Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, připadám si jak blázen. Dlouho nám trvalo než jsem podruhé otěhotněla, asi tak 3 roky a pořád si stěžovala že to nejde a nejde. A ted? sem ve 29 tt a zase si stěžuji
že se nemůžu ohnout, že si nemůžu obout boty (mám břicho jako kdybych měla už rodit), že se nemůžu uvelebit, když už se uvelebím, potřebuji na záchod, když se uvelebím znova, malá začne kopat bolestivě do žeber, když se uklidní zase potřebuji čurat a pořád něco na co si postěžuji ![]()
nechci si ted stěžovat, vím že to k tomu patří ale uklidněte mě, že nejsem jediná, kdo na si na to stěžuje ![]()
Jj to je mi jasný, pak to bude, ono to nechce spát, ono to pořád pláče ono to chce pořád jíst ![]()
Taky čekám druhé a taky jsem si ho moc přála a někdy se slyším jak brblám, že je mi špatně a táhne mě břicho apod. ale vzápětí se chytnu za nos a nechám toho ![]()
To my máme taky malou plánovanou ale i tak si furt stěžuji. Mám 5dní do termínu a čím víc se to blíží tím víc si stěžuju že už by to jako sakra mohlo přijít
![]()
No o tom tahání břicha ani nemluvím, někdy mám pocit že mi rupne, fakt je dost naplé nechce ta kůže povolit takže to někdy i bolí. U kluka si nevybavuji že by to bylo takové, tam jsem měla klidné těhu, nic mě nebolelo bříško moc nepřekáželo, anebo si to už nevybavuji
![]()
@Veveruska87 5 dní? no to už máš za chviličku to se máš
KLuk mi ted šel do školky tak snad to uteče rychleji, začnu si připravovat věci, poskládat skříně, no snad to bude utíkat ![]()
Já jsem sice v 10tt a čekání na druhé bylo kratší, 3 měsíce, ale taky si pořád stěžuju. Mám celodenní nevolnosti a budí mě to i v noci. Takže jsem neschopná, pořád někde polehávám, jsem unavená a když zrovna nezvracím, tak mě bolí hlava. Do toho mám za zadkem 21m syna. ![]()
Doufám, že to brzy přejde, jinak lituju sebe, manžela i syna
Moje nálady jsou vážně úžasný.
Tak ja jdu dneska k dr aby mi potvrdila druhe tehu. Strasne sem si to prala, ale je mi blbe nespim a syn mi porad skace na brise. Porad brblam jak v prvnim tehu bylo dobre a ted je mi jen blbe a sem utahana. Dospela to tak daleko ze sem se dnes probudila s myslenkou ze by to nebyla takova tragedie kdyby se tehu nepotvrdilo!
Ale asi je to vse jen o tom ze mi zacina dochazet ze druhe ditko uz nebude takova pohoda jako to prvni a ja mam najednou desny strach. Tak se drz a se mala vylodi tak to budou zase jine problemy nez nepohodli pri sezeni ![]()
@zanetka2712 Jj 5 dní ale už by se mohla rozhoupat a vykouknout na svět protože to kopání a pálení žáhy a jiný příjemnosti spojené z těhotenstvím už mě pěkně štvou
.Ale jinak je to moje
a moc se na Nikču těším ![]()
Nikdy v životě jsem si nesáhla na dno tak jako v těhotenství. Z fleku bych brala náhradní matku, ale nikdo mi nechtěl helpnout
Pokud jsem zrovna nenadávala, tak jenom proto, že už jsem na to neměla sílu
Takže já naprosto chápu a soucitím
kdybys chtěla politovat, ráda se toho zhostím ![]()
A nejlepší je, když se chci dostat z postele nebo z gauče, tak se musím skoro zkutálet, protože vstát klasicky prostě není možné a manžel na mě kouká a posmívá se mi, bych ho někdy nakopala do zadnice ![]()
u malého jsem si říkala že bych chtěla aby mě někdy kopnul do žeber u něj jsem to neznala a ted mi to začala dělat malá a říkám si zlaté kopance do močáku, tak já taky nevím co chci ![]()
@zanetka2712 Tak to já už mám manžela vytrénovaného jak natáhnu ruku tak mi pomůže ale taky se směje ![]()
Nebo jsem se strašně těšila na to už malou ucítím a ted jí někdy řeknu že už by to stačilo, že by mohla na chvilku taky spinkat, spí tak 2 hodinky denně a jede celý den a v noci když se v noci vzbudím tak taky nespí, snad se jí to změní po narození