Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mejdylko - a nezapomeň na to, že jsi se stala inspirací pro pár místních hubnoucích
T podle mě taky potěší
Těším se na další deníček..
@Zuziky já moc chtěla holčičku (čekám chlapečka, tak snad příště
), chtěla jsem si jednou dálkově dodělat vysokou, to se mi povedlo a moc jsem si přála, aby se otec uzdravil (zatím má všechny výsledky negativní, tak jsme snad na dobré estě
)
@Králičice děkuju… jo na to bych zapomněla.
holka teď v těch vedrech se mi tak nechce cvičit, to je fakt mor. I když jídlo si pořád držím a pořád to tak jde dolu, ale cvičení flákám a když se dokopu, tak to je tak max 2× týdně. Hlavně jsme furt pryč, tak ani není kdy. A skákat před máminým přítelem v kuchyni fakt nebudu (teď jsem tam byla 3 dny) ![]()
@Zuziky jsi šťastný člověk
to je paráda, ne?
Já chtěla vždycky holku a kluka a mám je
Chtěla jsem se vdávat v ráji a letos se povedlo a taky jsem si chtěla najít pro život báječného chlapa, který mě podrží, když bude třeba, nebo bude se mnou jen chroustat chipsy v rámci pohodového večera - a taky mám
To je nejdůležitější pro mně ![]()
Jo a ještě jsem měla práci, která mi byla koníčkem, 12 perfektních let
Za ně jsem moc vděčná a strašně ráda na ně vzpomínám
Doufám, že ještě budu mít štěstí (taky pro to něco zkusím udělat
)a zadaří se ještě jednou ![]()
Chtěla jsem být silná a nezávislá žena, co se bojí leda tak oka na punčoše
Po rozchodu se mi to splnilo do puntíku. A teď se bojím, že bych si snad nedejbože mohla přát chlapa a ono by se mi to, chraň mě ruka pámbu, mohlo splnit ![]()
Uz v detstvi jsem chtela prvni syna a pak dceru. Za par tydnu se mi to splni
. A taky jsem si vzdy jen prala, abych byla stastna a to ted s novym partnerem, tedy uz vlastne s manzelem jsem
. Jeste ten domecek nam chybi.. ![]()
Chtěla jsem hodného a milujícího manžela a mám (sice až na podruhé, ale našla jsem ho
), máme spolu úžasného syna a čekáme druhé miminko, chtěla jsem rodinný baráček a máme ho, chtěla jsem žít tak, abychom nemuseli počítat každou korunu, nemusíme, jsme zdraví. Žiju svůj vysněný život
Jediné, co mi chybí, tak můj tatínek, který tragicky zemřel moc brzy.
Chtěla jsem umět zpívat a malovat, aby se potvrdily mé sklony k umění. Jako dítě jsem poznala akademického malíře, v dospělosti pak historika umění. První mi otevřel dveře do galerií a oba mně naučili přemýšlet o obrazech a sochách, nacházet v nich to, co na první pohled není zřejmé a zkoumat okolnosti a podmínky jejich vzniku. Ještě jsem chtěla být zdravá, šťastná a taky bohatá. Splnilo se, i když to bohatství jsem kdysi zamýšlela jinak ![]()
@martinaafazolka neeee, psa fakt ne
i kdyz z tech nasich blbounu obcas silim, neala bych je za nic…ale dmecek…to byla srdcovka, zvlast partnerova, vyustal tam…ale tech penez, co by to sezralo…takze zatim byt, garaz a casem snad i zahrada ![]()
@Zuziky způsobila jsi mě hezké pohlazení po duši ![]()
já osobně až postupem času jsem zjistila co chci a zatím pořád na tom pracuju a pak písnu ![]()
Chtěla jsem a mám:
1. nejlepšího chlapa na světě
2. děti, mám syna, dcera se co nejdřív narodí
3. práci, která mě baví
4. materiální dostatek - nejsme milionáři, ale žijeme si pohodlně
Stále toužím:
Dům se zahradou. I ten se začíná rýsovat ![]()
No podobné téma už tu bylo, i když to bylo malinko varovné, skoro že si má člověk dávat pozor na to co si přeje, protože se to opravdu může splnit… jinak já jsem chtěla být mladá máma a mít doma štírečka, no a na jaře mi bylo 24 a 23.11. máme termín porodu, tak třeba si o den dva pospíší a klapne oboje
i když teda miminko přišlo velmi nečekaně, ale asi to tak mělo být ![]()
@Zuziky čus zuziky
to je dobře jsi šťastná a máš hodného partnera. ![]()
tak já vždy chtěla dva kluky-a v listopadu se mi to splní
že se tam přimotala ještě i holka, to už je detail ![]()
Chtěla jsem 4 děti a zatím mám 3
. A domek se zahradou a zatím jenom zahradu a ten domek snad do pár let taky bude
.