Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Kde to bydlíte? V zaostalé Africe? Že s tím doktoři IHNED něco nedělají? Brante se jde o Vaše zdraví, mám chronickou borelli a je to šílené. Je nutné okamžitě léčit!!
Moje rada zní honem za jiným lékařem, když vám váš lékař lže. Mám chronickou borelku, nebot obvodní lékařka řekla, že výsledkům nerozumí a že to nic není. Takovým doktorům by měli vzíti diplomy. Líba
Ahoj, mám opakované odběry krve s neg. výsledkem na borelie a řekli, že když je chronická, tak už není nic v krvi. Liba
Dobrý den, to je divné. Moje dcera se teď léčí s chronickou boreliozou, a právě výsledky krve měla pozitivní, měla velkou hodnotu protilátek na boreliozu. A Vy už jste se s boreliozou léčila?
Dobrý den, já jsem prodělala boreliózu před 13 lety-. Než na to lékaři přišli trvalo to rok. Chodila jsem od kožní ke kožní na různá vyšetřen í a po roce mi sdělili, že mé problémy nejsou kožní. Po roce mi vzali krev na borelii a teprve mi ji našli. Léčila jsem se celý rok. Léčila jsem se celý rok. Byl to hrozný rok, Velké bolesti kloubů a vlastně celého těla. Nemohla jsem chodit, s rukama hýbat atd. Po vyléčení mi řekl lékař, že to bylo až na vozík. A to upozorňuji, že jsem neměla nikdy klíště. Prý to může také být mucha, komár aj jiné. Jenže po 12 letech se mi to vrátilo, trochu proléčilo a teď to mám stále v krvi. Proto ihned si zajděte k lékaři aby Vám, vzal krev na boreliózu a léčit se v začátku. Já jsem to v sobě asi měla moc dlouho. to je asi má rada. Ludmila
Oživuji starou diskuzi. Měl někdo chronickou boreliozu a chronickou ureaplazmu - příznaky brnění prstů a bolest prstů. CHronická myslím, že pozitivní slabě jen v IGG hodnotách. POmohla někomu biorezonance, plazma, OBeron, byliny, nebo něco i jiného? POkud jste brali antibiotika, pomohli dříve než za rok atd…, jak všude píší ty špatné příběhy? POtřebuji povzbudit
Jak jsem psala. léčila jsem se na to celý rok. Po 12 letech se mi zase vrátila a tak léčení zase začalo. Stále mám v krvi nález, ale už jsem bez léků, prej se mi to už ztratí samo. Tak nevím, příští týden jdu na krev a jestli to nebude v pořádku půjdu k jinému lékaři. Asi tak.
@Anonymní píše:
Oživuji starou diskuzi. Měl někdo chronickou boreliozu a chronickou ureaplazmu - příznaky brnění prstů a bolest prstů. CHronická myslím, že pozitivní slabě jen v IGG hodnotách. POmohla někomu biorezonance, plazma, OBeron, byliny, nebo něco i jiného? POkud jste brali antibiotika, pomohli dříve než za rok atd…, jak všude píší ty špatné příběhy? POtřebuji povzbudit
Jezdila jsem na plazmový generátor a pomohlo mi to
@Anonymní píše:
@spiky01 Děkuji a mohu se zeptat kam a na jak dlouho?
Ja jezdila do českých Budějovic, myslím že to bylo 5 sezení
Ano moje maminka mela vyléčila si to az pripravky na imunitu musela zvýšit davku, zajimave clanky ohledne vitaminu jsou na mynatureproduct.com ![]()
@wasube dobrý den, jak jste pokričila v léčbě?
@libka11 jak se daří nyní po 2 letech vám?
@Jajik68 jak dopadla dcera, už je zdravá?
Kde jste se léčily kdo?
já v MCP. Jedu 9.měsíc léčby. Plazmový generátor ani přípravky na imunitu mi nepomohly. Jen antibiotika - kombinace Minocyklin, Azitromycin a pulzuju Entizol. Doplňuju probiotika, vitamíny a teď i jezdim na infuze C. Tak jsem zvědavá, jak tu kdo s touhle potvorou nemocí zatočil
![]()
Dobrý den, dcera byla minulý měsíc na kontrole krve a magnetické rezonanci. Vyšetření krve dopadlo výborně, magnetická rezonance také, ložiska zmizela
jsem za to moc ráda. Všem Vám přeji uzdravení, ať zvítězíte nad tou potvorou borelii.
@Jajik68 to je super, to je bezva zpráva! Má. Za vás radost ![]()
Léčila se dcerka antibiotiky třeba u dr. Klubala nebo jinde? Hlavně že už nemá příznaky a může normálně žít ![]()
Léčila se ve Střešovícké nemocnici.3 týdny měla infuzne ceftriaxon, nevím přesně jak se to píše. Bylo to hrozný, špatně to snášela, ale vydržela, a to ji asi pomohlo.Pak měla měsíc antibiotika Doxyhexal. Ale kdyby to nepomohlo, už jsem byla připravena jít s ní ke Klubalovi.Moc Vám přeji, at jste brzy vyléčená.