Chtěli bychom založit e-shop, co vše je třeba?

1834
9.4.22 23:46

Chtěli bychom založit e-shop, co vše je třeba?

Ahoj, nejednalo by se o mě, ale o člověka, co je programátor, známe se asi 20 let a tuhle jsme spolu telefonovali 6 hodin! On samozřejmě v opilém stavu.
Ale já jsem v Id a docela jsem se „našla“ v prodávání knih, akorát po takových kouskách a částkách atd. je to na nic. Ráda bych vydělala nějaký ten tisíc a měla malou práci, kterou zvládnu z domova, tak mne toto napadlo.
Dotyčný e-shop už s něčím měl, ale nějak jsme to neprobrali.
Co vše by bylo třeba udělat pro e-shop s knihami či učebnicemi?
Jak to pak chodí? Poradí někdo?
Už x krát jsem se ptala, zda by někdo nevěděl o něčem malém na doma, ale bohužel…
V názvu slovo chtěli, by spíše mělo být chtěla :D Ale já bych v tom oficiálně nefigurovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65519
10.4.22 00:09

@Monik29 samozřejmě v opilém stavu
Jasně, to je přeci zcela běžné a normální :mrgreen:
To je ten taxikář??? S ním nic nezakládej raději

@Monik29 píše:
Ahoj, nejednalo by se o mě, ale o člověka, co je programátor, známe se asi 20 let a tuhle jsme spolu telefonovali 6 hodin! On samozřejmě v opilém stavu.
Ale já jsem v Id a docela jsem se „našla“ v prodávání knih, akorát po takových kouskách a částkách atd. je to na nic. Ráda bych vydělala nějaký ten tisíc a měla malou práci, kterou zvládnu z domova, tak mne toto napadlo.
Už x krát jsem se ptala, zda by někdo nevěděl o něčem malém na doma, ale bohužel…
V názvu slovo chtěli, by spíše mělo být chtěla :D Ale já bych v tom oficiálně nefigurovala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
10.4.22 00:23
@Petra Z píše:
@Monik29 samozřejmě v opilém stavu
Jasně, to je přeci zcela běžné a normální :mrgreen:
To je ten taxikář??? S ním nic nezakládej raději

Ne, taxikáře neznám ani rok!
Nechci s ním mít nic společného a ten je prakticky abstinent.

Tohle je spolužák ze střední, tak jsem se ještě dozvěděla, že jsme se od roku 2008 oficiálně nerozešli - opilý je velmi často, jedná i v tom stavu racionálně, bohužel ta spolehlivost…
Ale dělá sám na živnosťák, tak mě to zajímalo, co by bylo vše třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.4.22 00:41

Nejak jsem nepochopila, co ma opilecky 6h hovor s byvalym spoluzakem spolecneho s tvym e-shopem. :think:
Na e-shopy jsou sablony, to ti za nejakou kacku vytvori spousta lidi, vcetne nekterych zdejsich uzivatelek. Na to nepotrebujes vyliteho programatora se společnou neuzavrenou vzrahovou minulosti.
Proc bys v tom e-shopu nemela figurovat? V ID si prece muzes privydelavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
10.4.22 02:58

Pokud si nejsi ani schopná vyhledat informace, co vše budeš potřebovat k podnikání, a jakým způsobem se vytváří eshop, tak nepodnikej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
10.4.22 09:59

? Nějak nechapu. Ty ty knihy píšeš? Ale i tak by bylo ku.va těžké něco prodat, pokud nemáš mraky volných peněz na reklamu :nevim:

A s tím chlapem jsem to nepochopila, toho snad k tomu nepotrebujes, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
10.4.22 10:03

...

@zrnko píše:
Nejak jsem nepochopila, co ma opilecky 6h hovor s byvalym spoluzakem spolecneho s tvym e-shopem. :think:
Na e-shopy jsou sablony, to ti za nejakou kacku vytvori spousta lidi, vcetne nekterych zdejsich uzivatelek. Na to nepotrebujes vyliteho programatora se společnou neuzavrenou vzrahovou minulosti.
Proc bys v tom e-shopu nemela figurovat? V ID si prece muzes privydelavat.

No e-shop by byl na něj, samozřejmě asi lepší stránky, které by vytvořil on. Mě spíš šlo, co vše to obnáší, jest lis tím má někdo zkušenost, aby to pak nějaký ten tisíc vydělalo a ne opačně.

Mám ID II. stupně a přesto napsáno, že nesmím pracovat ani za zvlášt ulehčených podmínek nebo tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
10.4.22 10:09
@Monik29 píše:
No e-shop by byl na něj, samozřejmě asi lepší stránky, které by vytvořil on. Mě spíš šlo, co vše to obnáší, jest lis tím má někdo zkušenost, aby to pak nějaký ten tisíc vydělalo a ne opačně.Mám ID II. stupně a přesto napsáno, že nesmím pracovat ani za zvlášt ulehčených podmínek nebo tak nějak…

Takže e-shop by nebyl tvůj, ale jeho? Promiň, ale s takovým premyslenim se raději do ničeho takového vůbec nepouštěj :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
10.4.22 10:09

...

@Semtex píše: ? Nějak nechapu. Ty ty knihy píšeš? Ale i tak by bylo ku.va těžké něco prodat, pokud nemáš mraky volných peněz na reklamu :nevim:A s tím chlapem jsem to nepochopila, toho snad k tomu nepotrebujes, ne?

Hhhh, nene, rozprodala jsem spousty věcí včetně poloviny své knihovny, něco mi dala na prodej kamarádka atd. plus tedy chodím do takové skříně, kde lidi dávají věci a pak se paažím za apde prodat. Koronou se to zhrošilo, válkou skoro nula nula, oblečení už ani nemá cenu někde udávat, knihy mě dost baví, manipulace s nimi, balení, samozřejmě dle možností!

No kdyby byl e-shop, tak by se samozřejmě musely někde nakupovat a prodávat, danit atd. Právě, že lidí raději koupí u nějaké společnosti, než u mě jako fyzické osoby, ano ta reklama, já to mám na pár portálech a většina neni nových, ale i když je, vše jde pod cenou.

Jeho ano, bylo by to na něj, jeho e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
10.4.22 10:11

...

@Semtex píše:
Takže e-shop by nebyl tvůj, ale jeho? Promiň, ale s takovým premyslenim se raději do ničeho takového vůbec nepouštěj :lol: :zed:

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
10.4.22 10:13
@Monik29 píše:

Myslíš si, že on si ještě pamatuje co s tebou domlouval?

• Citovat
  • Upravit
14727
10.4.22 10:14
@Monik29 píše:
Proč?

Protože se akorát rozhadate a nic z toho nebude. Lepší mít vše svoje, pokud to není manžel nebo dlouholetý stabilní partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
10.4.22 10:16
@Monik29 píše:
Hhhh, nene, rozprodala jsem spousty věcí včetně poloviny své knihovny, něco mi dala na prodej kamarádka atd. plus tedy chodím do takové skříně, kde lidi dávají věci a pak se paažím za apde prodat. Koronou se to zhrošilo, válkou skoro nula nula, oblečení už ani nemá cenu někde udávat, knihy mě dost baví, manipulace s nimi, balení, samozřejmě dle možností!

No kdyby byl e-shop, tak by se samozřejmě musely někde nakupovat a prodávat, danit atd. Právě, že lidí raději koupí u nějaké společnosti, než u mě jako fyzické osoby, ano ta reklama, já to mám na pár portálech a většina neni nových, ale i když je, vše jde pod cenou.

Jeho ano, bylo by to na něj, jeho e-shop.

A skladovat ty knihy budeš kde, v chodbě? Proste pokud nemáš konkrétní cíl, co chceš prodat a hlavně komu a proč, nemá cenu se do něčeho takového vůbec pouštět = predem odsouzeno k nezdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
10.4.22 10:19
@Semtex píše:
Protože se akorát rozhadate a nic z toho nebude. Lepší mít vše svoje, pokud to není manžel nebo dlouholetý stabilní partner.

My se od roku 2008 ještě snad nikdy nepohádali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.4.22 10:21
@Semtex píše:
Takže e-shop by nebyl tvůj, ale jeho? Promiň, ale s takovým premyslenim se raději do ničeho takového vůbec nepouštěj :lol: :zed:

A není taky opilá? 8o
S opilcem, který i blábolí, tak od takového člověka bych se držela dál. A nic bych neplánovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat