Chronická borelióza - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
5.7.15 22:53

Kde to bydlíte? V zaostalé Africe? Že s tím doktoři IHNED něco nedělají? Brante se jde o Vaše zdraví, mám chronickou borelli a je to šílené. Je nutné okamžitě léčit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.10.15 16:08

chronická borilioza

Moje rada zní honem za jiným lékařem, když vám váš lékař lže. Mám chronickou borelku, nebot obvodní lékařka řekla, že výsledkům nerozumí a že to nic není. Takovým doktorům by měli vzíti diplomy. Líba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.10.15 16:15

chronická borilioza

Ahoj, mám opakované odběry krve s neg. výsledkem na borelie a řekli, že když je chronická, tak už není nic v krvi. Liba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.11.15 15:06

Chronicka borilioza

Dobrý den, to je divné. Moje dcera se teď léčí s chronickou boreliozou, a právě výsledky krve měla pozitivní, měla velkou hodnotu protilátek na boreliozu. A Vy už jste se s boreliozou léčila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.16 09:42

borelioza

Dobrý den, já jsem prodělala boreliózu před 13 lety-. Než na to lékaři přišli trvalo to rok. Chodila jsem od kožní ke kožní na různá vyšetřen í a po roce mi sdělili, že mé problémy nejsou kožní. Po roce mi vzali krev na borelii a teprve mi ji našli. Léčila jsem se celý rok. Léčila jsem se celý rok. Byl to hrozný rok, Velké bolesti kloubů a vlastně celého těla. Nemohla jsem chodit, s rukama hýbat atd. Po vyléčení mi řekl lékař, že to bylo až na vozík. A to upozorňuji, že jsem neměla nikdy klíště. Prý to může také být mucha, komár aj jiné. Jenže po 12 letech se mi to vrátilo, trochu proléčilo a teď to mám stále v krvi. Proto ihned si zajděte k lékaři aby Vám, vzal krev na boreliózu a léčit se v začátku. Já jsem to v sobě asi měla moc dlouho. to je asi má rada. Ludmila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kotatko77
16.8.16 14:47

Oživuji starou diskuzi. Měl někdo chronickou boreliozu a chronickou ureaplazmu - příznaky brnění prstů a bolest prstů. CHronická myslím, že pozitivní slabě jen v IGG hodnotách. POmohla někomu biorezonance, plazma, OBeron, byliny, nebo něco i jiného? POkud jste brali antibiotika, pomohli dříve než za rok atd…, jak všude píší ty špatné příběhy? POtřebuji povzbudit

• Citovat
  • Upravit
16.8.16 19:36

chronická borelioza

Jak jsem psala. léčila jsem se na to celý rok. Po 12 letech se mi zase vrátila a tak léčení zase začalo. Stále mám v krvi nález, ale už jsem bez léků, prej se mi to už ztratí samo. Tak nevím, příští týden jdu na krev a jestli to nebude v pořádku půjdu k jinému lékaři. Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
31.8.16 18:22
@Anonymní píše:
Oživuji starou diskuzi. Měl někdo chronickou boreliozu a chronickou ureaplazmu - příznaky brnění prstů a bolest prstů. CHronická myslím, že pozitivní slabě jen v IGG hodnotách. POmohla někomu biorezonance, plazma, OBeron, byliny, nebo něco i jiného? POkud jste brali antibiotika, pomohli dříve než za rok atd…, jak všude píší ty špatné příběhy? POtřebuji povzbudit

Jezdila jsem na plazmový generátor a pomohlo mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kotatko77
31.8.16 20:49

@spiky01 Děkuji a mohu se zeptat kam a na jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit
2230
31.8.16 23:34
@Anonymní píše:
@spiky01 Děkuji a mohu se zeptat kam a na jak dlouho?

Ja jezdila do českých Budějovic, myslím že to bylo 5 sezení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.9.16 09:53

Ano moje maminka mela vyléčila si to az pripravky na imunitu musela zvýšit davku, zajimave clanky ohledne vitaminu jsou na mynatureproduct.com :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
4.4.17 10:42

@wasube dobrý den, jak jste pokričila v léčbě?
@libka11 jak se daří nyní po 2 letech vám?
@Jajik68 jak dopadla dcera, už je zdravá?
Kde jste se léčily kdo? :) já v MCP. Jedu 9.měsíc léčby. Plazmový generátor ani přípravky na imunitu mi nepomohly. Jen antibiotika - kombinace Minocyklin, Azitromycin a pulzuju Entizol. Doplňuju probiotika, vitamíny a teď i jezdim na infuze C. Tak jsem zvědavá, jak tu kdo s touhle potvorou nemocí zatočil :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.4.17 14:53

borelioza

Dobrý den, dcera byla minulý měsíc na kontrole krve a magnetické rezonanci. Vyšetření krve dopadlo výborně, magnetická rezonance také, ložiska zmizela :-) jsem za to moc ráda. Všem Vám přeji uzdravení, ať zvítězíte nad tou potvorou borelii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
4.4.17 17:41

@Jajik68 to je super, to je bezva zpráva! Má. Za vás radost :srdce:
Léčila se dcerka antibiotiky třeba u dr. Klubala nebo jinde? Hlavně že už nemá příznaky a může normálně žít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.4.17 19:23

Léčila se ve Střešovícké nemocnici.3 týdny měla infuzne ceftriaxon, nevím přesně jak se to píše. Bylo to hrozný, špatně to snášela, ale vydržela, a to ji asi pomohlo.Pak měla měsíc antibiotika Doxyhexal. Ale kdyby to nepomohlo, už jsem byla připravena jít s ní ke Klubalovi.Moc Vám přeji, at jste brzy vyléčená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí