Nemocná a nejí, přesněji vše vyplivne

20885
5.1.14 12:27

Nemocná a nejí,přesněji vše vyplivne

Ahoj holky, jdu pro radu.Moje 2o ti měsíční dcerka je nemocná, bere atb.,dnes první den bez teplot, ale co mě trápí je, že třetí den vůbec nic nejí. Přesněji řečeno dá do pusy, chvilku kouše a pak vyplivne. Tuším že je to tím, že je nemocná, že asi nemá hlad, ale je mi divné, že tu stravu vůbec do pusy dá a až pak plive. A jak dlouho myslíte že může takto nejíst :nevim: za celé 3 dny má v sobě 1 jogurt, nechce nic, ani sušenky, ani oběd, ani ovoce…pít pije jakžtakž dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
5.1.14 12:28

Pokud pije, tak jí nech. Co jí je? Nebolí jí polykání? To někdy bolí i u zánětu nosohltanu. Může to trvat dny i týdny.

Příspěvek upraven 05.01.14 v 12:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
5.1.14 12:28

Na co má ATB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
5.1.14 12:30

Já bych jí udělala polévku. Pokud pije, polévku taky sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.1.14 12:33

Asi ji bolí polykání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.1.14 12:34

Jak holky radily - vývar. To ji postaví na nohy, to mi snědl nejstarší, když v podobném věku dostal afty. Nic kyselého, to by ji asi ještě víc bolelo, stejně jako suché škrabavé věci. MOžná jí pomůže i studené, proto třeba jedla ten jogurt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
5.1.14 12:34

Je možný, že jí bolí v krku, ať už při angíně či nachlazení…Asi by si dala jídlo, ale nemůže je pro bolest polknout. Nejlepší jsou polévky, omáčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.1.14 12:37

@Bavi
jeste muzes zkusit rozmixovany banan s rozmocenym piskotem (uplne na kasi), to nedrazdi pri polykani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.1.14 12:44

@Bavi pri nemoci plati pravidlo jidlo nabizet ale nenutit. Telo bojuje s infekci a trvaneni by ho zatezovalo. Zkusila bych polevku nebo ovoce, ale nehrot to. Taky urcite pri nemoci nejis nebo jen minimalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.1.14 12:53

Určitě nenuť buď se bojí polykat, nebo nemá náladu..pokud pije, je to dobrý. a ty polívky jak holky radily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.1.14 13:03

Ted jsme obedvali a zase nic nechtěla, jen pár lžiček jogurtu :roll: tu polévku určitě zkusím, to je dobrý nápad, jen nevím jestli bude chtít. Včera jsem zkoušela udělat ji na svačinku jedno mlíko. takové jaké pije ráno a taky se toho ani nedotkla-Mě je jasné že jak je člověk nemocný tak moc nejí, ale tak zas pár soust přeci člověk sní aspoň, ale nic? Jinak atb má na angínu, asi ji fakt bolí to polykání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.1.14 13:05

@Ali-Ali banán s piškotem taky zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
5.1.14 13:14

Zkus cokoliv co je tekuté-kašovité na anginu spíše nedráždivé, neostré a vlahé- přesnídávky, pudinky, kaše sladké i slané, polévky. A má to i výhodu- tyhle věci těžko v pusince poválí a vyplivne.
Ať je brzo líp!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.1.14 13:18

@Hanulínek no na večeři jsem zkoušela kaši, snědla asi 4 lžičky a už tačí(u ní znamená stačí, nechci) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
5.1.14 13:21

@Bavi 4 lžičky jsou pořád lepší než nic. ;)
Neboj, to bude dobré! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect