Chripka v prvním trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
10.1.14 10:53

@kaminky byla. Mně to pak sedlo na průdušky, vrzalo to ve mě jak ve starém hradu, tak proto ta Atb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
10.1.14 11:11

@fragola aha tak to jo, že na to nasedla bakteriální infekce, tak to je teda pech. Na chřipku není nic, jen vitamíny, pít a paralen, brufen. Tedy krom Tamiflu aj. antivirotik, ale to se běžně k lidem nedostává. Teď řádí hromada virů všeho druhu, ten chřipkový zatím je nerozšířený, ale za pár týdnů bude hůř. Já se toho vždycky bojím, stačí že na to vzpomenu, úplně nás to všechny vyřadilo z provozu. I ležet bylo šílené, natož nějaký pohyb, jako třeba si dojít pro pití :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
10.1.14 11:45

@kaminky no tak chřipka to tedy asi nebude, hýbat se můžu dokonce jsemmusela uvařit aspoň špagety, malému už je líp a měl hlad.. teď spí a já ležím s notebookem ale je mi celkově už drobet líp.. asi jak jsem to rozhýbala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
10.1.14 12:06

@Gabrielaaa já se taky v 1. trimestru hodně bála, to já se v něm bojím vždycky, je to pro mě nejnáročnější období z celého těhotenství :roll: :mrgreen: On ani ten virus chřipky nemusí vůbec ohrozit těhotenství, pořádně se to neví. Ty ostatní viry neublíží. Jedině ta horečka, ale když jsi pohybu schopná, tak jí asi nemáš vysokou nebo jde srazit.. To bude dobré, miminko bude úplně v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
10.1.14 12:08

@kaminky horečku už naštěstí nemám, kdyby přišla radši ten paralen zase zobnu.. jsi mě uklidila, já se bála ře ty viry na to můžou mítr nějaký špatný dopad,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.1.14 13:18

Chřipka až tak podstatná není, podstatná je vysoká horečka. Měla jsem chřipku a vysoké horečky 39,5 v prvním trimestru, dávali ji do možné souvislosti se srdeční vadou dítěte. Srážet, srážet, srážet.

• Citovat
  • Upravit
7253
10.1.14 13:27

@Gabrielaaa jo jo, bude to dobrý :) :kytka: většina těch respiračních virů nemůže miminku ublížit. O konkrétně chřipkovém viru se uvažuje, že možná ano. Jinak jde hlavně o to srážení teploty u jakékoliv nemoci, tu už naštěstí nemáš. Já jí běžně nesrážím, když nejde jó do tuhýho, ale v tom těhotenství rozhodně ano, to v každém případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
10.1.14 13:37

Dekuji vsem za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie