Chudák dítě? Kamarádka nezvládá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9128
6.1.14 22:24

@gerdala zkus si to nebrat, to je virtuální svět a tam se „cupuje“ mnohem víc než v realitě… teda některý lidi jsou mnohem radikálnější než by byli napřímo. ;)

Já jsem tyhle reakce čekala, páč to tu už trochu znám :lol: a takové věci si jen myslím a nezakládám o nich diskuze ;)

Mně na tvojem dotazu nepřijde nic k strašlivému pohoršení, jen si sama promysli, jestli dotyčnou s okolím nějak nedrbete aniž víte, jak to přesně je… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.1.14 08:48
@ospalámyš píše:
@gerdala zkus si to nebrat, to je virtuální svět a tam se „cupuje“ mnohem víc než v realitě… teda některý lidi jsou mnohem radikálnější než by byli napřímo. ;)

Já jsem tyhle reakce čekala, páč to tu už trochu znám :lol: a takové věci si jen myslím a nezakládám o nich diskuze ;)

Mně na tvojem dotazu nepřijde nic k strašlivému pohoršení, jen si sama promysli, jestli dotyčnou s okolím nějak nedrbete aniž víte, jak to přesně je… ;)

No, už budu taky chytřejsí :) Je to trochu paradox, protože já sem vůbec nechodim a jelikož jsem to nechtěla rozebírat s někým, kdo dotyčnou dobře zná a mohl by ji za to nějak odsuzovat, přišla jsem se poradit sem :) Takže nakonec taky špatně :) Ale neboj, já si to neberu. Tomu se člověk může jenom zasmát. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
7.1.14 09:18

@gerdala ;) se prostě nezavděčíš. Tak příště spíš nějaký neutrální dotaz alá „daly by jste milé zkušené ženy dvouleťačku do jeslí, když máte doma tříměsíční mimino“? :) Vyhneš se alespoň kritice, že někoho drbeš… si tak říkám, kde se berou ty drbny, když anonymně nesmíš o nikom mluvit :mrgreen:

Ono se to taky semele :mrgreen: ale nebudeš za tu zlou ty :)

A ještě mě k tomu napadlo, že dát starší do jeslí, když mám doma mimino bych udělala jen v případě, že opravdu nezvládám třeba s dráždivým náročným miminem a jsem na dně a starší dítě se nudí a chce mezi děti. Protože jak to musí vnímat ta starší, když jí doma přistane konkurence, což je pro děti velmi náročná situace a zároveň ji matka „odstrčí“ do jeslí, takhle to to dítě totiž může vidět…ale každý to vidí jinak i matky jsou různé.

Já třeba kolektiv pro malinká prťata nepovažuju za nutný a nepřeceňuju vliv školky, ale někdo spíš třeba podlehne tomu tlaku jak do školky dítě musí a bez toho se správně nerozvine…

Děti třeba chodily do školičky v MC a lesní školky a tam byly děti už tak od roka a půl a měly doma třeba i mladšího sourozence. Některé byly úplně v pohodě, pak je to pro maminku i dítě super, dát třeba na 2 dopoledne v týdnu dítě někam, kde se mu líbí. Ale taky tam třeba byl malinkej chlapeček, co půl dne brečel, maminka si ho pak nechala doma, protože proč ho předčasně trápit, když na to není připravenej a matka je doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
7.1.14 10:45
@gerdala píše:
No, už budu taky chytřejsí :) Je to trochu paradox, protože já sem vůbec nechodim a jelikož jsem to nechtěla rozebírat s někým, kdo dotyčnou dobře zná a mohl by ji za to nějak odsuzovat, přišla jsem se poradit sem :) Takže nakonec taky špatně :) Ale neboj, já si to neberu. Tomu se člověk může jenom zasmát. :D
:palec: moje slova
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect