Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky stalo se mi bohužel, že mi malá - rok včera vypadla z kočárku, nemám fusak na popruhy a nikdy se nic nestalo byla zabalená ve fusaku a když se vzbudila začla brečet a kontrolovala jsem po chvilkách…no včera se stalo že během sekundy byla vedle kočárku na 4…nic se nestalo, je tam trávník a jak měla kombinézu vše v pohodě nevim jak teda vylezla, ale budu muset pořídit zvlášť kšíry…dají se sehnat??nebo budu muset koupit nový fusak…spí mi bohužel jen venku a začla si i stoupat děkujuuu…:-)
Tak logicky buď nový fusak, nebo do stávajícího udělat díry na pásy. To je rozum, nechat dítě v kočárku nepřipoutané ![]()
A jako v čem ti pomůžou kšíry? Když nemáš ve fusaku díry
tak je připneš kam
Delaj se takoy ksiri jak byli driv kozeny tak latkovy. stoji asi 100 maj v kazdym detskym obchode
@Ve-ru díky to jsem měla na mysli…:-) už jsme myslela že se nevyrábí…nooo že jsem nerozumná jsem potřebovala slyšet…to vím i sama, že jsem hloupá
No jasně, koupíš normální kšírky. Máme je taky, já je pak používala na vodění/jištění batolete. ![]()
@MaDoRaBe a jak je připnu jako za kočár jako mám krásnej fusak a investovat se mi moc nechce ale připoutaní být musí to je jasný
@sjuzn1 On to je jakoby postroj. A z obou stran vedou pásy se sponou, tím to pripnes někde ke kocarku.
@MaDoRaBe píše:
@sjuzn1 On to je jakoby postroj. A z obou stran vedou pásy se sponou, tím to pripnes někde ke kocarku.
Ale jak to pripne ke. kočárku, když nemá díry ve fusaku??
@sjuzn1 ono ji to povede po stranách, délku si upravíš sama, aby to dobře jistilo.
@MaDoRaBe jj bezva takže to nastavim a zaháknu třeba po straně ![]()