Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj prosim o anonim. Chci se zeptat jestli si taky někdo klade otázku co to asi chytil? V pátek jsem byla v práci a děsně mě bolela hlava (věčně vydýchaný vzduch ve fabrice) tak jsem to přikládala k tomu jenže jsem večer přijela domů a byla mi zima a horečka žádná v noci jsem se budila se zimnici. V sobotu vše ok až na únavu a pobolivani v krku večer trochu zvýšená teplota a bolest v krku celkem velká. Dnes bez horečky ale bolest v krku o dost větší.Teď si člověk opravdu nemůže být jisty co chytil
PS: máme skolkove ditko. V praci jsem se raději omluvila že nedorazim
Zavolej doktorce, zaridi ti testy. Není moc co řešit.
Pokud nechceš, tak buď alespoň doma dokud se neuzdravis.
Je to 50 na 50.. je to bud to nebo tamto
jak máme vědět, co jsi kde chytila? takové příznaky může mit dalších 150 nemocí
někteří by bez netu asi nechodili ani na wc, některé dotazy tady vážně jsou na vestecke koule ![]()
Velká bolest v krku + horečka, na prvním místě bych zvažovala angínu.
@Anonymní píše:
Ahoj prosim o anonim. Chci se zeptat jestli si taky někdo klade otázku co to asi chytil? V pátek jsem byla v práci a děsně mě bolela hlava (věčně vydýchaný vzduch ve fabrice) tak jsem to přikládala k tomu jenže jsem večer přijela domů a byla mi zima a horečka žádná v noci jsem se budila se zimnici. V sobotu vše ok až na únavu a pobolivani v krku večer trochu zvýšená teplota a bolest v krku celkem velká. Dnes bez horečky ale bolest v krku o dost větší.Teď si člověk opravdu nemůže být jisty co chytil
Nemyslím, že tohle je covid. Bolest v krku je spíse angína či klasické nachlazení..
@Lucka1111 souhlas.
Doporučuju nešílet zakladatelko..nebo z toho zblbneš ![]()
Covid tu je a bude..ale tak, trošku zdravý rozum…při s školkovém dítěti bys musela dělat covid testy co chvíla…
Co třeba angína? To tě první napadne nějakej vir?
Zavolej doktorovi, popis příznaky, a bez tam. Coronavir smrtelný není, neboj. ![]()
Bože já jsem v klidu jen mám doma dítě a chlapa který chodí do prace
a pokud bych to chytla u nás v práci asi by to bylo dobrý vědět ![]()
@Anonymní píše:
Bože já jsem v klidu jen mám doma dítě a chlapa který chodí do pracea pokud bych to chytla u nás v práci asi by to bylo dobrý vědět
a proto to píšeš sem, abys věděla, jestli je to covid? neni lepší jit k dr? ![]()
@Anonymní píše:
Bože já jsem v klidu jen mám doma dítě a chlapa který chodí do pracea pokud bych to chytla u nás v práci asi by to bylo dobrý vědět
A jak se to dozvíš bez testu? Tady?
Jen jsem se z toho potřebovala vypsat velice se omlouvám damy ![]()
@mackA159 píše:
Co třeba angína? To tě první napadne nějakej vir?Zavolej doktorovi, popis příznaky, a bez tam. Coronavir smrtelný není, neboj.
Pro ni možná ne, ale co když nakazí třeba svoje rodiče? Nebo třeba nějakého staršího kolegu?
@Anonymní píše:
Jen jsem se z toho potřebovala vypsat velice se omlouvám damy
Pokud máš příznaky a nechceš se testovat, alespon nikam nechoď.
@Anonymní píše:
Jasný. Ale bolest v krku je pravděpodobně opravdu angína. Šupej j Dr a budeš mít klid.
14% nakažených má mezi příznaky bolest v krku, migréna. Angina to být může i nemusí.
Ahoj prosim o anonim. Chci se zeptat jestli si taky někdo klade otázku co to asi chytil? V pátek jsem byla v práci a děsně mě bolela hlava (věčně vydýchaný vzduch ve fabrice) tak jsem to přikládala k tomu jenže jsem večer přijela domů a byla mi zima a horečka žádná v noci jsem se budila se zimnici. V sobotu vše ok až na únavu a pobolivani v krku večer trochu zvýšená teplota a bolest v krku celkem velká. Dnes bez horečky ale bolest v krku o dost větší.
Teď si člověk opravdu nemůže být jisty co chytil