze, chci se zeptat, jak to děláte vy?

Díky předem! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
5.1.14 23:01

Tyjo tohle vidim prvne. Dobry vynalez. Ja bych do toho sla. Ale stejne, nezacne to sundavat?

• Citovat
  • Upravit
49
5.1.14 23:22

Teda to jsou vynalezy, o tomhle jsem teda taky jeste nikdy neslysela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13895
5.1.14 23:39

Jo, často o tom přemýšlím, že bych na ten vodovod zespoda něco dala, aby se syn o to nebouchnul do hlavy, když u toho sedí. To nafukovací mi připadá směšné, ta žabička je zas ošklivá, ale funkci asi splní, ale jde dát na všechny typy baterií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
5.1.14 23:53

@AnastazieB taky na to koukám, při mých dvou a pákové baterii bych fakt nějaký fígl uvítala. Jenže zespodu baterie máme hadici na sprchu, to by asi ta žába neschovala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
6.1.14 08:26

Tak to by u nás vydrželo tak do druhého koupání. Stala by se z toho výborná věc na zkoumání a sundávání a hraní. Takže by to mělo zcela opačný účel, motali by se kolem té baterie víc než normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
6.1.14 08:46

Nedávám nic.Za mně vyhozený peníze. Syn sedí na opačný straně než je baterie, to stačí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
6.1.14 09:10

On si taky stoupal, ale pak jsem mu koupila vodovodní kohoutek yookidoo. Ten připevním na druhý konec vany, dám mu to neklouzavou podložku a on zkoumá ten svůj kohoutek celou dobu koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.1.14 11:01

Ten kohoutek vypadá jako super hračka, ale z mých zkušeností by jí to asi moc nevydrželo. Hračky jí zajímají minimálně, stejně má nejradši věci kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.1.14 11:06

@AnastazieB já myslím, že obojí by šlo na většinu typů. Mě se ta žabička docela líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
12.1.14 10:29
@ivamina píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, co dáváte přes vodovodní baterii na vaně, aby se mimčouš nemajznul. Naše malá už měla jednou úraz, kdy si narazila kořen nosu i přesto že jsem byla u ní a dokážu si představit jak to muselo bolet. Teď ovazuji ručníkem, ale nějak se mi to stejně nezdá. Máme hodně živou holčičku, 10 měsíců a neustále si ve vaně stoupá.

Na internetu jsem našla toto:
http://www.unibabyshop.cz/…any,439.html
a toto:
 http://www.rajmiminek.cz/…ka-251-25928

Ale než zase vyhodím nějaké peníze, chci se zeptat, jak to děláte vy?

Díky předem! :mavam:

a nedokáže to dítě ten kryt sundat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
12.1.14 11:14

@Darcakarca no já si právě myslím, ale vlstní zkušenost nemám), že to bude něco nového, zajímavého a budou do toho tak dlouho vrtat až to sundají. Nám kluci byli schopní oloupat z nábytku i ty chrániče rohů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
12.1.14 13:09
@Kacka2 píše:
@Darcakarca no já si právě myslím, ale vlstní zkušenost nemám), že to bude něco nového, zajímavého a budou do toho tak dlouho vrtat až to sundají. Nám kluci byli schopní oloupat z nábytku i ty chrániče rohů.

no právě… myslím, že to jsou vyhozený prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.1.14 19:34

Taky se mi nechce právě rozhazovat.

Čím to chráníte vy? Máte nějaký domácí zlepšovák?  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
15.1.14 10:00

Já ničím. Vždycky posadím dítě na druhou stranu vany a tam se ho snažím zabavit nějako hračkou… Někdo tu psal třeba tím yookidoo kohoutkem a my třeba vodolepkama a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák