Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Jajik68 taky jsem měla 3 týdny infuzně ceftriaxon. Vůbec nepomohlo. Jestli pak dostala ještě Doxy, tak super! Hlavně ať to vydrží. Mně odbyli, že 3 týdny stačí a akorát posílali na psychiatrii ![]()
Takže jste měly teda štěstí ![]()
Dobry den, ja měla boreluozu na kterou jsem dostala na 20dni doxy, mela jsem přijít za tři měsíce na krev, mezitím se mi vrátili příznaky a je mi hrozně, testy ukázaly ze mam hraniční hodnoty a moje obvodní řekla, ze mam proste přijít za půl roku a ze se budeme snažit ať jsou výsledky negativní, což nechápu jak, když mi nedala žádné léky a vůbec to semnou nechce řešit. Nevíte kam mam sama za sebe jít v Brně? Jestli do nemocnice, tak do které a na jaké oddělení? Asi na infekční? Ale mam male dítě a bojím se ji tahat někde po infekčním, aby něco nechytla. Moc dekuji za odpovědi. ![]()
Zkušensti s borelkou má známá u které ji zjsitili zanedbanou boreliozu v době když jí boleli všechny klouby, nemohla ležet, sedět, bolesti jak blázen a doktoři jí řekli že je to tak zanedbané že ji čeká invalidní vozík a nedá se s tím nic dělat, pak se k ní dosdala chlorella a ječmen a ona ně reagoavla extréměn rychle, za měsíc byla bez bolestí, samozřejmě jí pořád, a doktoři nechtějí věřit co jí pomohlo že to je náhoda, ale ta neexistuje,
@secret.tajemství jak invalidní vozík? To nemyslite vážně že ne?
Ano, zanedbaná borelioza může způsobit invaliditu, bohužel, nejdůležitější je včasná léčba
Ale co mám dělat, když si moje doktorka mysli, že je vše v pořádku a akorát mi napsala prášky na spaní? Který radši už brat nebudu, protože se bojím závislosti.
Zkuste se podívat na web- www.borelioza.cz. Je tam spousta informací, lidé, kteří s touto nemocí bojují. Určitě Vám poradí kam se obrátit. Bohužel doktoři u nás zavírají před boreliozou oči, a neumějí ji léčit a nebo ani nechtějí. Co vím, tak výborný doktor je Mudr. Klubal z Prahy.Ale mrkněte na web. Držím palce, ať se posunete dál.
S tím invalidním vozíkem to myslím vážně, paní znám osobně a byla z toho na prášky když jí řekli že je to tak zanedbané že ji čeká invalitní vozík že se s tím má raději smířit, že s tím nedá nic dělat, a ejhle, dá se dělat, chroupe zelenáče aje v pohodě