Chrápání partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6285
24.1.26 11:56
@Kruella píše: Více

Chapeme. Mate to dobre nastavene, dulezity je pokud to obema tak vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2487
24.1.26 13:37
@Anonymní píše: Více

Nahraj mu to a pak pusť a řekni mu, že brzy umře. Lidí, kteří mají na spaní přístroj je opravdu mnoho a pořád je to lepší, než se neprobudit už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.1.26 08:13

U nás chrápeme oba. Bohužel. Akorát, že u mne už to je hodně. Byl jsem i ve spánkové laboratoři. Apnoe mne ohrožuje už na srdci a i na mozku. Pokud se to neléčí, hrozí infarkty a mrtvice. Navrhli mi operaci. Konzultoval jsem to s dalšími lékaři. A prý mám být rád, že jsem ještě ve stádiu, kdy to operovat jde. Takže jdu na ni. Žena tohle zatím neřeší, tak si dávám špunty do uší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6285
26.1.26 08:14
@King4 píše: Více

To je co za stadium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.1.26 08:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.26 08:26

Tohle napisu anonymne, protoze to jsou informace o manzelovi. Taky jsme tohle spoustu let resili. Jednou byl i ve spankove ambulanci. Ja mam po detech lehci spani navic. Pomahala kombinace spuntu do usi a takovych nosnich naplasti, ktere roztahnou chripi. No ale co ted pomohlo uplne nejvic, tak ze v podstate nechrape (po 15 letech 8o ), je ze zhubnul necelych 10 kilo a prestal pit uplne alkohol. To, ze prestal chrapat je necekany vedlejsi ucinek :dance:

• Citovat
  • Upravit
2776
26.1.26 09:01

Tak za to pánovi gratulace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
26.1.26 11:42

Však to jsem psal hned na začátku diskuse - zhubnout a je u spousty chlapů po chrápání :) Z toho je ve fitku překvapeno hodně lidí, že i tohle se v životě zlepší, když se o sebe člověk začne starat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.4.26 00:11

My jsme doma měli taky koncerty chrápání každou noc a už jsem byla na odstěhování do obýváku. Nakonec jsme zkusili takovou nenápadnou věc pásku na pusu od Hevisleep. Zní to možná trošku zvláštně ale pomohlo to. Donutí ho to dýchat nosem a to chrápání se u toho mýho chalapa dost zklidnilo. Navíc říká, že se líp vyspí a ráno nemá úplně vyschlo v puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105930
4.4.26 10:19
@rmot píše: Více

To možná u někoho… Můj ex pořád fitkoval a chrapal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
4.4.26 12:57
@Venetia píše: Více

Podstatné je, jestli fitkoval a shazoval špeky, nebo jestli patřil mezi ty, co sice cvičí jak vzteklí, ale po cvičení sežerou půl krávy a dva řádky brambor, takže mají sice svaly, ale okrasný tukový pás si stále pěstují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105930
4.4.26 13:23

Tak už nebyl nejmladší, předtím podle fotek, tak cvičil hodně… Se mnou, jak kdy a jídlo taky jedl hnusný
Postavu v pohodě, břicho trochu měl… Ale ve fitku pořád nahanel ty bicepsy, ale buchty ho moc nezajímaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
4.4.26 14:11

Tak to věřím, že to nemělo na chrápání vliv. U toho je podstatné zbavit se špeků, protože tím se zmenší i množství tuku v oblasti krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105930
4.4.26 15:16

Co mi přijde zvláštní, jak to ti chlapi dělají, že když se nove seznámí, tak nechrápu a začnou s tím, až když klasicky začne vztah padat do každodenní vsednosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6285
4.4.26 15:37

To je blbost Veny, to na chrapani nema vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí