Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andy27 píše:
Proč hned rak…kliiiid……a je jasněji červenější ta krev?…
ano, když sedím občas mě bolí oblast konečníku ale nevím jestli to s tím souvisí. My máme raka v rodině ze strany babičky ta na něj umřela v 53 letech (rakovina dělohy a vaječníků a druhá babička měla v 94 letech tumor v hlavě)
Nechutné to určitě není, ale příště to zkus „vypreparovat“ a jakoby rozetřít. Pokud to nepůjde, je to slupka(červené jabko, paprika, dokonce to může udělat i zbytek nestráveného melounu). Syn to měl taky, hned jsme běželi k dr. ta udělala přesně tento postup a záhada byla vyřešená ![]()
Buď v klidu, chápu, že hned tě napadne rakovina, když jste jí měli v rodině, ale toto může být cokoli jiného.
Jestli chceš klid, dojdi si k dr, já bych sledovala, jestli se to bude opakovat a byla bych v klidu ![]()
Tak máš spíš hemeroidy než zánět, to bolí i konečník..Taky to občas mám. A nikdy dřív jsem na to netpěla. Zajdi si k dr at ti na to něco dá ![]()
Nemáš alergii? Známá měla alergii na mléko (objevila se jí po 30tce) a projevovala se nejdřív právě krvácením tam dole, přesně jak píšeš, jakoby nitkami.. ![]()
Zkus si udělat test na krev ve stolici, dneska už se dají běžně sehnat v lékárně, jen jsou drahé (cca přes 100 Kč). Mohl by to být i hemoroid, ale to by tě asi nejen svědilo, ale i bolelo
.
Ahoj od pátku mám následující problém. Když jsem šla na velkou měla jsem ve stolici červené stopy. Asi to vyzní nechutně, ale při bližším pohledu to vypadalo jako tenounká slupka z ovoce. Po stolici mě potom pálí konečník. Na papíře se ani v záchodě se tato stopa neobjevila. Je mi 29 roků, myslíte že může jít o rakovinu střev? Bojím se nepříjemných vyšetření a nevím co dělat.