Vyndala osvěžovač do zásuvky :(

Anonymní
3.1.14 08:32

vyndala svěžovač do zásuvky :(

Mamči prosím Vás v obýváku máme osvěžovat v zásuvce, uklízela jsem malé hračky v ohradce a ona mi tu nápln vytáhla strčila do pusy tu část, jak je ten nasátý tamponek tou vůní :( hned se zakuckla a zahodila to, ale nevím, zda to není nejak jedovaté, mela bych zavolat nebo navštívit doktorku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
3.1.14 08:33

Já bych zavolala, ale myslím, že se s tím nic dělat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
3.1.14 08:34

Toxikologie 224919293 nebo pediatr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.1.14 08:38

Melo by to byt nak pojisteny kvuli deckam byva v techto vecech hořka latka na vyplivnuti ale nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.1.14 08:41

Já myslím, že to nic není. Jen jí hlídej, jestli jí nebude zle. Na pohotovosti ti myslim řeknou totéž. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
3.1.14 08:42

Zkus tu toxikologii, Když jsem tam volala, byli příjemní, žádné stresy, nikdo tě nebude odsuzovat. Stejně si myslím, že to jen olízla a nic se neděje. Kdybys volala dětské, bude tam volat doktorka.
Jen jedna poznámka- zažila jsem docela dost reakcí dětí na tyhle vůně( kašel, dušnost). Pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.1.14 08:42

Zavolala bych lékařce nebo pokud máš obal od té vůně tak si přečti isložení a vyhledej jestli tam nejsou jedovaté látkky, no to bude asi na dlouho, co? Raději zavolej

• Citovat
  • Upravit
9868
3.1.14 09:04

Urcite tu toxikologii a budou chtit vedet presne co to bylo…

btw ty chemicke vune by se fakt v bytech s detmi nemely pouzivat, nejsou ani trosku zdravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
3.1.14 09:13

Dcera udělala před rokem to stejný. Měla 8 měsíců. Byla jsem z toho na prášky. Já ji ale viděla. Okamžitě jsem ji vyplachla pusu, volala jsem na pohotovost.Tam mi doktor řekl, jestli nemá v puse nějaký puchyrky, dobře se ji dýchá a chová se normálně, ať zůstaneme doma, jen ať ji víc hlidam a pokud se ji v puse udělají nějaký puchyrky nebo se mi nebude jinak něco zdát, ať prijedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
3.1.14 09:18

Jak už holky psaly, zkus zavolat na toxikologii, tam ti řeknou ;) taky jsem tam nedávno volala, když starší dcera nakapala mladší do pusy moje oční kapky :zed: byli moc příjemní a milí (a bylo to v neděli v poledne) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák