Chtěla jsem a mám.....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16993
4.8.14 14:40

@mejdylko - a nezapomeň na to, že jsi se stala inspirací pro pár místních hubnoucích ;) T podle mě taky potěší ;) Těším se na další deníček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
4.8.14 14:41

@Zuziky já moc chtěla holčičku (čekám chlapečka, tak snad příště ;) ), chtěla jsem si jednou dálkově dodělat vysokou, to se mi povedlo a moc jsem si přála, aby se otec uzdravil (zatím má všechny výsledky negativní, tak jsme snad na dobré estě :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
4.8.14 14:43

@Králičice děkuju… jo na to bych zapomněla. :D holka teď v těch vedrech se mi tak nechce cvičit, to je fakt mor. I když jídlo si pořád držím a pořád to tak jde dolu, ale cvičení flákám a když se dokopu, tak to je tak max 2× týdně. Hlavně jsme furt pryč, tak ani není kdy. A skákat před máminým přítelem v kuchyni fakt nebudu (teď jsem tam byla 3 dny) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.8.14 14:44

@Zuziky jsi šťastný člověk :mavam: :palec: to je paráda, ne?
Já chtěla vždycky holku a kluka a mám je :srdce: Chtěla jsem se vdávat v ráji a letos se povedlo a taky jsem si chtěla najít pro život báječného chlapa, který mě podrží, když bude třeba, nebo bude se mnou jen chroustat chipsy v rámci pohodového večera - a taky mám :srdce: To je nejdůležitější pro mně :lol:

Jo a ještě jsem měla práci, která mi byla koníčkem, 12 perfektních let :palec: Za ně jsem moc vděčná a strašně ráda na ně vzpomínám :palec: Doufám, že ještě budu mít štěstí (taky pro to něco zkusím udělat ;) )a zadaří se ještě jednou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
4.8.14 14:45

Chtěla jsem být silná a nezávislá žena, co se bojí leda tak oka na punčoše :roll: Po rozchodu se mi to splnilo do puntíku. A teď se bojím, že bych si snad nedejbože mohla přát chlapa a ono by se mi to, chraň mě ruka pámbu, mohlo splnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.8.14 14:49

Uz v detstvi jsem chtela prvni syna a pak dceru. Za par tydnu se mi to splni :-). A taky jsem si vzdy jen prala, abych byla stastna a to ted s novym partnerem, tedy uz vlastne s manzelem jsem :-). Jeste ten domecek nam chybi.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
4.8.14 14:51

Chtěla jsem hodného a milujícího manžela a mám (sice až na podruhé, ale našla jsem ho :srdce: ), máme spolu úžasného syna a čekáme druhé miminko, chtěla jsem rodinný baráček a máme ho, chtěla jsem žít tak, abychom nemuseli počítat každou korunu, nemusíme, jsme zdraví. Žiju svůj vysněný život :srdce: Jediné, co mi chybí, tak můj tatínek, který tragicky zemřel moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
4.8.14 14:52

Chtěla jsem umět zpívat a malovat, aby se potvrdily mé sklony k umění. Jako dítě jsem poznala akademického malíře, v dospělosti pak historika umění. První mi otevřel dveře do galerií a oba mně naučili přemýšlet o obrazech a sochách, nacházet v nich to, co na první pohled není zřejmé a zkoumat okolnosti a podmínky jejich vzniku. Ještě jsem chtěla být zdravá, šťastná a taky bohatá. Splnilo se, i když to bohatství jsem kdysi zamýšlela jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
4.8.14 14:54

@martinaafazolka neeee, psa fakt ne :mrgreen: i kdyz z tech nasich blbounu obcas silim, neala bych je za nic…ale dmecek…to byla srdcovka, zvlast partnerova, vyustal tam…ale tech penez, co by to sezralo…takze zatim byt, garaz a casem snad i zahrada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.8.14 14:54

@Zuziky způsobila jsi mě hezké pohlazení po duši :kytka:
já osobně až postupem času jsem zjistila co chci a zatím pořád na tom pracuju a pak písnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.8.14 14:58

Chtěla jsem a mám:
1. nejlepšího chlapa na světě
2. děti, mám syna, dcera se co nejdřív narodí
3. práci, která mě baví
4. materiální dostatek - nejsme milionáři, ale žijeme si pohodlně

Stále toužím:
Dům se zahradou. I ten se začíná rýsovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
4.8.14 14:58

Chtěla jsem mít dvojčata a mám je, kluka a holku.

• Citovat
  • Upravit
5808
4.8.14 15:01

No podobné téma už tu bylo, i když to bylo malinko varovné, skoro že si má člověk dávat pozor na to co si přeje, protože se to opravdu může splnit… jinak já jsem chtěla být mladá máma a mít doma štírečka, no a na jaře mi bylo 24 a 23.11. máme termín porodu, tak třeba si o den dva pospíší a klapne oboje :-D i když teda miminko přišlo velmi nečekaně, ale asi to tak mělo být 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
4.8.14 15:14

@Zuziky čus zuziky :mavam: :mavam: to je dobře jsi šťastná a máš hodného partnera. :kytka:
tak já vždy chtěla dva kluky-a v listopadu se mi to splní :srdce: :srdce: že se tam přimotala ještě i holka, to už je detail :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.8.14 15:16

Chtěla jsem 4 děti a zatím mám 3 :lol:. A domek se zahradou a zatím jenom zahradu a ten domek snad do pár let taky bude :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová