Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj pri pondelku…mam nejakou extra pozitivni naladu, tak ji chci sirit dal ![]()
co jste v zivote chtely/ chteli a mate?
a je to takove, jak jste si predstavovali/- y?
priklad ode me: vzdycky jsem chtela holcicku…fakt moc…no, mam dva syny
ale najednou mi tak nejak z nebe spadnul novy partner a s nim…jeho dcera…holka jen o par let mladsi nez ja, kamaradka…partak…a bude se vdavat…a svatebni saty chce jit vybirat se MNOU
![]()
takze za dnesek:
a jsem strasne vdecna…
a co mate vy?
Příspěvek upraven 04.08.14 v 14:25
Chtěla jsem taky dceru a mám. Chtěla jsem mít fajn vztah s mámou a mám - úžasnej. Chtěla jsem jet letos k moři a za měsíc jedeme
. Mám manžela, co se o nás postará. ![]()
Chtěla jsem, aby má nedonošená dcera byla zdravá a je
I když zlobí ![]()
@Zuziky to je tak krasne pozitivni
![]()
Nejak nevim, co jsem chtela…pokud teda nemyslim takovy to detsky/pubertalni sneni.
Ale kazdy den si uvedomuju, jak bajecnou mam rodinu a celkove skvele lidi kolem sebe
A raduji se, ze jsme zdravi… Co vic si ke stesti prat ![]()
Vždycky jsem chtěla psa a starý domek na samotě u lesa. Bohužel mám ![]()
@dusicka.. dekuju
a bajecna rodina kolem sebe je zaklad
a pubertalni sneni me zajima taky…ja treba tvrdla, ze NIKDY nebudu doma varit
no, malicko jsem se spletla, pravda ![]()
@Králičice hlavne, ze zlobi, aspon vis, ze i mas
( total OT, nejsi ty ta s muzem u armady? nepletu se?
)
@martinaafazolka noo, tak jednoho takoveho jsme se zbavili…s tezkym srdcem, ale ano…
![]()
@Zuziky Nemyslíš psa, viď?
Já jsem ráda že se mi splnil sen, jen kdybychbývala věděla co vím teď, tak si přeju nový dům na samotě u lesa ![]()
Ctěla jsem dvě děti, holku a kluka a mám tři holky, ale neměnila bych
,mám chlapa, který je sice mrzout, ale dokáže se postarat o rodinu
a jsme zdraví a to je nejhlavnější ![]()
Na všechny moje nesmyslně nesmyslné sny a přání jsem zapomněla v momentě, kdy šel náš chlapeček v 9 dnech na operaci se srdíčkem a já bych v ten moment dala a udělala cokoliv jen aby vše dobře dopadlo a byl v pořádku. Vše dopadlo dobře (ŤUK, ŤUK, ŤUK) a já jsem neskutečně šťastná, že ho mám <3 <3 <3 Taky jsem moc šťastná a vděčná za svou rodinu, rodiče a sourozence, protože vím, že fungující a milující rodina není samozřejmost..
Krasna diskusia
konecne nieco pozitivne ![]()
ja som nejak extra nikdy po nicom netuzila, mam kludny, pomaly ale spokojny zivot s krasnou rodinou, v podstate mam vsetko.. chcela by som aby mi zil otec ktory nedavno zomrel, ale to sa mi uz nikdy nesplni, tak aspon nech su zdravi vsetci okolo mna, to je to co si najviac prajem…
Já jsem zas nechtěla děti (moje dítě miluju, ale ostatní mi lezou na nervy), nechtěla jsem žít rodinný život. Chtěla jsem cestovat a pracovat a starat se sobecky jen o sebe. A chlapa jen na užívání a vztah nikdy, abych někomu prala fusekle.
Nakonec mám chlapa, dítě, jsem zalezlá doma a starám se o domácnost, práci si budu hledat, peněz nic moc, vycestovala jsem nejdál letos Prahy a i chlapovi peru fusekle. No a kupodivu jsem spokojená. Takže mám co jsem nechtěla a jsem šťastná.
![]()
@mejdylko - a nezapomeň na to, že jsi se stala inspirací pro pár místních hubnoucích
T podle mě taky potěší
Těším se na další deníček..