Červená nitka ve stolici

Anonymní
4.8.14 13:41

červená nitka ve stolici

Ahoj od pátku mám následující problém. Když jsem šla na velkou měla jsem ve stolici červené stopy. Asi to vyzní nechutně, ale při bližším pohledu to vypadalo jako tenounká slupka z ovoce. Po stolici mě potom pálí konečník. Na papíře se ani v záchodě se tato stopa neobjevila. Je mi 29 roků, myslíte že může jít o rakovinu střev? Bojím se nepříjemných vyšetření a nevím co dělat. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
4.8.14 13:43

Proč hned rak…kliiiid… ;)…a je jasněji červenější ta krev?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.8.14 13:44

Jinak ochybuji že máš raka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.14 13:48
@Andy27 píše:
Proč hned rak…kliiiid… ;)…a je jasněji červenější ta krev?…

ano, když sedím občas mě bolí oblast konečníku ale nevím jestli to s tím souvisí. My máme raka v rodině ze strany babičky ta na něj umřela v 53 letech (rakovina dělohy a vaječníků a druhá babička měla v 94 letech tumor v hlavě)

• Citovat
  • Upravit
jun
749
4.8.14 13:50

Nechutné to určitě není, ale příště to zkus „vypreparovat“ a jakoby rozetřít. Pokud to nepůjde, je to slupka(červené jabko, paprika, dokonce to může udělat i zbytek nestráveného melounu). Syn to měl taky, hned jsme běželi k dr. ta udělala přesně tento postup a záhada byla vyřešená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
4.8.14 13:51

Buď v klidu, chápu, že hned tě napadne rakovina, když jste jí měli v rodině, ale toto může být cokoli jiného.
Jestli chceš klid, dojdi si k dr, já bych sledovala, jestli se to bude opakovat a byla bych v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

Tak máš spíš hemeroidy než zánět, to bolí i konečník..Taky to občas mám. A nikdy dřív jsem na to netpěla. Zajdi si k dr at ti na to něco dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451

Nemáš alergii? Známá měla alergii na mléko (objevila se jí po 30tce) a projevovala se nejdřív právě krvácením tam dole, přesně jak píšeš, jakoby nitkami.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
4.8.14 15:05

Zkus si udělat test na krev ve stolici, dneska už se dají běžně sehnat v lékárně, jen jsou drahé (cca přes 100 Kč). Mohl by to být i hemoroid, ale to by tě asi nejen svědilo, ale i bolelo :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová