Chrčí - proč to dělá?

19200
16.5.11 09:39

Chrčí - proč to dělá?

Můj 6.měsíční syn začal před pár dny chrčet - není to žádná nemoc, nevím, proč to dělá.. Když leží, zapře se patičkama do země, prohne se do mostu, zakloní hlavu a začne chrčet! Ale on chrčí jako starej chlap, má zavřenou pusu a chrčí až je rudej.. Nevím, co s tím, je to fakt hnusný a nevim proč to dělá.. Možná našel nový zvuk a baví ho to, ale mě se to teda vůbec nelíbí.. Dělá to něčí miminko taky? :think: Když piští vysoký toniny - to je teda o dost lepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
73
16.5.11 09:50

Tak náš malej sice nechrčí, ale zas našel děsnou zálibu v zadržování dechu :zed: Takže si myslím, že opravdu našli něco nového a teď to zkouší pilovat. Ale počítám s tím, že za pár dní to zas přejde, až objeví něco jiného :lol: Asi budeš muset také vytrvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
16.5.11 09:55

Ahoj, můj to taky dělá, začal asi taky kolem 6 měsíce ale narozdíl od tvého má můj otevřenou pusu a při chrčení zavírá oči, napíná se do mostu a pak se tomu směje, myslím, že se mu ten zvuk líbí. Už to nedělá tak často, ale občas ho to chytne a to je pak mazec… :mrgreen: Už si i žvatlá, to je lepší :pankac: Myslím, že prostě zkoumá, co z něj občas vyleze, a má z toho radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
16.5.11 10:37

Ahoj,tak můj skoro 3 měsíční prcek chrčí taky. :-D Ale v celku často a to od narození.Můj to teda zřejmě z líbivosti nedělá,ale asi máme doma prasátko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
16.5.11 11:11

možná je zahleněný (reflux, alergie na bílkovinu kravského mléka) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
16.5.11 11:27
lisacek píše:
možná je zahleněný (reflux, alergie na bílkovinu kravského mléka) :nevim:

to ne, to si nemyslím.. máme čistě um a nebyl doteď problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.5.11 11:32

Vyměnila bych chrčení za sirénu. Obzvlášť v šest ráno je vejskání až uši zalejhaj fakt příjemný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
16.5.11 11:57
hofka píše:
Vyměnila bych chrčení za sirénu. Obzvlášť v šest ráno je vejskání až uši zalejhaj fakt příjemný:-)

No já mám sirénu a pak hned chrčení.. ale ono je to vážně hnusný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
16.5.11 11:59

Ahoj moje mala skoro 10m to dela taky zhruba od 6m a zatim jito nepustilo byla jsem i dr jestli nema neco na pruduskach a vse je vporadku kdyz jsem se nato moji doktorky ptala rekla zeto nektere deti delaji a zeto casem prestane delat ted jdem na 10m prohlidku tak seji opet zeptam ze mala to dela stale a sirenu poranu mam taky pisti jak o zivot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
16.5.11 13:07

Ela to dělá taky. Taky jsem si napřed myslela, že je zahleněná, protože to začala dělat, když měla rýmu. Ale teď žádnou nemá a dělá to taky a taky mi to děsně leze na nervy. Ale je fakt, že už jí to nějak přestává bavit. Jo a sirénu mám taky, ale rovnou v 5 ráno :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí