Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Melo by to byt nak pojisteny kvuli deckam byva v techto vecech hořka latka na vyplivnuti ale nevim ![]()
Já myslím, že to nic není. Jen jí hlídej, jestli jí nebude zle. Na pohotovosti ti myslim řeknou totéž. ![]()
Zkus tu toxikologii, Když jsem tam volala, byli příjemní, žádné stresy, nikdo tě nebude odsuzovat. Stejně si myslím, že to jen olízla a nic se neděje. Kdybys volala dětské, bude tam volat doktorka.
Jen jedna poznámka- zažila jsem docela dost reakcí dětí na tyhle vůně( kašel, dušnost). Pozor na to.
Zavolala bych lékařce nebo pokud máš obal od té vůně tak si přečti isložení a vyhledej jestli tam nejsou jedovaté látkky, no to bude asi na dlouho, co? Raději zavolej
Urcite tu toxikologii a budou chtit vedet presne co to bylo…
btw ty chemicke vune by se fakt v bytech s detmi nemely pouzivat, nejsou ani trosku zdravy…
Dcera udělala před rokem to stejný. Měla 8 měsíců. Byla jsem z toho na prášky. Já ji ale viděla. Okamžitě jsem ji vyplachla pusu, volala jsem na pohotovost.Tam mi doktor řekl, jestli nemá v puse nějaký puchyrky, dobře se ji dýchá a chová se normálně, ať zůstaneme doma, jen ať ji víc hlidam a pokud se ji v puse udělají nějaký puchyrky nebo se mi nebude jinak něco zdát, ať prijedem.
Jak už holky psaly, zkus zavolat na toxikologii, tam ti řeknou
taky jsem tam nedávno volala, když starší dcera nakapala mladší do pusy moje oční kapky
byli moc příjemní a milí (a bylo to v neděli v poledne) ![]()
Mamči prosím Vás v obýváku máme osvěžovat v zásuvce, uklízela jsem malé hračky v ohradce a ona mi tu nápln vytáhla strčila do pusy tu část, jak je ten nasátý tamponek tou vůní
hned se zakuckla a zahodila to, ale nevím, zda to není nejak jedovaté, mela bych zavolat nebo navštívit doktorku?