Chronická borelióza - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2500
4.4.17 19:31

@Jajik68 taky jsem měla 3 týdny infuzně ceftriaxon. Vůbec nepomohlo. Jestli pak dostala ještě Doxy, tak super! Hlavně ať to vydrží. Mně odbyli, že 3 týdny stačí a akorát posílali na psychiatrii :poblion:
Takže jste měly teda štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
23.7.17 06:46

Dobry den, ja měla boreluozu na kterou jsem dostala na 20dni doxy, mela jsem přijít za tři měsíce na krev, mezitím se mi vrátili příznaky a je mi hrozně, testy ukázaly ze mam hraniční hodnoty a moje obvodní řekla, ze mam proste přijít za půl roku a ze se budeme snažit ať jsou výsledky negativní, což nechápu jak, když mi nedala žádné léky a vůbec to semnou nechce řešit. Nevíte kam mam sama za sebe jít v Brně? Jestli do nemocnice, tak do které a na jaké oddělení? Asi na infekční? Ale mam male dítě a bojím se ji tahat někde po infekčním, aby něco nechytla. Moc dekuji za odpovědi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 18:44

borelka

Zkušensti s borelkou má známá u které ji zjsitili zanedbanou boreliozu v době když jí boleli všechny klouby, nemohla ležet, sedět, bolesti jak blázen a doktoři jí řekli že je to tak zanedbané že ji čeká invalidní vozík a nedá se s tím nic dělat, pak se k ní dosdala chlorella a ječmen a ona ně reagoavla extréměn rychle, za měsíc byla bez bolestí, samozřejmě jí pořád, a doktoři nechtějí věřit co jí pomohlo že to je náhoda, ale ta neexistuje,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
26.7.17 22:09

@secret.tajemství jak invalidní vozík? To nemyslite vážně že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.7.17 08:39

Zanedbaná borelioza

Ano, zanedbaná borelioza může způsobit invaliditu, bohužel, nejdůležitější je včasná léčba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
27.7.17 13:25

Ale co mám dělat, když si moje doktorka mysli, že je vše v pořádku a akorát mi napsala prášky na spaní? Který radši už brat nebudu, protože se bojím závislosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.7.17 15:18

Borelioza

Zkuste se podívat na web- www.borelioza.cz. Je tam spousta informací, lidé, kteří s touto nemocí bojují. Určitě Vám poradí kam se obrátit. Bohužel doktoři u nás zavírají před boreliozou oči, a neumějí ji léčit a nebo ani nechtějí. Co vím, tak výborný doktor je Mudr. Klubal z Prahy.Ale mrkněte na web. Držím palce, ať se posunete dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.17 19:46

borelka

S tím invalidním vozíkem to myslím vážně, paní znám osobně a byla z toho na prášky když jí řekli že je to tak zanedbané že ji čeká invalitní vozík že se s tím má raději smířit, že s tím nedá nic dělat, a ejhle, dá se dělat, chroupe zelenáče aje v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí